dinti mai albi?

dinti mai albi? | Autor: oana_dan2004

Link direct la acest mesaj

ati folosit vreodata pasta de dinti de la Amway? Acum ceva ani am folosit-o dar nu prea mai stiu cum era atunci. In urma cu doua saptamani am cumparat una -costa 250 mii 150 ml. si se pare ca a fost doar o buna reclama...tine 3-4 luni, pui un pic, face dintii albi si curata grozav!!! Ei, se pare ca nu-i chiar asa! Sau doar mie mi se intampla???
Eu de cand ma stiu am dintii galbeni..si ma spal cam de 3 ori pe zi.Medicul stomatog a zis ca asa e smaltul si ca nu am ce sa-i fac, dar am auzit si alte pareri contrarii! cum este??? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Si eu am smaltul galbui-transparent... Nu beau cafea, nici nu mai fumez.. Am facut un tratament de albire la cabinetul stomatologic cu opalescence si am obtinut rezultate asemanatoare unei paste-gel de albire de la Colgate ( a aparut anul trecut, dar nu in Ro, si costa cam 40euro , eu am luat-o din Franta). Daca poti cumpara asa ceva, o sa observi dupa aprox 6 aplicari (dim si seara, deci 3zile) o imbunatatire vizibila a "albului" dintilor.

Nu am incercat niciodata cu pasta de dinti pentru ca nu cred in asta.. dar mai e o solutie "homemade" cu apa oxigenata si nu mai stiu ce..

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_dan2004 spune:

te rog frumos iti poti aminti de reteta aceea pentru albit dintii cu apa oxigenata si...? mersi mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefaniabv spune:

Indraznesc sa va dau un sfat....seara, dupa ce v-ati spalat pe dinti luati o lingurita de tinctura de propolis in gura si o plimbati zgomotos timp de 5-10 minute. Daca nu va deranjeaza gustul, e indicat sa nu va spalati pe dinti pana dimineata....sa nu va speriati daca veti constata ca se ingalbenesc si mai tare dintii, iese la periaj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Fetelor, no offence
eu de curand am citit ca toate solutiile astea "minunate" de albire a dintilor de fapt deterioreaza smaltul dintilor, si cu timpul devin casanti, substanta osoasa a dintelui pierde calciul din compozitie, procesul fiind asemnator cu cel al osteoporozei.
faptul ca dintii sunt mai galbiori sunt se datoreaza lipsei de calciu din adolescenta

sfatul meu: lasati-va dintii asa cum sunt, mai bine un pic galbui dar stii ca sunt ai tai, decat implanturi.

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu as vrea sa am dintii mai albi! Dentistul mi-a spus acelasi lucru pe care il stii si tu, Loma , ca se deterioreaza smaltul prin aplicarea metodelor de albire.Stefaniabv ai incercat pe dintii tai metoda cu tinctura de propolis? In cat timp isi face efectul?Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefaniabv spune:

Da, am incercat-o chiar de doua ori pana acum. Eu fumez foarte mult si beau cafea pe masura, mi se ingalbenesc foarte repede dintii. Im primul rand curata foarte bine dintii, iti lasa o senzatie de prospetime...apoi, rezultate poti vedea inca de la prima incercare. In timp curata cariile si depunerile de tartru (daca e cazul, evident). Propolisul este antiseptic si antiinflamator, este foarte bun si pentru gingii. Incercati-l, n-are ce sa va cauzeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor,daca vreti o albire a dintilor faceti-o numai intr-un cabinet stomatologic.Nu folositi alte substante de capul vostru pentru ca sint producatoare de cancer in cazul in care le inghititi.

Anca 30sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by anky

Fetelor,daca vreti o albire a dintilor faceti-o numai intr-un cabinet stomatologic.Nu folositi alte substante de capul vostru pentru ca sint producatoare de cancer in cazul in care le inghititi.

chiar si propolisul??

Cristina

accepta, sau schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Propolisul nu, Cristina. Numai ca mie mi se pare ca trebuie sa ai ceva vana sa faci faza cu propolisul, fiindca pentru tinctura de propolis se foloseste alcool de 98 de grade

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

oops! sincera sa fiu nici nu stiu cum arata propolisul, sau ce gust are. Dar parea interesanta chestia, ca nici dintii mei nu-s prea ... aratosi. Am sa o rog pe mama sa-mi aduca, va zic daca am am reusit sau nu:)

Cristina

accepta, sau schimba!

Mergi la inceput