Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Hai ca inainte de a va citi, va intreb ceva...carnea proaspata tinute neinghetata o zi la frigider doar poate sa fie improprie, periculoasa pt a o mai gati pentru Danut? Ca mi-a adus mama un piept neportionat de la o gaina taiata ieri si l-a tinut la frigider doar....ce sa fac cu el? sa-l mai folosesc sau nu?

merci
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

Mitzule, ne luam de mana ...nu vezi ca puii astia mici in loc sa manance mai bine ca sint si ei mari, ne fac zile fripte! da-i lapte si lasa-l cateva zile, eu la metoda asta am ajuns ...sper ca peste cateva zile sa vrea piureuri, mai ales ala de legume!
noi ne comportam ca niste bebei mici ...in loc sa manacam piure, bagam lapte la greu, ieri a baut aproape 1 l de lapte

Florina, da-i iaurt pana se obisnuieste cu lingurita, cu alt gust si dupa cateva zile poti incepe sa-i pui in el fructe, sa vezi daca se stramba ...iti tin pumnii sa nu se strambe!

Ana, bine ca te-ai linistit ca nu e nimic grav, dar asa cum au zis si fetele ...legumele si toate alimentele noi sa i le introduci trepatat, ca ei sint mici acum si orice noutate nu stim cum o primesc!
pupici la Stefanel...

Alex, te pupaceste mama soacra ...aud ca tare cumintel ai fost noaptea trecuta, asa bine sa dormi in fiecare noapte

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ooooffff! Bag sama ca asa o sa fac, o sa-i dau numai lapte. Dar nu inteleg de ce s-a schimbat, ca alta data manca dimineata cu o pofta....in fine. Roxi, n-am stiut ca ati avut si voi meciuri dimineata cu mancarea.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Iar cand va aud cu dormit din asta de la 8 la 7, ma apuca plaaaaaansuuuu! Ca sunt si chiauna de cap, ca azi noapte s-a trezit la 12, 12:30, 1, 2:30, 4, 4:30, 7:30 si in final 9. Brrrrr... Nu stiu ce-a avut, o fi fost vaccinul ala, ca aseara am observat ca i s-a inrosit piciorusul la locul intepaturii...nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Neatza fetelor!

Mamagiuliei, am facut aseara poza, da nu stiu sa incarc aparatul ala ca s-au descarcat bateriile si n-am putut pune poza pe computer. Oricum am notat adresa si o sa trimit maine poza, ok? Si nu te stresa ca ai vreme, doar stii asta. Olitza e Chicco, si costa 195.000 lei.

Lia, eu sincera sa fiu am mai lasat carnea de pe o zi pe alta, in 2 randuri. Odata piept si odata ficatzel.

Fetelor, io am probleme cu fikatu' adica Serba nu ia ficatzel...el care papa de toate fara sa protesteze...i-am gasit punctul slab. In plus care stiti, cat timp se fierbe ficatul???

Florina, pei e bina ca ia iaurtul. Inseamna ca Elise e foarte obisnuita cu lapticul tau (bine ca ai atata!) si are nevoie de un pic mai mult timp pana se obisnuieste cu gusturile. Mai stai un pic si pui si cartofior in piure si o sa fie mai dulce si cred ca o sa-i placa. Pune si dovlecel ca si ala il face mai dulce. Este in piata, verde si crud e asa de bun...Eu mai am tzitzi doar foarte putin, dimineata (dar ia si completare) si seara, asa adoarme, dar inainte papa niste cereale.

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

buna dimineata!
Noi ne pregatim sa mergem la dr. . Azi noapte a dormit destul de bine, dar a avut febra de la 4 incolo, iar dim la 9, cand s-a trezit tot 38.5. I-am mai pus un supozitor si am sunat-o pe dr. care a spus sa mergem noi, nu vine ea . M-am uitat si in gitul ei, asa cum am putut, si mi se pare ca este totusi rosie. Oare trebuie sa luam neaparat antibiotic? Nu stiu de ce, dar mie nu prea imi suride ideea sa-i dau antibiotic.
Vad ca avem copiii un pic mofturosi la mancare. Cine stie, nu le este foame. Si noi avem zile mai bune si zile mai rele. Or sa creasca ei mari si sa vedeti cum vom fugi dupa ei cu mancarea atunci
Mai intru dupa ce ne intoarcem de la dr. Nu mai uitati cu antibioticul, trebuie neaparat antibiotic sau trece si altcumva

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Multumesc pentru sfaturi si incurajari, fetelor!!! Eu o s-o tin una si buna cu iaurtul cateva zile si apoi pun niste piure....
Intrebare: daca dimineata papa iaurt, pot la amiaza sa-i dau iarasi supica, poate accepta si asa ceva??? sau fiecare dintre ele in zile diferite???
Mersi mult
Florina, mamica -ei Elise( 9.07.2004)

Mergi la inceput

Baby-boom, daca papa iaurt, mai da-i cateva zile, ca sa se obisnuiasca cu el, si apoi incepe cu supica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare la mamici si la bebici !!!!
mai , eu am un copil tare de gashca .. doarme noaptea de la 22 pana dimi la 8 , papa cam tot ce-i bag in guritza (ati vazut in poza... inclusiv lingutitza ) , doarme bine ziua , este un mare hlizit .. dar binentelesz ca eu am o maaare problema .. nu stiu daca sa o denumesc problema dar ma ingrijoreaza ca nu gangureste deloc ... nu zice si el acolo un gaga , hmmm , baba ba .. ceva ! si vorbesc cu el de ma dor falcile !!!
aude .. asta e clar ! ca m-am gandit si la prostia asta !!! dar nu vrea si pace sa zica si el ceva ... ii palce muult la oglinda si stam acolo si-i zic .. da , asa , tata .. cuvinte silabice .. si el rade cu gura pana la urechi si face balonase ...
mai este vreun bb scump pe aici de 5 luni care nu vrea sa comunice, asa ca al meu ?
oare trebuie sa ma ingrijorez .. nici nu stiu la ce dk trebuie sa-l duc .. dati-mi un sfat !!!!
Ana , ma bucur ca te-ai linistit .. am citit aseara ce-ai scris dar s-a intrerupt conexiunea si nu am ami putut intra pe net ...cim ziceau si celellate fete .. ia-o mai usor cu alim !
Lia , eu zic ca iti dai singura seama de calitatea carnii .. dupa miros , aspect ... daca nu afost congelata si decongelata mai apoi eu zic ca o carne proaspata tinuta doua zile la frigider e ok !

pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Saru`mina ... Ilinca e facuta dupa metoda calendarului, poate de aia?

quote:
Originally posted by mamagiuliei

1. Roxana1974 - pls, imi dai pe mail poza cu olita !!! pls pls pls mailu` meu: mamagiuliei@yahoo.com
2.Roxanaz - atunci dam mana, ca si Giulia mi-a dat semnal de alarma de foame la 5, apoi la 7 a mancat restu` de la 170 lapte si am mai tras de ea pana pe la 8 ...
3. Baby-Boom - da` e bun iaurtu`, poate vrea cereale ca se gasesc tot soiul sau chiar cu fructe !!! Io zic ca e sanatos iaurtelul ala !!!
4. Carmen - io acu` am vazut pozele !!! Da` ce copii frumosi ai !!! Da` ce zambareata e Ilinca !!! Foarte frumoasa !
5. Bunny - spor la curatenie daca ai inspectie si distractie pe we !!!
6. Irrinuca - imi poti da link-ul exact cu periuta plsss ...

Mey, da` ce denaturara`s io ... stau atata pe calculator ... ce bine ca Giulia sta si vorbeste cu pestii din acvariu

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput