Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
fulguletz spune:
apropos de vise..
eu am visat acu cateva seri ca eram cu try la pizza..si imi explica de zor care e ce mai buna pozitie de alaptat...mey si povestea asa cu patos si pe mine nu prea ma interesa si o tot intrebam daca luam la sfarsit si inghetata ca desert..
si o asteptam si pe gandacica la intlneala da tot nu a aparut
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
poze
Miche spune:
sunt pe aici fetelor!
Va urmaresc din umbra!!!
Citesc tot timpul ce scrieti (si va admir pozicile), dar nu prea am timp sa ma laud si eu cu frumosul meu (nu-s deloc modesta , da asta e!! )
Creste frumos , este cumintel, ia frumos in greutate , curteaza fete, la partzuletze este campion , nu prea plange decat daca nu-i dau lapticul imediat ce se trezeste.
Gangureste si rade si ii place foarte mult sa-l pup pe barbie.
Are o piele catifelata si asa sper sa ramana. Eu folosesc ulei de corp CHICCO cu care-i fac masaj zdravan dupa baita, si la fundulet cand ii schimb pampersul..
Nu reusesc sa-l fac sa doarma inainte de ora 23... doar motaie pana atunci, si ma trezesc pe la 3-4 ii dau papica (e mai mult adormit decat treaz) si apoi la 7-8 dimineata dupa care adoarme din nou.
gata , v-am dat raportul!!!
poze Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Bits plizzzzz , spune-mi cum m-ai visat, ca m-a visat si io cam ciudat...
poze Darius (26.11.2004)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Stie cineva cum se formuleaza o cerere pentru intrarea in CIC? Adeverinta pe care trebuie sa o aduca tatal, cum ca nu beneficiaza de concediu parental este standard sau se face o declaratie pe propria raspundere (au trecut cele 42 de zile dupa nastere si as dori sa beneficiez de CIC, am inteles ca nu trebuie sa efectuez toate cele 126 de zile)?
Multumesc anticipat!
Otilia, DPN 9 Decembrie
Nu stiu cum e cu adeverinta pe care o aduce tatal,dar pt intrarea in CIC faci o cerere care suna cam asa :
Domnule Director,
Subsemnata.....,angajata la....,va rog sa-mi aprobati intrarea in concediul pt ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani incepand cu data de.....
Te semnezi si pui data.
Cand vrei sa te intorci la serviciu faci o alta cerere unde zici ca vrei sa-ti aprobe "intreruperea concediului pt ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani incepand cu data de....."
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
chiar apropo am vazut ca va tot petiti pe-aici, pe fetele mele nu le vrea nimeni(scuzati de intrebare)
io io! ca raman cu ficioru pe batatura! mi-o dai pe emily? isi serbeaza si ziua in acelsai timp, ce mai! super!
mai roxanico cuscro (sper ca nu mi-a luat-o altu inainte ca ma-nfurii) nici pe mine nu ma ajuta sotu cum le ajuta pe fetele astea, ca ma umfla si rasu cand aud ca le dau sa manance, ii schimba, ii culca... numai mai sta din cand in cand cu el, asa, cat sa fac un dus, daca nu, sta ioachimu si singur!
in schimb mai face de mancare, si ma mai ajuta si soacra cu ileana... de luni mi-o aduce, ca nu mai pot, atunci sa vad ce ajutor o sa am de la el... ca pleaca dimineata la prima ora si vine noaptea traziu
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
si o asteptam si pe gandacica la intlneala da tot nu a aparut
io, ca de obicei, bateam campii si taiam frunza la caini eram ocupata, asadar, sa-mi port cocoasa pe coc...lauri
mai, io am visat ca eram la opera lol sabina si aveam locuri undeva in laterala, de nu vedeam nimic (locurile erau cu spatele si dupa un perete dar era misto tare, ca treceau interpretii pe langa noi si aveu niste costme bestiale, si culorile erau ciocolatii cu lapte si eram si cu ioachim si cu mama, si mi-a picat fisa: daca sa trezeste ioachimu ne dau astia afara si muream de grija asta si la un moment dat a venit unul din actorii de pe scena in public (cum se intampla, cred ca stiti) si zbang vine drept la mine si eu aveam o rochita alba intre rochita casual si de mireasa may eram faina rau in my dreams si ma ia de mana si eu ma gandeam: asta nu-mi vede verigheta? si apoi ma gandeam: da cum s-o ascund! loooooooooooool
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
hena spune:
Diana2004, esti o fericita ca bb al tau sta cuminte la imbracat si mai si zambeste, al meu cand il imbrac sa iesim afara spui ca are cel putin o duzina de ghimpi in cojocel si tipa pana da cu nasu' de aerul rece dupa care adoarme.
Otiliav, eu m-am dus la servici cu ele tehnoredactate de acasa, iar acolo m-au pus sa completez formulare tip ( anexe la Lg cu pricina) - cerere CIC si declaratie pe propria raspundere ca sotul nu benefic de CIC. Adeverinta de la sot mi-au cerut, dar n-am mai dus...
Try, Loreena, Miria Criatina, Mona B, Eveline, sa va traiasca BB-ii, sa fie sanatosi, cuminti si destepti.
TRY, sanatate multa nepotelului tau si Dumnezeu sa-l ocroteasca!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
hannen spune:
Fetele v-am citit pe sarite,e deja 12 noapteasi trebuie sa ma duc la somnic.
Felis multumim,dar iote nu stiu daca te-ai petit cu careva pina acum,insa eu fac rezervare la Mihaita.Ce zici ne treci pe lista?
Azi am citit povestea voastra.Bunul ALLAH sa va aiba in paza,sa-l ocroteasca si sa creasca mare ,sa va aduca numai bucurii.
Te pup dulce pe tine si pe frumosul Mihaita.
Meyyy Bits,te rog nu face misto de ochelarii lui berbatu,ca si ia colorat el singur,tinuse ochii inchisi,chiar ca ai nimerit-o ,nu avea deloc oki acolo
Pupici la mamici si bebici!
Printesele mamii
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
asta nu-mi vede verigheta? si apoi ma gandeam: da cum s-o ascund! loooooooooooool
Gandacelule, sa-nteleg ca sotul tau nu prea citeste pe aici?
Dragelor, va invidiez pe cele care ati reusit sa-i faceti pe micuti sa doarma toata noaptea. Alexutzu se culca pe la 22.00 si se mai trezeste inca la 12, la 3 si apoi pe la 6 si din momentul ala nu mai doarme... Decat daca il scot afara.. Daca ii dau un biberon seara nu se mai trezeste decat la 3 (sare peste masa de 12), dar in general incerc sa evit biberonul..
Ionela-Roxana, nu stiu cum te descurci in conditiile astea.. Ai toata admiratia mea. Eu, daca nu ma ajuta sotul si in timpul sarcinii si dupa, nu stiu ce ma faceam. Evita, intr-adevar sa stea singur cu asta micu' (cred ca are si un sentimet de neajutorare daca incepe sa planga; stie ca eu il pun la san si imediat tace, dar el ce sa-i faca? ) dar ma ajuta cu cumparaturile (chiar ii face placere), are sarcinile lui precise la baita (parca suntem programati: facem mereu aceleasi, dar exact aceleasi miscari ). De exemplu el umple cadita cu apa, eu incep sa-l spal pe bebe, el in timpul asta pune prosopul pe masa de infasat, apoi vine si aduce apa pentru clatit, el il curata pe fata (ochi, nas, urechi), eu ii fac masaj, etc. Ma si umfla rasul acuma pentru ca-mi dau seama ca niciodata nu iesim din ritualul asta, fiecare a invatat exact ce are de facut :-) In plus am si bona care imi face de mancare si imi calca rufele, ce mai sunt o rasfatata .
Mai, m-a cam speriat copchilu' vineri. Nu facuse kk de luni asa ca m-am gandit sa-i bag iar supozitor (ii dadusem si lactuloza Ele, dar nu-si facea inca efectul). Si vreau sa va spun ca la o ora dupa ce i-am bagat supozitorul tot nu facuse ... Asa ca m-am speriat putin (m-am gandit ca are vreun intestin innodat, ca sa vedeti la ce ma duce capul ) si am sunat-o pe Culcer. Mi-a spus sa ii mai bag un supozitor si sa incep sa-i dau Debridat. Bine ca n-a mai fost nevoie de un supozitor ca imediat ce am terminat de vorbit cu Dr, a inceput ingerasul meu sa umple pempersul, iar de azi am inceput sa-i dau cate 2.5 ml de Debridat de 2 ori pe zi. Nu stiu ce sa ma mai fac cu constipatia asta, pe bune. Am mancat miere, smantana, mi-am facut azi suc din portocale si mere, beau multe lichide si tot degeaba. Am impresia ca nu mai e in stare sa faca singur (deja i-am dat 4 supozitoare pana acum ). Sper sa mearga cu Debridatul.. Va dati seama ca de mai bine de 2 saptamani nu a mai facut cacutza decat cu supozitoare?
Nici al meu nu sta singur in patutz.. Si nici nu doarme ziua.. Asa ca sunt cam mereu cu el in brate..
Ma topesc toata cand incepe sa zambeasca si sa scoata tot felul de sunete :-)
Cat despre kilograme, inainte sa raman insarcinata aveam 55, iar acum am 59. Si din pacate se vad kilogramele astea pentru ca nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni. De fuste sa nu mai zic..
Cred ca sunt prima care incepe serviciul, nu? Luni pe 14 februarie ma prezint la datorie . Tare greu o sa-mi fie... Cred ca o sa ma topesc de dorul piticului. O sa-mi umplu biroul de poze cu el .
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
bits spune:
MIHAITA!sa ne traiesti si sa cresti mare si frumos
LA MULTI ANI pt toti bebeii care ieri au facut 2 respectiv 3 luni
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb