Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
adlemi spune:
Buna seara si de la noi!
Andrei Sebastian
Olivia Karla (Moti)
S-ar putea ca maine sa nu venim la marea intalnire!In proportie de 80% e NU,dar mai vedem...Astept sa vb cu Ioana prin sms...
Tania,ce faceti, sunteti bine? E urgie la voi!Doamne-fereste!Aveti grija!
Andra,sa nu te superi pe mine,dar am intrebat-o azi pe tanti cu care face Albastrel gimnastica de platfus.Spune ca pana la 3 ani se rezolva pb doar cu talonete.Fara gimnastica.Oricum, e bine ca-i faci gimnastica.Nu stiu dc ti-am spus dar noidam 2.500.000/10 sedinte a cate o ora.Si vine si acasa.Poate mai consulti si pe altcineva.Sau...cum vrei tu.Scuza-ma,iar m-a luat gura pe dinainte!
si o seara buna!
Poate mai intru mai tarziu sa va spun dc venim sau nu.Oricum,intr-un fel sau altul tb sa fac intr-un fel sa ajunga si cadoul nostru la destinatie!
Adrianaesti mortala cu povestirile tale!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
buli spune:
Adriana, te inteleg perfect
asa a fost la noi asta vara, dar a tinut vreo luna
eu am lasat baietii la sedinta si am fost prin oras la topit de bani
cind m-am intors Matei dormea
hehehe ... miine e ziua cea mare
pupici multi de la noi si petrecere frumoasa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Ioana77 spune:
SEBASTIAN !!!!
OLIVIA
Din fericire s-a mai terminat o saptamana de lucru.
Urmeaza 2 zile in stil Arturicesc.
Azi trebuia sa ne vaccinam, dar din cauza nasului infundat dr nu a vrut sa ii intepe. A ramas pe sapt viitoare.
Am desfacut in aceasta seara, din ambalajele "postale" cadourile primite de la voi, fetele din orase mai indepartate.
Sa va spun de la cine am primit:
Helen
Babee
Buli
Elena I
Tatiana
Dady68
E ok? A mai trimis cineva si nu e pe lista?
90% din cadourile aflate la mine sunt "etichetate" de catre expeditor cu numele. Eu va propun ca fiecare sa isi scrie numele ca sa stimcui sa multumim.
Din cauza nasucului Arturicilor e posibil sa nu venim nici noi, dar decid maine.Desi as innebuni de nervi sa nu venim! Cadourile oricum vor veni
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Elena I. spune:
Si eu sint in febra pregratirilor pentru duminica.
Adriana, multumesc ca ai intrebat de noi si ca ne-ai anuntat ca am aparut la baby expo- si uitasem ca am participat.
Adina, multumim de urari.
LA MULTI ANI ANDREI SEBASTIAN si OLIVIA KARLA!
Catalina, documenteaza-te foarte bine inainte de a incepe sa administrezi fete fluor. Sint si avantaje dar si mari dezavantajr daca nu se respecta niste reguli intocmai.
Monica, inca o plingacioasa la spalat pe cap e si Erica.
As mai scrie dar fug sa-i fac baita Ericai ca ma cearta acuma prin spate si ea si taica-sau.
Poate mai scriu dupa, dar nu garantez. Asa ca petrecere frumoasa miine!!!
Sanatate puisorilor bolnavi!!!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
adlemi spune:
Buna seara!Am revenit!Deci:NOI NU VENIM MAINELA PETRECERE!
Motivele ar fi:1).Andrei e putin mucos.
2). Se pare ca dupa rubeola ar fi contagios inca14 zile.Si 14 zile se implinesc marti.
Asa ca,decat sa iasa eventuale discutii sau sa apara cine stie ce probleme,preferam sa ramanem acasa.
Exista o sg problema;nu am cum sa dau cadoul. Adina,ti-am trimis un sms poate ma ajuti.Poate ne intalnim maine?Dc nu poate Adina,o sa vin eu la Mariott, urc si las cadoul.Oricum, in privinta cadoului sa stati linistite,rubeola se transmite prin contact direct cu persoana bolnava si nu prin intermediul lucrurilor.
Distractie placuta maine si…asteptam poze!
Noapte buna
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Helen spune:
La multi ani Sebastian si Olivia Karla!
Nu prea mai reusesc sa scriu de cand am inceput serviciul... desi am net si acolo. Azi m-a prins rau oboseala, am avut f mult de lucru, am ajuns si tarziu acasa... dar moralul e OK. In plus, Cosmin nu mai doarme deloc bine noap tea...identic cum povestea Buli, de fatzaie, se maraie, se trezeste din sfert in sfert de ora.. L-am lasat sa planga acum 2 zile si m-am dus zombi la serviciu, asa ca l-am luat apoi cu noi in pat. Oare sa fie mai rau cu maselele, caninii, este f umflat jos. Inainte de culcare in seara asta i-am dat Nurofen, sa vedem...! In rest e ok, e f fericit la buni dar deja se vad semnele rasfatului, asta e ...! Cel mai tare ma supar ca nu mai pot sta cu el afara si asa plange cand intram in bloc si mereu vrea sa fuga inapoi in zapada... Sta sotul cu el afara pana ajung si eu acasa, soacramea il mai scoate dimineta dar vad ca ar sta tot afara. Cand ajunge in apartament si vede ca inchidem usa plange cu lacrimile pana in barba... Daca acum vrea asa mult afara, ce o sa ma fac cu el mai incolo?!
Anda,Cosmin e f cuminte la baie... stropeste, se joaca dar sta cuminte, mai putin la clatit cu dusul, dar oricum fara sa planga... Noi il spalam in fundulet si cand e nevoie in picioare, ii dam jucarii in apa si e f fericit ... nu il aplec in fatza cand il spal pe cap, oricum sta el cu fatza in jos ca e ocupat cu joaca! Spuma de la sampon vad ca nu il supara la ochi desi nu ii place, dar avem grija sa nu aibe sampon pe fatza prea mult timp.
Adina, vezi ca si luna trecuta ai uitat de ziua lui Moti...
Anca, grisul normal nu stiu nici eu cat trebuie fiert dar banuiesc ca destul de mult, cam 15 min. Eu am incercat mai demult cu gris Puiut, din cel neinstant si era f bun la gust, in plus se fierbe doar 1 minut si poti face si galuste cu el. Chiar avea gust de gris, fara arome si era f fin. Noi nu am avut prea mare succes dar Cosmin era in periioada lui proasta si oricum nimic nu-i placea...
Ce fel de iaurt bea Matei? Chair il bea sau i-l dai cu lingurita? Eu am luat azi un iaurt din acela mai mare de la Campina, iaurt cu fructe de baut, abia l-am facut sa bea ceva din biberon, se uita la biberon, vedea ca nu e ceai si il arunca cat colo...
Ioana, sanatate Arturicilor, poate totusi maine vor fi mai bine !
Andruska spune:
Adriana- cam asa suntem noi la ora asta..adica cu mesterii in casa care dau gauri cu bormasina si asta ptr ca nu au venit cand au promis .
Slava Domnului ca Mati .
Imelda - nu trebuie sa te superi ca mi-ai dat o parere cu gimnastica, eu o plac tare mult pe dna doctor care se ocupa de Matei si sunt multumita. Multumesc oricum . Imi pare tare rau ca nu puteti veni .
Ioana si Roxana voi pana la ce urma ce faceti, veniti nu? Ioana sa stii ca si Matei mai este putin prins cu nasucul insa venim sa va vedem, nu cred sa fie vreo problema si oricum ei nu se pupa, nu .
Am fugit sa citesc ceva pana pleaca muncitorii dupa care ca ma simt super obosita.
Inainte o intrebare: voi la pranz le dati 2 feluri de papa, adica si supa si felul 2?
Noapte buna
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
otilica spune:
La multi ani Sebastian si Olivia Karla!
Buna seara fetelor!
Am si eu o veste buna. In sfarsit, dupa indelungi asteptari, Robert are primele tentative de a merge singurel. Deocamdata intre mine si tati face 2-3 pasi singurel. E mai sigur pe el daca are ghetutele. Cum e mai bines a mearga prin casa? Cu sau fara ghetute? Voi ce stiti despre asta?
E destul de curajos, cateodata chiar se arunca inainte, si atunci tb sa fiu pe faza sa-l prind, altfel isi turteste nasucul de covor. Sa-l manance mama pe le de mergaret.
Pentru ziua de maine, va doresc distractie placuta la intalnire, atat pt mamici, cat si pt bebici, si Adriana, sa te tii tare!!!!! Mi-as fi dorit mult sa fim si noi printre voi!
Otilia si Robert (24.12.2003)
Am pus pozici noi in Albumul Robert Ian 2005 pe adresa:http://community.webshots.com/user/otilia164
ad_risnov spune:
Fetelor,
Ce v-am povestit cu bormasina a fost doar primul episod. A urmat si tura a doua!
S-a sculat copilul pe la 6, iar la 6.30 a inceput iar "Independence Day". Daca-l vedeati saracutul ce s-a speriat de zgomot si cum facea...ce mai, atac de panica! Am stat numai cu el in brate si tremura ca un iepuras fugarit. Cum incepea huruiala, o luam de la capat. Vai de capul meu, a fost ingrozitor!!! Nu mi-am imaginat ca-i este asa de frica de zgomotele puternice. Cred ca trebuie sa-l imprietenesc cu aspiratorul ca sigur asta e leacul.
Aveti grija maine sa nu veniti cu trompete sau tobe ca ne-ati pierdut de clienti!!!
Imelda, ce rau imi pare ca nu vii cu Andreiutz!!! Ce ghinion!!! Tu vii, nu-i asa?
Ioana, poate veniti totusi!!! Cum sa lipseasca tocmai Arturicii??? Pai cine ne da noua autografeeeeeee! Deja venim cu pixul si poza!
Andra, eu nu-i dau doua feluri lui Rares. Abia astept sa vad rezultatul muncii din seara asta a mesterilor!!!
Roxana, voi veniti??? Cum mai este Alex? Ce cumparaturi ai facut? Daca ai venit la Plaza erai la un pas de noi. Puteai sa ne vizitezi!
Otilia, vei fi mandra de mine. Promit sa nu beau decat apa plata cu lamaie!!! Felicitari pentru mergaret!!!
Pupici si noapte buna tuturor!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Emilly spune:
Otilia din cite am citit eu si mi-au spus doctorii e indicat ca bb sa mearga descult in casa iar doar cind e scos afara sa se incalte.
Parerile sunt atat de diferite incit faci cum consideri ca-i mai bine pentru puiul tau.Medicii romani spun sa incalti copilul ca nu stiu ce face la picioruse aici e pe invers, nu incalta copilul ca-si strica mersul.nebunie...ca si cu vitD in Ro se da Vigantol, parca asa ii zice, aici mi s-a zis ca nu are nevoie copilul de nici o vitamina daca minca corespunzator.Io n-am incotro si ma iau dupa ei
Elena ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai impartasi din cunostintele tale despre fluor
Ii taiati motul gazei duminica?
Adlemi sanatate lui Andrei!!cum merge gimnastica?a facut progrese gaza mic?numai bine!
Helen spor la munci!e super ca ai moralul ridicat
Noapte buna mamici si bebici iar miine o zi frumoasa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)