Miresele anului 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
Degetzel spune:
Bine v-am regasit dragele mele !!
Cand am deschis azi pagina forumului dupa o saptamana de absenta (am fost plecata din tara) nu mi-a venit sa cred cate pagini ati putut sa umpleti!!! Cred ca incepem sa simtim ca se apropie din ce in ce mai mult fericitul eveniment ...
In primul rand vreau sa le felicit pe noile miresici care s-au inscris pe listuta 2005 si sa le urez sa aiba o nunta de vis. Apoi, VREAU SI EU LA INTALNIREEE !!! A ramas pentru luna Martie ? Vin si baietii ? Unde? Ufff... cine ma lamureste si pe mine ????
Si mai e un lucru pentru care sunt DISPERATA !! Nu gasesc un bijutier la care sa fac verighetele pe comanda cu modelul meu (eventual si cu aurul meu, dar nu este neaparat...) si care sa nu ma coste 700 Euro !!!! Pleasee heelp !!
Va pupic !!!!
acina spune:
Buna fetelor,
Bine ai venit Alecsa2004
Kopilash sigur ne vedem in seara aia...Suntem programati in Salonul Tenis (cel de langa terenurile de tenis).
Pupici.
Anca
bibyrox spune:
Buna iubitele mele!! Imi cer scuze ca nu prea am mai scris dar noi ne mutam cu biroul si... e balamuc mare!
Cum ramane cu intalnirea? Ne apucam sa facem listuta? Dar mai intai sa stabilim data, ora si..locul. Eu va spun sincer ca nu imi permit sa merg la Marriot in restaurant... Dar daca raman singura care are problema asta...o sa ma supun majoritatii! Daca voi vreti acolo.... acolo sa fie!
Noi am stabilit biserica... duminica nasii voi merge sa dea avansul! Si am mai scapat de o grija... Mai toti cunoscutii nostri (printre care si parintii!!) se mira ca de ce ne grabim noi atat...ca mai sunt 5 luni! Voua vi se intampla fetelor? Ca pe mine deja ma enerveaza cu indiferenta asta a lor!
Hai pupici si sanatate ca-i mai buna decat toate!
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
floricika spune:
Hai ca nici eu nu am mai intrat de multisor timp pe aici. Ce harnicute sunteti cu scrisul......
Nu am mai inaintat deloc cu pregatirile, chiar ne-am lasat pe tanjala....Bibyrox, la noi este exact invers:noi nu am mai facut nimic cu nunta, in schimb toata lumea e stresata, parintii, nasii, prietenii...iar noi suntem batuti in cap, parca....Muncim de dimineata pana seara tarziu si nu ne mai arde de nimic. Sunt foarte stresata ca nu mi-am gasit formatie...Ca restul....in mare parte se rezolva usor.
Si eu vreau la intalnire, la Marriott sau unde stabiliti voi, mi se pare super ideea sa ne intalnim mai multe viitoare miresici!Doamne, ce harmalaie cred ca o sa fieAsa ca astept sa vad unde va hotarati, eu vin!
roxygeo spune:
Buna dimineata miresici!
Bibyrox eu am propus sa facem o lista cu cine vrea si poate sa vina, ca sa ne putem orienta de un loc, sincer si mie Mariott nu mi se pare ok - e foarte scump si sa stam de vorba "trei ore" (vorba vine) la o cafea de 100-200.000 parca nu-mi vine.
Pe de alta parte Mariott este locul unde sigur vor ajunge toate miresicile, si daca e asa ar trebui sa rezervam o masa la unul din restaurantele de acolo.
In alta ordine de idei nu vad ce ar face sotiorii acolo, la marea intilnire...ca ei oricum sunt depasiti de situatie - cel putin in cazul meu (mai are elan din cin in cind, dupa ce ii spun eu ca ar trebui sa...)
Apropo de rude si prieteni -si in cazul nostru au inceput ei sa se agite in locul nostru!
Va pupicesc
roxygeo
Alecsa2004 spune:
Dragi miresici sa stiti ca la mine este cam acceasi problema toata lumea spune ca trebuie facuta aia,aia....iar eu si viitorul sot nu avem timp ca lucram de dim pana seara si ne gandim ca mai este si timp destul dar toti cei din jurul nostru sunt stresati si ar vrea sa fie totul gat pregatit sa astepte doar ziua nunti.Eu nu-i prea bag in seama ca inmare parte am pregatit mai trebuie rochia,costumul prajuturile bautura si inca cateva lucrusoare mici care cred eu ca mai este timp pt ele.Asa ca nu ii prea bag pe toti in seama cand spun sa mergem si sa facem ca nu ma grabesc ca sa fiu si eu stresata.Fiti caleme ca timp este si fiind mai multi care te ajuta se rezolva repede.Va doresc succes si mult noroc.
blanca000 spune:
Dupa cum stiti eu voi cununa in iulie pe 30 si deja finii mei au cam aranjat tot ce le trebuie (eu le-am dat toate contactele mele cu toti cei care m-au ajutat la nunta mea).
Am vorbit la biserica , am dat avans si am ramas uimita caci ora care o vroiam noi era stabilita deja si noi am mers acum 3 saptamani sa platim (Biserica Sf Constantin si Elena), au platit la restaurant avans, la fel au dat avans la cameramani, fotograf, Dj, au comandat verighetele si deja au vorbit cu cei de la decoratiuni.
Au cam terminat cu aranjamentele, mai au doar invitatiile si hainele.
Imi amintesc de mine exact acum un an ca eram la fel de disperata ca voi cu cautatul celor mai bune lucruri si aranjamente pentru nunta, ma ocupam singurica de asta , nimeni nu mi-a oferit nimic de-a gata, ai mei parinti erau entuziasmati de nunta dar atat.., singurica a trebuit sa ma ocup de tot ce a insemnat nunta dar a meritat din plin caci a fost superb.
Plangem prin mai ca nu aveam fotograf....si ei au deja totul la sfarsitul lunii ianuarie..ce norocosi sunt (ei zic ca sunt norocosi cu mine caci le-am dat totul pe tava)..ce mi-ar fi placut si mie sa fie la fel.
Citesc ce scrieti voi si imi vine sa va strig celor ce sunteti disperate si nerabdatorare si care va descurcati singure : TOTUL VA FI PERFECT asa cum a fost si la mine. Tocmai ca ne ocupam singure de asta si nu isi vara nimeni codita sa ne strice planurile.
Cand am intrat in restaurant eram nerabdatorare si tematoare sa-l vad aranjat, paseam cu pasi mici si cu un zambet urias si o bucurie in suflet (era exact asa cum imi imaginasem si totul era munca mea)...a meritat si vedeam pe privirea invitatilor ca erau impresionati.
TOTUL VA FI BINE MIRESELOR !!!!
http://community.webshots.com/user/blanca_000
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by blanca000
ai mei parinti erau entuziasmati de nunta dar atat
La mine nici macar atat...in rest ma recunosc intru totul in ceea ce priveste disperarea...
I wish I were an angel...
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by blanca000
Citesc ce scrieti voi si imi vine sa va strig celor ce sunteti disperate si nerabdatorare si care va descurcati singure : TOTUL VA FI PERFECT asa cum a fost si la mine. Tocmai ca ne ocupam singure de asta si nu isi vara nimeni codita sa ne strice planurile.
Cand am intrat in restaurant eram nerabdatorare si tematoare sa-l vad aranjat, paseam cu pasi mici si cu un zambet urias si o bucurie in suflet (era exact asa cum imi imaginasem si totul era munca mea)...a meritat si vedeam pe privirea invitatilor ca erau impresionati.
TOTUL VA FI BINE MIRESELOR !!!!
Multumim pentru incurajari!!! Esti o scumpa
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
vmariejeane spune:
Buna miresicile mele! Am lipsit aproape o luna de pe forum...cata lume noua si cat de agitate ati inceput sa fiti. Eu eram linistita pana acum, cand am citit ce ati scris voi. Sunt in urma rau. Nu am rezervat decat restaurantul si biserica. Ah, apropos, voi avea nunta la Bis. Sf. Elefterie. Si cam atat. In rest am fost ffff puturoasa.
Abia acum incep sa caut fotograf, cameraman, wedding planner.