nervozitate la superlativ

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu am o fetita de 4 ani jumate si e la fel ca mandrul tau. Adica copil-dinamita chinul parintilor; e haioasa de mai rar una ca ea, extrem de vesela (inca de cand era in burta radeam cu ea noaptea in somn), dar la mancare e suuper dificila! Nu cred ca tine nici de dinti nici de nimic, caci rasfatata nu prea este, nu lasam deloc dupa capul ei. Problema ei este ca mancatul i se pare o activitate mult prea statica si plictisitoare, pentru care ea nu are rabdare, decat mai rar (cu exceptia dulciurilor) ... Am incercat fel de fel de metode de persuadare si mai dau rezultate insa usor nu este nici acum. Eu zic ca trebuie incurajati sa se gandeasca si sa se concentreze doar la mancat atunci cand o fac si orice alta activitate "conexa" descurajata.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

ai un copil normal ,sanatos.De ce te plangi?Nu esti defecta,esti doar obosita.Si e numai inceputul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Imi pare rau ca nu am mai putut intra pe forum pana acum, dar ma bucur ca ne-am reintalnit. Acum Raducu are 1 an si 8 luni si este un nazdravan de prima clasa. In fiecare zi ne dar bineinteles ca tot el invinge de fiecare data. De, doar un baiat are mama!

Va

Mami si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

si eu care vroaim sa te invit sa participi alaturi de noi la bebelusi de nov-dec. 2004 ca sa mai schimbi pareri cu mamicile de acolo cand am vazut ca bebele tau are 11 luni, (cat are alex al meu acum). Dar apoi mi-am dat seama ca ai postat de mult subiectul si ca Raducu are alta varsta acum.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Da, try, asa este!
Baiatul meu este mare acum si nu ma mai confrunt cu problemele de atunci (cand am postat mesajul), acum am altele si mai mari si probabil ca o sa fie din ce in ce mai greu (o data cu Raducu o sa creasca si problemele).
Nu vrea sa se imbrace decat cu ce ii place, face numai ce vrea ... (oricum este rasfatat ca doar " mami si tati").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pai nu? Copil mik, probleme mici, copil mare, probleme mari!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput