Bebelusi de iulie-august 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
rain spune:
l-am vazut pe Vic ...e total!!! mai ales in salopeta nu mai zicem, e clar ca numai Dana putea sa-i faca asa o poza copilului ...
sa stii ca mi-ai dat idei si am cautat in dulap o rochita (sau sarafan ?) pe care a primit-o cand era mica mica si ma gandeam ca va arata ca Vic daca o imbrac cu ea ...ei bine, fetita mea a crescut , ii vine bine rochita!
luati de vedeti
http://community.webshots.com/photo/260825445/266248577JGhGEi
Felicia, sa aveti drum bun, Andreea sa fie cuminte si sa ajungeti cu bine in tara! poate dati un semn (sms) cand ajungeti, sa stam linistite ca ati ajuns bine ...
pupacim si fave fun in tara
pupici
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
mitzura spune:
Hai, ma Andreiuta, pai ne topesti de tot cu pozele astea....Si pantofiorii aia micuti si draguti, si ce bine ii vine sarafanu! Bai, si cum o faci sa stea asa in picioare?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
rain spune:
Mitzule, nu stiam ca poate sta singura! am incercat si vad ca sta ...pe putin a stat 5 minute ca eu faceam pe fotograful si cautam pozitii bune de pozat!
iar peria mi-a luat-o din mana cand incercam sa o pieptan
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
alice2004 spune:
Hihihihihi, ce de gagici faine paicia ! Si stau deja singure in picioare ... Papa, sa iti traiasca fetitzu si Rain - asijderea !!! Bei, da ce-a mai trecut timpu !!! Nu semnez condica pentru citeva zile si voi iara ati umplut paginile ... deh, mame fericite care mai au timp si de net ... acu si io am, dar doar de citit, ca Moflici e tare acapataror ... si mai e si casa asta mare care are nevoie de unele-altele ...
Va pup pe toate si incerc sa scriu cit si cind am si eu timp ... acu boiericiul mic doarme linga mine - a adormit cu supa in gura si boierul mare e bucatar, pregateste masa de prinz ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
Laura _Oprescu spune:
neata!
eu sunt nauca de somn..azi noapte la fel Lucasu mio a urlat..s-a trezit intruna , nu voia nici titi ,se linistea numa' daca il tineam de mana sau il mangaiam etc...m-am ganditca o fi speriat ..probabil de frate-sau cu karatele lui car enuma' cand ti-e lumea mai draga suiera prin casa ....ieri in magazin, practica karate pe rafturile cu jucarele...noroc ca aici astia te lasa in plata Domnului! ca a daramat tot raftu in timp ce noi eram linistiti mai in spate..am gasit la reduceri creme elizabeth taylor..miros bine de mori:)si lucasu dormea...si la un moment dat vine o tanti la mine si ma intreaba daca masina argintiedin parcare e a mea..chiar ma gandeam ca mi-o fi busit-o:) ..de unde, lasasem usa deschisa ....si ea a banuit ca suntem noi pentru ca avazut scaunele de copii in spate..dragut ,nu?:)
ah, ca asta voiam sa zic...magazinul era de fapt o farmacie la care m-am dus sa ii iau lui Lucasu prescriptia cu Polivitamin si fluor...si voiam sa va precizez ca sunt toate vitaminele in ea:A, B<E etc fiecare in anumit dozaj..deci e diferit de vigantol ,e mai complex,se daun ml pe zi, miroase de lesini, luas il detesta:)
fetele,daca nu makes sense ce zic io aici sa imi dati in cap ca eu de revizuit nu mai poci...vad dublu...sunt la a treia cana de cafea la sapte am si dijaba!
ieri sotul mio si-a luat concediu si a stat acasa ca m-a vazut nauca dupa noptile astea ...noroc ca vine we...tare rau e fara bunici:(
asa , mai voiam sa zic ceva dar nu mai ma poci concentra diloc...
voiam sa raspund la faza cu olita,care cred ca e veche...NU olitei asa devreme...aveam si o explicatie desteapta,dar am pierdut-o pe drumul formularii....
ah, mai era ceva..hmm,no,imi amintesc io...sper...va pupic acum ca iar vajaie rares pe langa Lucas ...care pare fascinat si mai si rade,dar poate ca in somn alta forma ia fascinatia asta...
pup
Laura _Oprescu spune:
si inca ceva: Lucas nu mai sta decat in fundulet! si se arunca dupa jucareleleld in pat le ia le somotceste se ridica ...cred ca ptr ca e asa de suplu:)
fetele ,care l-au vazut in poze pe Lucasu cum vi se pare? mare ? mic?
roxanaz spune:
aoleu mama dar vad ca toate am luat-o pe panta asta cu nedormitu'???
Laura....imi pare rau, si tu????
Mitzule bff...nici asta al meu nu se trezeste da eu ma enervez si il las pe gras sa se frichine un pic...si daca aude ca nu ma ridic eu tot se simte....ca imi ajunge si mie sa fac du-te vino de la noi la el in camera!!!!!
uite, acum normal ca a adormit individu mic de la 9.30 la 11 si acum doarme de la 1....cu pauza mica de lapte, daca a avut treaba dimineatza in zori...
Felicia drum bun!!!
maaaiiiii.....mi-am adus aminte ca ochi_verzi a fost in Cuba si nu ne-a mai zis cum a fost dupe aia....ochi_verzi, unde esti mama sa ne mai arati niste poze mistooo??????
mitzura spune:
Nicole, acum chiar ca ne putem lua de mana. Ca nu mai mananca nimic. Tocmai am ratat legumele care la el erau top de top. A luat o lingurita. Bai, si chiar ma gandeam, ca atata timp cat mananca legumele astea tot e ceva. Si uite...Voi cum mai stati cu mancatul?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Doamna Bibi spune:
Am aparut sa va salutam si sa va spunem ca suntem OK, crestem pe zi ce trece si devine tot mai nazdravan,incearca sa se agate de canapea si sa se ridice in picioare,n-am vazut asa inimos!!!
Iar de gangurit...nu-i tace gura toata ziulica,zice "bai", "ma", "gheghe", "mb" si toate vocalele posibile si imposibile,cel mai mult ii place sa vorbeasca cu mana in gura,cica suna mai bine asa.
Iar de mancat,la mine cantitatile sunt masurate cu "cana",adica Bobo manaca o cana de fructe,o cana de piure etc,nici macar nu stiu cat ar trebui sa manance,ii dau cat vrea el,ca daca ii dau mai putin urla,asa ca ne conformam...La capitolul somn, stiti zicala aia "doarme ca un porc"?,asa doarme si el,toata noaptea,pana la 7 dimineata,cand mananca si adoarme la loc pana pe la 9.
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
eli spune:
Buna! Sa mai semnez si eu condica. Am cateva zile de cand sunt vai de capul meu. CU mancatul la pitic stam bine, dar cu somnul. Se teezeste cand vreau eu sa ma bag in pat, suge cat suge si dupa 2-3 ore iar se scoala si tot asa pana dimineata. Azi dimineata a pus capac, de la 5:30 pana la 7 si ceva a stat treaz si avea chef de joac, da rnu singurel, ci cu mami.
Monica (cristalina) cartea de care ziceam eu se numeste "Ghid practic : pentru cresterea copilului pana la 5 ani" de June R. Oberlander. Are diferite activitati saptamanale pana la 5 ani. Se gaseste de cumparat pe internet.
M-am uitat la pozici, Nicole, Alice, Bunny, Maria si iertare pt cei carora le-am uitat i-d-ul, aveti niste copii tare, tare frumosi, sa va traiasca!
Stefan sta bine in fundulet, minute in sir. Azi insa nu stiu cum a facut (ca-mi luasem ochii de la el), a cazut pe spate si s-a lovit la cap, dar cred ca mai mai tare a plans de sperietura. Cand mergem in plimbare ii place sa il duc la locul de joaca pt copii si sta si se uita la ei, mai vin unii si-l baga in seama, ii dau cuburi (sau i le iau ). Intinde manutele spre copii, paseste daca il tin de subtioare si trage zambete dulci la mamicile care-l admira.
Voi la cat interval dupa ce ati inceput diversificare ati introdus a 2-a masa? Am mai vb cu mamici pe aici si la 10 luni erau bebelusi care aveau doar 2 mese diversificate, restul lapte. Am si citit ca pana la 10-12 luni baza in alimentatia la bebelusi e laptele.
Ma duc sa mai sortez niste hainute ca a crescut baiatul si nu-i mai vin.
PS Scriu aici listuta, modificati , completati si apoi o trimit la un moderator si sper ca acum sa o reactualizeze. Pupicei si weekend placut!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Pozici, povestiri www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"