Exista suflete pereche ??
Raspunsuri - Pagina 2
delphin spune:
DA, cred in existenta unui suflet pereche si cred in destin, asa cum cred si in existenta lui D-zeu si a Ingerului Pazitor. Poate pentru unii pare naivitate, insa pentru mine este astfel!
Da! Mi-am gasit sufletul pereche si sunt total de acord cu energy.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
Bubbles spune:
Energy, inteleg perfect ce spui... Si aici a dat Dumnezeu sa fie ceea ce poate parea doar un vis frumos sau o poveste desprinsa din alte vremuri.
Sa fim sanatosi si restul vine...
Am inceput sa scriu mai rar pe forum, din lipsa de timp, dar la acest subiect nu ma pot abtine, dat fiind ceea ce simtim.
Bianca
casandra spune:
Cred ca poti intalni pe cineva cu care sa te intelegi atat de bine incat sa simti ca este sufletul tau pereche. Dar nu cred in predestinare, nu cred ca asa a fost dat de la inceputuri, ca el doar cu tine se poate completa, sau tu doar cu el. Cred in dragoste, cred ca dupa ce il intalnesti, simti ca el si numai el este cel pe care il vrei, dar asta pentru ca l-ai intalnit. Daca nu l-ai fi intalnit pe el, ar fi putut fi altul care sa te completeze si pe care sa il iubesti.
bidiloi spune:
Eu cred ca pe aceasta lume cu totii avem o cruce de purtat, ...si un suflet pereche care ne e predestinat!Zicea cineva mai sus ca D-zeu iti da - dar nu-ti baga in traista! Si asa este, totul e sa fii pe faza si sa nu-ti fie frica sa risti, sa faci cum te indeamna sufletul! Eu pot sa afirm cu bucurie si sinceritate ca ma numar printre acei oameni care si-au gasit sufletul pereche .
Elena spune:
Cristinica, multumesc mult pentru primire, dar sa stii ca sunt doar "in trecere" pe aici si uite tu cu ce "probleme existentiale" va batui la usa .....
Cat despre sufletul meu pereche, cum spuneam nu cred ca exista asa ceva, in sensul de predestinat, ci doar ca poate exista o compatibilitate foarte mare intre doi oameni, astfel incat sa se completeze si relatia lor sa ajunga cat mai aproape de perfectiune.
Casandra a spus de fapt cel mai bine ceea ce vroiam eu sa spun !!
Vianne, energy, Delphin, Bubbles,bidiloi, va felicit din inima si va urez sa pretuiti bineeee de tot ce aveti, caci iata ce lucru rar este ! (sau nu ??)
energy, nu cred ca a considerat cineva cele scrise de tine ca fiind o stupizenie !!
Annie, sa stii ca nici eu nu cred ca Dumnezeu ne-a facut sa fim nefericiti!! am intalnit oameni fericiti care erau singuri (si nu neaparat ca asa au vrut ei!) si altii care se simteau fericiti si impliniti chiar in relatii/casnicii caldutze, "multumitoare", ba chiar unele departe de a fi multumitoare....
Fetelor, mai spuneti, mai povestiti, sunt numai ochi si urechi !!
Donia spune:
Adolescenta fiind si vazand in jurul meu multe casnicii chinuite, m-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea un barbat minunat si am fost mereu incredintata ca il voi intalni.
Si l-am intalnit... si in 4 ani de zile am ajuns sa fim prieteni buni (a se citi camarazi), timp in care fiecare am avut alte relatii (a se citi incercari). Apoi el a facut pasul catre mine, iar eu am rezistat, pentru ca nu simteam dragoste fata de el, ci doar o foarte trainica prietenie. Dar... cineva mi-a spus sa-i dau o sansa, totusi, asa ca in mai putin de o luna eram indragostita lulea.
Atunci ca si acum, dupa 11 ani minunati de casnicie, sunt convinsa ca ne-a fost dat sa fim impreuna - asta se cheama ca suntem suflete pereche?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
carmita_baby spune:
Eu una cred foarte mult.. Acum cativa ani o prietena de a mea mi-a spus ca ce e al meu e pus deoparte. Si asa a fost! In sufletul meu simt ca el mi-a fost predestinat mie, intr-un fel chiar simt ca D-zeu ne-a creat unul pentru altul Eu asa simt si orice ar spune orisicine, eu voi simti intodeauna asta
Carmen
SIMONABB spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Eu nu cred ca exista asa ceva. Este foarte frumos si foarte romantic sa cerzi asa, dar nu este adevarat. Daca avem noroc gasim pe cineva care sa ne faca fericiti, care sa ne iubeasca asa cum suntem, si fata de care sa simtim la fel , dar nu e nimic "predestinat" in asta...
de acord
http://community.webshots.com/user/simonabb
Rufus spune:
Eu cred ca exista suflete pereche. Chiar daca nu s-a obosit Domnul sa se ocupe de astfel de creatii, exista categoric oameni perfect adaptati jumatatii lor. Iar daca nu-i realist, eu tot asa vreau sa cred. Ceva in genul lui Mos Craciun.
http://community.webshots.com/user/tora97