Bebelusi martie aprilie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
katalina spune:
Mai...da' ce galagie p'aici.....Bravo ca ne-am adunat!!!
Si eu sunt tot cu ochii-n Album, mai "completez" cite ceva!
Catalina, ROBERT si CATALIN
Ela76 spune:
Ati vrut rochite? am pus rochite si mai am, daca vreti
cu motul/turta nu mi-e prea clar ce semnificatie are si am vazut ca difera de la o zona la alta. De ex, la noi se taie motul la fel si la fetite, si la baietei.
Azi am facut supa cu galuste si a mancat! Deci inca un eveniment de notat pt ziua asta!
PS. mama e tot pe 4 febr, iar tata-socru pe 5 feb. Sa ne traiasca!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
georgescu oana spune:
Fetelor ce mai dati la bbi sa manance?Noi azi aveem piure de cartofi cu conopida si ficatel,iar gustare smantana cu mar si cereale.
Voi puneti carnita separat sau in piure ca eu o pun in piure tocata marunt.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
alona spune:
Salutare fetele vorbarete! Wow, da cit ati scris azi, ati recuperat pentru ieri.
Am vazut fetele frumoase cu rochitze, noi nu prea avem poze in rochite, dar o sa ne facem si o sa punem si noi.
Clau, ati gatat cu injectiile? lui Raul sa treaca.Tu cum mai esti?
Kata, te-ai apucat de cura? Si io ma apuc de Monti de saptamina viitoare, sper sa ma pot abtine de la anumite chestii, ca si io sint taaaare pofticioasa.
Oana, carnita o pun si eu in piure, cum altfel? Ieri i-am dat spanac facut pentru noi ( dar nu l-am sarat decit dupa ce i-am luat ei) si i-a placut tare mult.
Mai voiam sa zic ceva. AAa, mi-am amintit!In legatura cu motul: la noi nu e obiceiul asta , se face ceva de genu' dupa botez, adica se pun ceva lucrusoare pe o tava si copilu pune mina pe ceva.Vlad a ales un pix, de aia ii place asa mult sa scrie.La Thea nu i-a facut nimeni chestia asta, ca nu am avut nici o baba aici.
Anca,Vlad si Thea
Ela76 spune:
Ieri i-am dat piure de cartofi cu un strop de ulei de masline si un galbenus, apoi la cartofii ramasi i-am mai pus smantana slaba (12%) si i-am dat dupa-amiaza. Si cereale cu lapte (ca piure).
Azi am facut supa de galuste - un cartof, un morcov, putin pastarnac, putina carnita de pui, galuste cu ou si gris. A mancat o ceasca, ceea ce la noi e f bine. Acum i-am dat iar piure de cartofi amestecat cu un iaurt. A mancat jumatate din portie, dar a vrut mar ras simplu. Probabil ca mai pe seara o sa incerc si cu restul de piure, daca nu cu cereale, iar.
Cred ca saptamana viitoare ii mai iau o bucatica de file de peste, sa-i dau.
In seara asta ma duce sotul la film , asa ca s-ar putea sa nu mai dau semne pana maine.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Rayuela spune:
Alona,vrem neaparat poze cu Thea in rochitz!!
Ela,la ce film mergi?Eu ma duc maine cu nasul lui Amelie la filmul cu actrita care a jucat in Amelie din Montmartre,abia astept!!Poate imi vine o idee de nume pentru urmatorul bebe
Oana,si eu amenstec carnita in mincare.Cica acum trebuie sa nu le mai dam mincare complet pasata,ci bucatele mici,ca sa invete reflexul amestecatului!
Laura,la un an noi o sa facem chestia cu tavitza,ca e amuzant,dar nu taiem motz,eu stiuam ca numai la baieti se taie!
Codrin e un scump!!
Claudico,acum am vazut,pai asea deci,ai poze de la revelion si Craciun si noua nu ne arati?(azi sint cu joarda pusa pe tine)
Elena si Amelie
LauraFlo spune:
Am plecat acasa, mai povestim maine!
Sa fiti la fel de vorbarete ca mi-a placut la nebunie !
Dar nu chiar atat de vorbarete ca sa mai apuc si eu sa muncesc ceva..
Va pupicesc. Pe maine!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alona spune:
Am pus citeva poze noi.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_stoica/album?.dir=/4dde
Anca,Vlad si Thea
Claudelu spune:
Mai trebuie sa luam injectii pana duminica A zis ca e doar putin mai bine si ca se mai simt expectoratii si ca nu ne oprim pana nu e bine vindecat....ooofff bietul meu copilas
Elena nu mai da ca ma doare si urlu de ma aude toata Suedia Auzi muedezii astia is cazuti in cap?? am vazut ca vreo 600 de turisti suedezi au plecat in Asia, mai precis in Thailanda Si da am poze, dar nu sunt scanate, asa ca nu mai da in mine, da in Clau pentru ca el e vinovat
Vazut poze la toata lumea...frumosi copilasi mai avem
La noi nu exista obiceiu asta, singurul lucru care se face e faptul ca in ziua botezului cand toata lumea e la biserica cineva apropiat celui botezat, bunica, bunica, mama, tata, matusa, etc, spun o rugaciune, apoi se apuca la numarat bani, la citit, etc...se spune ca ceea ce fac ei acasa, alea vor fi preocuparile copilasului
La noi a ramas sora mea si biata a zis ca in viata ei n-a numarat atat de mult si a umblat la calc, a citit, a scris, etc...in fine, zicea ca n-a facut niciodata atatea lucruri intr-un timp asa de scurt si ca nepotu-so o sa fie super dotat
Crina, asa cum zice si Oana, mai mult curaj ca nu mancam pe nime
Kata, ce ma, ca Marin are culoare faina in cap...vezi poate se da Tiriac la tine
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
Clau,bietul mititel!!Credeam ca scapa mai repede!
cit despre suedezi,nu vezi ma,fug ca de dracu de aici,prefera chiar un tsunami decit Suedia!
Elena si Amelie