Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

vad eu ca multe mamici aveti "scandal" noaptea cu puiutii, pai asa copii mari avem noi, in carti scrie ca la varsta asta trebuie sa doarma toata noaptea

dupa cum doarme moata mea eu trebuie sa fiu super multumita si sa nu o deochi, moata adoarme la 9.30-10 seara, urmatoarea trezire e la 4.30-5 dimineata, bea 180 ml lapte si adoarme imediat, iar dimineata se trezeste la 8-9!
si eu m-am gandit de multe ori sa nu-i mai dau laptele la 5 dimineata, dar ma gandesc ca s-ar trezi si ar incepe sa urle de foame, ca nu e doar asa de sete, linge tot biberonul ...asa ca voi amana pacaleala cu apa sau ceai pentru mai tarziu!

vroiam sa va zic inca o poanta sau sa va dau un exemplu "cum a fost la noi", pana la 1 ianuarie am dormit cu ea in camera si am observat ca o deranjam, era evident, noi mergeam mai tarziu la culcare, cand ne bagam in pat ne mai foiam, mai susoteam ceva, incepea tati sa sforaie si in felul asta moata incepea sa se foiasca de cateva ori pana dimineata si sa maraie, cum ne-am mutat in camera la noi ...moata a inceput sa doarma bine!!!
asa ca incercati si chestia asta, macar asa de proba ...dormiti in alta camera cateva seri si vedeti daca se intampla ceva in bine, poate ca au nevoie de intimitate
iar voi sigur veti dormi mai bine, somnul va fi mai odihnitor ...

Liliana, cand am citit ce program ai tu m-am crucit, tu cum rezisti, adica mai ai energie???
stiu ca in timpul sarcinii tot asa program infernal aveai, dar acum cand te solicita si Adeluta, chiar nu-mi imaginez cum faci fata ...ai grija de tine si mananca bine, ia ceva vitamine, da?

Maria, sa vedeti ce bataita va dam noi, comitetul nu prea mai are el timp sa atentioneze pe toata lumea, dar credeam ca stiti de frica ...sa faceti prezenta mai des ca altfel suparare mare
e un dulce Luca si seamana perfect cu mami!

Andreea, sanatate multa pentru Stefania, sa se faca bine cat mai repede !

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo!
Va citesc in diagonala si va raspund la fel. Asa ca scuzele unei mame denaturate!

(po)vesti de la Victor:
1. Dorm toata noaptea. Invelit bine. Daca mi-e frig ma trezesc de 6 (sase) ori pe noapte si mama doarme la servici .
2. Mananc cand am kef si numa ce vreau. Uneori fructe, alteori legume. Intotdeauna completat cu lapte. Nu prea mult ca sa nu ma ingras. Mi-a spus mama ca trebuie sa papa mai mult ca altfel o sa ne sufle vantul. Si ce daca. Io is in aceeasi categorie cu Deea lui Nicole. Supli, vorbareti si neastamparati.
3. Nu mai imi place in fund! Ma ridic in picioare oriunde stau!! Ma prind de marginea patutului meu (mi-a facut tati poze, daca vreti sa le vedeti...), de piciorul lui tati, de gatul lui mami, de marginea cazii sau de orice zona care ma ajuta sa ma catar. Intr-o dimineata am reusit sa ies din scaunelul de masa si m-a gasit tata catarat pe o oala care era pusa la scurs pe masa din bucatarie. De atunci astia doi (mami si tati) ma leaga in scaunu' ala, asa ca nu-mi mai place si protestez.
4. Ma distreaza mami care incearca sa ma faca sa articulez cuvintele ca ea. Rad de nu mai pot cand ea imi recita ma-ma sau ta-ta si ii raspund in limba mea. Trebuie sa o trimit pe mami la reciclare, sa mai invete limbi straine...

Vesti de la mami: daca mai vreti sa ma gasiti pe YM doar seara dupa 9 (daca nu adorm cu capul pe tastatura sau in oala de ciorba.

Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. De cand sunt la munca n-am mai apucat sa intru ne forum, nici vorba sa mai si scriu cate ceva.
Copilul meu doarme la fel (de prost). Am incercat si sa dormim separat de el dar am renuntat ca faceam prea multe ture si ma trezeam si eu complet pe ruta camera lui-camera noastra.
Am rezolvat problema cu laptele in sensul ca am trecut la Milupa si a inceput sa bea ceva mai bine. Se pare ca se plictisise de Similac.
Si Radu are reactii ciudate la zgomote: am spart o cana langa el si nici n-a clipit iar altadata se sperie daca tusesc pe langa el.
Rog si eu (da' nu stiu pe cine)sa ne actualizeze datele: 6 luni-8000kg si 72 cm, iar la mamici- Ina32(Irina)-09/05/1972.Multumesc

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Danule pupi mama. trebuia sa faceti poza la faza cu oala......stiu ca nu aveati timp dar macar asa, sa faceti o repetitie, ceva...
Maria pai comitetu e pe pozitii...cind vreti venim cu ..da mai stati vreo 2 zile ca nu se poate iesi din cta....sau daca nu mai stati o trimit pe Nicole cu Monica singure! si precis vine si Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Danule, ne e dor de voi ...cand te-ai intors la job trebuia sa sa le spui ca in fiecare zi mai ai o condica de semnat ... pe forum ca atlfel va punem absenti!
da mey, cupii astia ai nostri sint "balerinii" forumului, vor sa fie in forma, dupa ce povestesti tu despre Vic ...cred ca in scurt timp va merge!
ma uit pe pozne ...

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asta e supeeer cu salopetaaa!!!
http://community.webshots.com/photo/261956637/261959077BVmPql

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, al meu sot nu se trezeste noaptea la copil pentru ca doarme bustean si nu-l aude. Adesea se scoala dimineata fresh si imi zice "asa-i ca azi noapte nu s-a trezit deloc?" si el de fapt in fiecare noapte se scoala de 2-3 ori (cel putin). In plus el merge la servici si eu nu, asa ca il las sa doarma, pe principiu ca eu mai pot sa dorm a doua zi (ca nu dorm niciodata, asta-i partea a doua). In timpul zilei, e chiar ok, se ofera sa stea cu bebe, fara sa il rog eu, (seara cand e acasa), ii da sa pape, ii face baita seara in fiecare zi aproape...dar noptile sunt ale mele. Poate de aia s-a invatat Tudor sa ma simta pe mine langa el cand se trezeste.
Dar sunt absolut de acord cu tine ca trebuie invatati si cu alte persoane, mai ales cu tatii.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua

am intrat sa va salut si sa va pupic pentru vre-o 2 saptamani asa....am o groaza de treaba...maine dimineata plecam(eu cu inima cam stransa cei drept ca astia au anuntat vreme rea si pe la viena/budapesta...noroc ca in tara partea de vest nu e asa nasoala)....facem prima oprire dupa 4 ore jumate de condus, unde ne oprim la munchen...a doua zi dimineata ne continuam drumul 10 ore pana la arad....luni dimineata o luam din loc pana la pitesti...asta ne ia cam 5 ore jumate.

va pup si sa va gasim pe toti sanatosi.

ps-fetelor merci pentru iaurtul recomandat

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, faine (po)vesti, si faine poze. Iar aia cu salopeta e intr-adevar faina! Si ce devreme a inceput sa se ridice, se vede ca e usurel! va asteptam mai des pe aici!

Felicia, drum bun, si sa fiti cuminti in masina . In Romania, nu ai de unde sa intri, sa ne mai dai vesti?

Vad ca sunt mai multi, care nu accepta papa solida dimineata (si Mateiutu lui Roberta). Hm..., copii astia. Azi, i-am dat si eu numai lapte. Si cateva zile asa o sa fac.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Fetili, sar'na de aprecieri!

Si mie mi-e un dooooor de vooooi! Daca io nu mai intru pe forum, uneori mai intra tati! Si va citeste si seara imi face rezumat..., DA' numa' daca il lasa Vic sa stea la calculator, dupa ce mananca.

Si condica incerc sa o semnez... intru pe net, ma loghez de dimineata si inchid seara fara sa fi citit nici o pagina :((

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput