Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
corbioana spune:
Delia, Anis va multumesc!
Nu putem sa nu ne gandim macar asa mai ales daca ne place ceva mai mult, cum eu as fi vrut mai degraba fetita, dar asta nu inseamna ca, mai ales fiind la primul copil, ca mai conteaza si ce e, atata timp cat e sanatos. Multumim lui Dumnezeu pt miracolul asta si atat! Ne rugam sa ne tina sanatosi sa-l putem creste!
O sa ne obisnuim noi si cu baietii, cele care voiam fete
Eu tot voiam fata dar nu stiu de ce aveam asa un feeling cand ma uitam la el la eco pe monitor ca e baiat, fara nici e explicatie, ma gandeam ca eu vreau una si acolo e alta! dar mai stii?
Va pup si va doresc si voua bebei sanatosi, ce-or fi ei! Dar daca se mai nimereste si ce va doriti e si mai bine!
Ioana
corbioana spune:
Gabi iti multumesc! Si tie toate cele bune! Da sa stii ca stau cat pot de cumintica, ca in continuare tre sa nu fac efort. Mai patesc si eu asa sa obosesc din nimic. Dar in general sunt ok. Eu cu poftele nu prea am treaba. Adica doar daca se mananca in general si e ceva pe masa mananc daca mi-e pofta de mancarea aia dar asa sa ma duc sa cumpar aia sau aia nu prea. Greturile au cam trecut. Mai am asa cate o stare de rau cateodata dar poate ca am mancat ceva ce nu a priit sau cand nu mananc deloc tre sa bag ceva in fizic ca incep sa apara. Sper sa va treaca si voua cat mai repede!!!
Ioana
anis spune:
Am vorbit acum cu Monica-Elena, e bine, lucrurile au decurs ok...anestezia la fel...doamne ce ma bucur...mai sta pana maine in spital.
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
Anis, multumim ca ne-ai spus de Monica-Elena...chiar ma intrebam cum au decurs lucrurile...ma bucur ca totul e ok..uf...mi s-a luat o piatra de pe inima...
dale112 spune:
Buna
Sunt o gravidoasa intrata in luna a 4-a, adica 16 saptamani si as dori sa fac si eu parte din "clubul" vostru.
Am multe nedumeriri si cred ca voi m-ati putea ajuta.
anis spune:
Bine ai venit dale112!
Sa-mi spui datele tale, ca sa te trec pe listuta!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
luli spune:
Am vorbit si eu acum cu Monica si am intrat sa va dau vestea cea buna dar vad ca v-a spus Anis deja. Ma bucur ca e bine ca a decurs bine totul si ca nu au fost complicatii.
Oricum mi-a spus sa va pup din partea ei
Eu de maine voi intra intr-un concediu medical scurt sa ma mai odihnesc nitel. Ne auzim luni cand voi avea si rezultatul de la Iosup.
Va pup din nou si trec din nou la treaba,
Luli
Viitoare mamica cu puiut la purtator
anis spune:
Luli, tu cand mergi al Iosup?
Eu trebuia sa ajung la el deja..dar am mai amanat un pic. Am zis ca merg saptamana asta la aproape 15 saptamani..
Pupici
AniS
peca spune:
buna fetelor....va salut....nu am mai intrat de multisor ...doar asa sa va citesc....dar de scris...am devenit cam puturoasa
imi pare bine ca va merge bine si ca unele dtiu deja ce au...eu mai am de asteptat...in 22 am un nou termin la dr. sper atunci sa aflu...ca e asa de grea asteptarea....
cocoloasha spune:
Buna fetelor !
Ce mai faceti,cum mai stati cu greturile ?
Delia,eu abia am intrat in saptamana 13 si am cam scapat de greturi,dar primele 2 luni au fost criminale,practic tot ce mancam dadeam afara......bine c-au trecut acum.Mai sunt ocazii cand ma apuca,la diverse arome de parfum sau miros de tigara....in rest,mananc ca inainte,nu mai mult decat de obicei.N-am pus nici un kg.pe mine,nici nu stiu daca e normal asa.....analizele au iesit perfect si doctorul meu mi-a spus ca deocamdata nu-mi da sa iau nici un fel de vitamine.Vi se pare normal?
Mananc fructe ca o disperata,de fapt,simt nevoia de zeama de la ele......sambata am avut pofta de pepene,pana n-a venit Coco al meu cu el, n-a scapat de mine.
In rest,ma simt bine,burtica nu se prea vede.Azi ma duc la ecografie prima data.Credeti ca se poate vedea sexul copilului inca de pe acum?
Anis,trece-ma si pe mine pe listuta ta : UM 02.11.04,DPN 09.08.05.
Ce-ar fi sa nastem in aceeasi zi? Chiar....la ce spital o sa nasti? Stii?
Va pup pe toate si pe burtici