dinti mai albi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Propolisul e brun la culoare, aproape maron, si miroase f. fain, poate seamana la miros cu polenul, nu-mi mai amintesc exact.
Tinctura de propolis e f. utila sa o ai in casa, de ex. cicatrizeaza uimitor de repede ranile sau taieturile, eu asa procedez daca ma tai pun rapid pe rana (ustura putin) o picatura de tinc. de propolis si in cateva zile e totul aproape nou.
Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Oana_dan2004 imi cer scuze ca abia acum raspund :(
apa oxigenata si.... atat..
mai era ceva cu bicarbonat de sodiu (alimentar) si lamaie (suc de lamaie).. Chestia cu propolisul n-am auzit-o niciodata dar e adevarat ca nu poate face rau. Intotdeauna la o raceala puternica (localizata mai ales in gat) imi picuram tinctura de propolis direct pe limba, in spate de tot si in max 3 zile imi trecea (fara alta medicatie). E o adevarata minune! Dar ca albeste dintii nu mi-a trecut prin cap .
Eu am folosit si inca folosesc solutii pentru albirea dintilor, cele de care spuneam ca au aparut in farmacii (in alte tari) si nu mi fac probleme. Sunt cancerigene? Poate.. ca si tigarile pe care le-am fumat 4 ani de zile, ca si ciocolata pana cand de fapt s-a afirmat ca dimpotriva... ma rog, eu sunt mai "nesimtita" de fel si-mi spun ca daca e sa fie, degeaba ma feresc, tot acolo ajung...

Dar daca e smaltul....n-ai ce-i face...din pacate..
Parerile stomatologilor sunt intotdeauna impartite. E adevarat ca se poate ataca smaltul dintilor si ca , in timp, apar manifestari neplacute. Dar din acelasi motiv nu se recomanda o frecventa mai mare de 2ori pe an.

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Loma, cum se numeste tinctura de propolis in canada, ca s-ar putea sa aiba aceeasi denumire si aici, sa intreb la farmacie?

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinkutza spune:

http://www.perfectsmile.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Buna!
Mie mi-a spus med. stomatolog (unul bun, de la spit. univ. de stomatologie Buc)ca albirea nu se poate face la dintii "lucrati" (eu am avut operatii si obturatii in urma unor cangrene, s-au inchis la culoare si asta e! sunt cei din fata!). Pt cei lucrati, singura solutie e "imbracarea" in portelan-eu una prefer sa nu, ii pastrez pe ai mei asa cum sunt!
Atentie cu lamaia! poate distruge smaltul.De bicarbonat nu stiu, mai folosesc si eu din cand in cand....
sanatate!

Mergi la inceput