Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
Amalia
sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa
buna dimineata
la noi sint -15 grade - brrrr
iar nu-l scoatem pe Mati la plimbare
azi si miine avem program de vizite
in schimb eu fug acusi afara
Helen, Matei maninca iaurt cu lingurita. unul dimineata, cu banana, unul pe la 5 pm, simplui si 1-2 seara cu cereale.
iaurt cu fructe din comert nu i-am dat niciodata. mai bine ii fac eu acasa.
ii dau iaurt Strunga ( e o ferma locala in care am incredere), Delis (la fel) sau Campina.
Otilia, felicitari mergaretului . eu stiu ca e mai bine descult cit mai mult timp posibil. apoi cu ghetute cu talpa flexibila si care sa tina bine glezna. am intrebat pe doctora
Andra, euu ii dau lui Matei un singur fel de mincare la prinz.
Mati s-a culcat un pic, eu mai stau sa beau o cafea si
o zi minunata
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR SARBATORITI AZI SI MAINE!!!
SA CRESTETI SANATOSI SI FRUMOSI!!!!
Fetelor pe ultima suta de metri ma gandesc daca putem veni astazi.Iris e bine de ieri nu mai are febra si a facut si kaki,a inceput sa si manace.E ea nespalata (la indicatia doctotitei) si nu puteti sa-i admirati buclele,dar nu asta e problema...ci EU ca sunt cam m....oasa,si stranut.Am racit un pic.Bine nu e virus si nu-l transmit ,dar nu as vrea sa fac rau vre-unui bebeu.
Dar eu tare vreau sa vin....
Poate venim toti trei...totusi!
pitica
Andruska spune:
Amalia
La noi in casa este ca la balamuc iar eu cu Daniel trebaluim de zor..eu am luat o mica pauza ca nu mai pot de spate. Ii asteptam din nou pe mesteri sa vina , numai ca eu am sa ies putin cu Matei afara.
Ne vedem diseara...ma duc la calcat, curat, mancare...etc....
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
TatianaG spune:
ANDREI SEBASTIAN (04 feb)
AMALIA
A sosit si ziua "marii intalniri"! Ce de sarbatoriti vor fi la un loc ! Va doresc petrecere frumoasa si distractie placuta, vom fi si noi cu gandul acolo! si tuturor!
Otilia, tricicleta am luat-o dintr-un magazin pentru copii. Pot spune c-am avut noroc, am dat de ea pe ultima suta de metri. E BabyCare (magazinul acesta are multe lucruri de acest tip, carucioare, patuturi, premergatoare, olite etc), a fost 1,4 mil lei. Felicitari plimbaretului!
Saphir, uite un si o din partea noastra! Ai grija de tine, de Samburica si de Amos!
Adriana, ce idee traznita cu Playboy-ul! Stiu exact cum e cu lucrarile din bloc. Asta vara, au bubuit doua luni in continuu de credeam ca darama blocul! Noroc ca era vreme buna si ne puteam "muta" in parc. Treaba nasoala era ca nu aveau cel mai mic respect fata de colocatari. Cateodata la 10 seara mai bubuiau, ce sa mai zic de programul de liniste. Tot raul spre bine, Clara s-a "calit", nu i-e frica de zgomotele puternice (pana atunci plangea si cand trecea un tir pe langa noi), acum putem si aspira impreuna.
Anita, multa sanatate Rachellei!
Monica, in legatura cu spalatul pe cap, pe Clara o spal cu dusul. Initial turnam apa cu un pahar, dar mi se parea ca nu-i clateam parul cum trebuie. Am obisnuit-o treptat cu dusul, jucandu-ma cu ea. II stropeam fata, ea incerca sa prinda apa, la inceput era deranjata ca-i intra apa in ochi si nas, dar acum se lasa spalata pe cap fara probleme, stand in fund si nu trebuie sa-i inclin capul. Incearca si tu samponul, vezi daca nu ustura ochii. Eu am patit ca ustura, degeaba scria "no more tears".
Andra, eu ii dau Clarei doua feluri de mancare, plus desert . Mai intai ii dau piureul, pe urma supa. Supa ii place tare mult, daca vede castronul cu supa nu-i mai trebuie piureul (de obicei il tin ascuns, dar cateodata imi scapa).
O intrebare (sa nu radeti de mine): la copilasii vostri care sunt primele semne de raceala? Cand fac febra, sunt molesiti, maraiti? Zilele trecute, Clara a avut febra 38, doua zile la rand. verdict de la medic: a racit (bine ca ne-a dat doar antitermic, nu si alte medicamente). Alte simptome nu avea, nu-i curgea nasul, nu tusea, era bine dispusa, manca la fel ca si in alte zile.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
Roxana_G spune:
Andrei Sebastian Sa cresti mare, voinic si voios, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii.
Vic, la multi ani ptr puiut, sa va traiasca si sa aveti numai bucurii.
Olivia Ne vedem diseara daaaaa?
Amalia Sa fii sanatoasa, iubita si norocoasa si sa iti rezerve viata cele mai frumoase lucruri. Gazi, sa iti traisca minunea si sa aveti parte numai de bucurii.
Adriana, venim azi. Maselute cred ca ii ies si Alexandrei, e umflata rau. Cat despre farfurii, la noi e la ordinea zilei sa le scoata. Insa am certat-o si a invatat sa le arunce numai pe alea de plastic.
Adina, am fost la Zara, dar nu aveau mare lucru pentru dimensiunile Alexandrei.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Adriana, venim. Nu am venit la voi pentru ca am plecat de acolo cu tone de cutii si a venit cineva sa ne ia, ca eu plecasem fara masina.
Oricum Alex e putin racita, aviz pentru toti participantii la petrecere. Venim, insa avem ceva muci din cand in cand. Aseara era foarte bine, azi vad ca iar i-a curs putin nasul.
Tatiana, la Alex primul semn de raceala este nasul care curge. Nu face febra.
Legat de alergie, Alex e bine. Azi a avut voie o gurita de banana si deocamdata e bine. Am aflat ca verisorul meu a avut aceleasi probleme si matusa mea l-a adus aici la Institutul de Alergologie. I-au facut teste (nu am retinut la ce era alergic, insa saracul ajungea mereu sa se sufoce) si i-au facut timp de 2-3 ani niste injectii tip vaccin de desensibilizare si de atunci nu a mai avut niciodata probleme. Asa ca pana la urma este posibil sa fie o alergie alimentara si raman suspecti numai laptele si tortul. Abia astept rezultatul.
Sa va zic de cumparaturi, ca am spart bugetul. Pentru nasi am luat un sandwich maker, care poate fi folosit si pe post de gratar. Si o sa le mai luam un aranjament frumos cu tot cu vaza din flori uscate. Ptr baietelul lor am gasit la Tomy Toys o minunatie de macara cu telecomanda. Per total vom iesi la 6 milioane cadoul, sper ca nu e prea putin. Voi ce ziceti?
Mi-a placut atat sandwich maker incat am luat si pentru noi si am luat si aspirator ca pe celalalt l-a stricat bona. Eu mi-am gasit pantaloni, 2 perechi. Si i-am mai luat una alta de imbracat lui Alex.
Si...surpiza. I-am luat Alexandrei cadoul, tricicleta de la Baby Star (vreo 3 milioane). E minunata, cu centurica, cu suport de picioare, cu maner si cu o chestie care se pune peste roti si o putem folosi drept balansoar. Sunt absolut incantata, am plecat din Plaza chitaind claxonul si punand melodia de la tricicleta. Sigur o sa ii placa si o sa o foloseasca mult timp zic eu.
Va pup. Ne ducem sa papam.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
DARAEL spune:
La Multi Ani Amalia !
La Multi Ani ingerasule !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Babee spune:
La Multi Ani Amalia
Eu sunt foarte prinsa cu pregatirile de maine, o sa mergem acum la Andreea(maine este si ziua ei si cum nu pot fi doua petreceri in aceeasi zi, ea face astazi).
Distractie placuta astazi, voiosie iar bolnaveilor ce nu pot merge multa multa sanatate.Si nu uitati..astept poze!!!
Va pupam..si cine stie cand mai vorbim..poate maine
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
otilica spune:
La multi ani Dragos ( 1 an si o luna)
La multi ani Amalia ( 1 an)
Buna fetelor! Deci azi e ziua cu intalneala asa ca DISTRACTIE PLACUTA!!!!
Emily, Anca multumesc de sfaturi. Deocamdata mergem cu ghetute pt e mai stabil, apoi mai vedem. Nici nu stim cum sa facem mai bine. Emili ai dreptate, cum se spune: cate bordeie, atatea obiceie
Tatiana, la Robert raceala debuteaza cu febra. Nu am fost bolnaviori decat de 2 ori dar asa a inceput. O data am patit ca tine, febra 38, dr a zis ca poate fi de la dinti (il consultase si alte simptome nu avea), am luat antitermice, dar dupa 2 zile a ragusit copilu', febra a mai crescut, concluzia: laringita (daca canta prea mult....). Lui Robert nu i-a curs nasul niciodata. Daca ai scapat de cele 2-3 zile critice, nu iti mai face probleme, poate era vreu dintisor sau o maseluta.
Pupici la mamici si bebici.
Otilia si Robert (24.12.2003)
Am pus pozici noi la adresa:http://community.webshots.com/user/otilia164
buli spune:
Matei merge in picioare!!!!
mergeam spre metro si ma suna Ovi: "mamica, stii ce face Matei? face ture prin casa de unul singur."
si nu un pas-doi ci face ture intregi prin casa. insa ... eu nu l-am vazut decit filmat de Ovidiu
de indata ce m-am intors n-a mai vrut sa mearga decit tinut de mina .
de mina mea, desigur. il chem la mine si incepe sa rida tare, apoi se aseaza in fund.
asa mi-a facut si cu mersul in 4 labe. el mergea demult si l-am vazut cind am intrat pe neasteptate si foarte incet in camera.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO