copilas nascut cu mai multe degetele
Raspunsuri - Pagina 2

omi308 spune:
Draga Kiwwy,
si eu sunt mamica unei Botosici de 2 luni jumate.Fetita mea nu are probleme de genul asta dar ceea ce ma determina sa iti scriu este ca prin 95 -96 am lucrat la Gr.Alexandrescu pe sectia de chirurgie sugari unde profesor era atunci Tudor Zanfir. Am vazut acolo nenumarate malformatii, multe degetele lipite , copii cu polidactilie si multe altele. Tin minte chiar ca aveam un salon ce bb-ei de la casa de copii pe care atunci cand aveau timp doctorii ii operau si incercau saii transforme in copii "normali" asa cum zici. Am inteles ca Dr Zanfir nu mai lucreaza insa acolo este doctorita Toly Patrancus - era mana dreapta a profesorului pe atunci- si este un chirurg exceptional.Ea a participat alaturi de el la toate aceste operatii. Ti-o recomand cu multa incredere. Eu daca as avea nevoie de un chirurg as cauta pe ea fara nici o indoiala. Sarutari pt bebel si suuces.
Oana si Botosica

szivarvany spune:
Kiwwy,
eu iti scriu sa va urez sanatate muuulta si sa treceti cu bine peste interventie !!!
Sunt sigura ca totul va fi foarte bine, iar bb se va recupera foarte, foarte repede si va si uita ca a fost la spital !!! Nici nu se va cunoaste, cand va fi flacau, ca a avut probleme !!!
Pupici la voi !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

adelyna spune:
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum sa-ti mai dau informatii.Eu am operat-o la 7 luni la Dr.Constantinescu(seful sectiei de chirurgie ortopedica)spitalul Grigore Alexandrescu.La o operatie de acest gen singura complicatie poate aparea din cauza anesteziei,dar nu cred ca este cazul sa-ti faci griji pt ca medicii de aici si nu numai sunt deja recunoscuti pt reusitele lor.Prima data am fost la 8 zile cu ea si ne-a spus sa venim dupa ce copilul face 6 luni.Cred ca este bine sa mergeti de pe acum cel putin sa faceti interventia la picioare pana copilasul va merge ca sa nu-l deranjeze.

kiwwy spune:
Dragele mele, mai am o intrebare: ,care care ati trecut prin operatie cu bebelusii a trebuit sa consultati un genetician inainte de interventie? ca noi am mers
la genetician(ne-a trimis medicul de familie),l-a luat in evidenta .Din punct de vedere medical este un copil normal si se dezvolta foarte bine,este posibil ca polidactilia sa fie legata de alte malformatii, dar la noi nu este cazul.Sper din tot sufletul sa nu mai apara ceva pe parcurs,Doamne-fereste!

Pdelia spune:
La noi a fost mostenire genetica . Fratele meu are in lateralul degetului mic un fel de neg foarte mic si doctorul mi-a explicat ca se poate ca acela sa fie un mugure de deget care din fericire la el nu a crescut .Eu cred ca doctorul vostru de familie a cam luat-o in porumb !!!
Sanatate maxima !!!