mai este cineva ca si mine sau eu sant.....nebuna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

pustiul meu cel mare are 7 ani jumatate si cel mic 8 luni. eu ma scol si acum noaptea sa-l pandesc pe cel mare daca respira, daca e invelit, etc. cand e la scoala stau cu sufletul la gura sa nu se intample ceva. nu pot sa plec o noapte de acasa fara el (cel mare in special ca de cand e cel mic nu prea s-a pus problema) ca nu ma simt bine si am tot felul de presimtiri tampite.
cu cel mic la fel.
simai e ceva, eu am suferit tot timpul de obsesia ca mi-l fura. intodeauna am zis ca nebunia isi are formele ei atipice. si ce e rau in asta?
orice nebunie din dragoste e minunata si asta e. daca nu mi-a trecut in 7 ani nu o sa-mi treaca nici cand se va insura. dar trebuie sa ma suporte amandoi ca nu au de ales. alta mama nu au de unde sa faca rost.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
CATALIN LA 8 LUNI - SI ANDU

Si-o sa trebuiasca sa ne suporte si nurorile!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Ionela, draga mea, asta e singura consolare a mea daca nu am reusit sa am fete si subiectul copii s-a inchis: ca voi avea 2 nurori. Toate avem soacre mai bune sau mai rele (a mea din fericire e buna) asa ca cine stie ce va fii. oricum, la varsta la care se vor insura voi scapa de fobia cu furatul. dar sunt sigura ca voi descoperii alta pana atunci.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Unele dintre voi sunteti mamici grijulii , si atit!, dar altele, chiar au nevoie de Psiholog, si cred ca-i chiar obositor sa fii asa.....probabil ca daca nici nu esti de felul tau o persoana optimista, daca ai si putina depresie post-natala, daca ai mai si trecut prin nu stiu ce necazuri...esti marcat oarecum. Eu zic sa incercati sa fiti un pic mai optimiste, ca vi s-a intimplat un dar frumos de la DUMNEZEU sa fiti mamici.....

Mergi la inceput

Lidia, eu imi fac un pogon de griji pt baietii mei si sa stii ca sunt o tipa super optimista. si nici necazuri nu am avut (majore). si nici depresii post ca pe Andu la-am nascut acum 7 ani jumatate si tot mor de grija lui.
si nu e nici obositor.
si cred ca asta e reactia fireasca tocmai pt ca am primit aceste minunate daruri pt care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca nu-l ai pe al 2 lea , apucate si fa-l. Roagate la Dumnezeu si fa si niste slujbe si nu mai fi asa de prapastioasa. Asa am fost si eu la inceput si acum nu mai sunt. Ai incredere in tine si in Dumnezeu.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Doamne, Rodica, nici nu stii cum iti multumesc! Si voua, fete dragi si panicoase!!! Pentru ca mi-ati dat ocazia sa-mi spun "of-ul", muuuuuult asemanator cu al vostru!
In fiecare zi ma rog bunului Dumnezeu pentru copilul meu (o fac la modul propriu, spunand Tatal nostru inainte de-l trezi pentru gradi, tinandu-l de manuta si privindu-i chipul drag) sa-mi fie sanatos, sa mi-l fereaasca de orice rau si sa mi-l aduca mereu si mereu langa mine... Mi-a plans inima pentru Vladut din Constanta si am constientizat inca o data, acut, cat de repede se poate schimba nu o viata, ci alte cateva o data cu ea. Stiti "Runaway train"? Ma copleseste melodia asta, videoclipul ei, de fapt.
Si tot in fiece zi, afland atata durere la rubrica noastra de ajutor umanitar, nu ma pot abtine sa nu multumesc cu toata fiinta Sfintei Fecioare, Dumnezeului meu si ...ei da, Mamaia mea, pe care eu o stiu de ingerul nostru pazitor, pentru ca am un copil bun, bun din toate punctele de vedere. Altruista am fost dintotdeauna, si multi apropiati ma califica drept altceva, prea buna-zic ei, dar de cand il am pe Cata... EL E VIATA MEA, fara emfaza si cu sufletul spus!!!
Cred ca de fapt duiosia pe care o inspira ei ne fac atat de fragile...
S-aveti toate VIATA lunga si frumoasa!!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paula2003

Daca nu-l ai pe al 2 lea , apucate si fa-l. Roagate la Dumnezeu si fa si niste slujbe si nu mai fi asa de prapastioasa. Asa am fost si eu la inceput si acum nu mai sunt. Ai incredere in tine si in Dumnezeu.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

paula, eu l-am facut pe al doilea dar sunt la fel de "nebuna" in continuare doar ca s-a dublat tacaneala mea. Macar dac cea pe care o aveam se impartea la 2, dar, nu, la mine s-a dublat si acum amandoi baietii mei au partea lor de tacaneala de la mamica care i-a facut, pe care oricum nu o pot schimba

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Bine v-am gasit!

Sanatatea fizica si psihica a parintilor are o mare inseamnate pentru copiii lor, constituind baza zestrei biologice care se transmite. Efortul parintilor in cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, nu este suficient fara o atmosfera de buna intelegere, dragoste si optimism. Putem spune ca aceasta este atmosfera care ofera siguranta unui copil si chiar a intregii familii.

Copilul "se hraneste" la fel ca si noi, adultii, din trairi frumoase care ne ridica deasupra cotidianului, trairi care ne ofera prilejul sa cunoastem lumea si viata altor oameni. Asa cum "bazinul se umple cu apa, focul se aprinde cu foc, si sufletul omului se modeleaza datorita sufletului unui alt om"

(Rabindranath Tagore, Nimeni nu poate da decat ceea ce are!).

Mergi la inceput

Simina, bine ai venit pe forum in primul rand.
in al doilea rand, nu te supara dar vreau sa te intreb ceva si o fac din suflet: ai copii?
Raspunsul este foarte frumos dar parca nu e personal.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine ca a postat cineva un astfel de subiect... Ca si eu il aveam pe suflet...
Rodica tu nebuna? Stai sa vezi! Si eu nu ma autonumesc inca nebuna ci doar ma dezmierd cu "exagerata":
- Alex are 1 an si 6 luni si eu inca ii fierb biberoanele!!
- Doar apa plata sau fiarta ii dau copilului
- Ii fac cascaval si branza topita si pate de ficat in casa
- ii fac si fondante si ciocolata tot in casa - adica eu.
- Fac curatenie cu spalat covoarele nu doar aspirat de 2 ori pe saptamana de frica sa nu ia ceva de pe jos si sa faca nu's ce boli...
Dr. mea de familie care imi e si pritena mi-a recomandat sa ma tratez si eu am fost chiar ofuscata...
Si sa stii ca dorm 4-5 ore pe noapte nu doar pt ca nu am timp si trebuie sa le fac pe toate dar si pt ca il pazesc pe copil si ii ascult respiraia cand doarme.. etc. Si am o firma si stau la scarbiciu cam 6-7 ore pe zi ...deoacamdata. Noroc ca ma ajuta sotul.

Stii ce a spus mama mea? Ca nebuna ca mine nu a mai vazut de mult. de pe vremea cand avea ea copii. Si are 3 copii perfect sanatosi si realizati.
Si stii, asta m-a mai linistit.

Carmen si Alex.

Mergi la inceput