Bebelusi martie aprilie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina catalina spune:

Eu stiu ca la luatul din mot, nasa trebuie sa taie un pic din perisorul copilului, si de atunci el poate fi tuns
Deasemenea se pune pe o tava ceva lucrusoare si copilul trebuie sa aleaga, si mai departe habar n-am ce inseamna
Acum, daca tot am reintrat in grup, vreau si eu sa pun niste poze de ale lui codrin in albumul copiilor de martie aprilie, asta numai daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

il culc pe fi'miu si...VIN LA VOI!!!!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hai sa-ti povestesc ce stiu eu acum, Clau, dar nu garantez ca e tot procesul de ...fabricatie.

La implinirea varstei de un an se taie copilului din ciuf putin par, care se lipeste cu ceara pe un ban de argint. De ce ? Habar n-am.
Partea interesanta este ca dupa aceea se pune in fata bebeului o tava cu de toate: o carte, stilou, oglinda, ruj, bijuterii, foarfece, bani, si obiecte care sa reprezinte meserii: calculator, baston de politai, masina, carnet de note (sau catalog) si ce mai trece parintilor prin cap. Copilul alege 3-5 obiecte in functie de care se "prezice" viitorul lui.
Draguta distractie nu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

parca la baieti se ia motul si la fete se rupe turta. dar nu stiu exact la fete. dar am fost la un taiat de motz si la am si taiat ca nasi de botez (nu am taiat eu ci sotul).
noi vrem sa facem motulal un an, ca si asa nu ne creste prea mult par pana atunci (atunci cica se tunde prima oara). dupa care sa ne trabemo freza scurta de vara.

oana tu si nu mai stiu care bb de pe aici nu mancati decat cu peritol.

tocmai m-a anuntzat mama ca se simte un dintisor (primul). sper ca sa reinceapa si el sa manance ca s-a tras la fatza.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Acusica pun si eu poze la rochite...

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am intrebat colegele ( mai batrane) si cica se pune si un pahar de bautura.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

...l-am asezat in patut si va adormi cam in 5 minute.
...iar mie imi este o foame rau de tot,dar ma iau de mina cu Laura ca si io sunt la cura, si vorba lu' Clau(e important Lumi,sa stii), e bine sa n-ai nimic in frigider care sa te tenteze.Ca si eu daca-as avea ceva sa-mi placa de haleala n-as sta pe ginduri.Norocul meu ca nu-mi place mincarea gatita ...mi-am pus in fata cosul plin cu fructe ..si ma uit la el pin' mi se face foameeeeee....si le degust incet asa.

1 AN!!! Acum o sa vina marea petrecere.Dar eu mai am una pe 4 martie!!!

p.s. Eu sunt vinovata de noul album cu "baietii fotomodel" -l-am botezat bine????????

Sunt tunsa, suvitata aproape de tot(culoarea Andreei Marin).

Acum ma duc sa fac ce-am invatat mai bine(sa calc)!

Dar mai ...scriu...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina catalina spune:

an pus 2 poze de ale lui Codrin in albumul cu baietei, dar am uitat sa le denumesc
Ma voi ocupa maine de asta
Multam fain de intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Raportam,facut kkut si pisu la olita...si astazi

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Crina curaj ca nu mancam....astazi.Frumusel baietel,sa-ti traiasca,mai spune ce face merge,vorbeste ..

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput