Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata neata..ca de la 6 suntem in picioare.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori si sa treaca repede tot!

La noi numa' maine nu-i poimaine.Am intrat deja pe ultima suta de metri, nu am timp zilele astea nici sa respir, o sa si lucrez..tine-te alergatura neneaca(poate mai slabesc).
Astazi merg la oftalmolog si is curioasa la ce dioptrii am ajuns....sper ca nu o sa fie chiar grav.

A inceput si Phillip sa mearga singurel dar inca mai simte nevoia sa se sprijine.Pana la canapea merge cativa pasi(6 numarati) daca ii dau drumul, si daca vrea s-ajunga la mine inapoi iarasi singurel.Daca se tine de mobila si vrea brusc s-ajunga in punctul x merge.dar sa-l vedeti ce se concentreaza, masoara distanta, aprecieaza pericolele(ca eu habar n-am de ce face asa, dar presupun).

Alaltaieri am facut rostd e un film-Taken in regia lui Steven Spielberg si n-am facut nimic Ma uit in disperare ca-mi place..si tin si copilul pe langa mine.Bine ca nu se uita..ca asta mi-ar mai trebui.Mai am 3 episoade dar cand le vad????Sa-mi fac timp
Zi frumoasa si plina

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Andrei Sebastian

sa cresti mare, voinic si destept

Adriana, nici noi nu ne uitam la desene. avem o colectie buna cu desene clasice (cartile junglei, pisicile aristocrate, lion king etc), dar am dat si eu drumul 5 min si ....

Monica, eu ii torn apa cu cilindrii cu care se joaca el si fara sa-l aplec. doar imi pun palma streasina uneori. la inceput se strimba, dar acum ride si face bruuuuu. ii vine sampon in ochi, dar nu-i nimic, am observat ca nu-l ustura, el se mai joaca, eu mai torn un cilindru pe cap. si iese cu veselie mare. cu dusul n-am incercat.

la noi ninge serios deci nici azi nu cred ca iesim. n-am luat saniuta, dar poate mergem miine in METRO. oricum am vazut ca se anunta zilele urmatoare temperaturi foarte scazute.

o zi frumoasa

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!!!

Petrecere de un anisor!!!
Andrei Sebastian

Sa cresti mare si sanatos, norocos, inconjurat de cei care te iubesc si de prieteni adevarati!!!

Vichi, sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el!!!

Olivia Karla!!!
11X

Mai este doar o zi pana la marea intalnireeeee!!! Ce bine ca inca nu a nins!

Eu sunt chioara de somn ca azi noapte am stat sa vad Lista lui Schindler! La 2.30 m-am culcat, dar a meritat efortul din plin. Am cam dat apa la soareci. Of, ce mila mi-a fost de parinti, de copii.

Rares s-a culcat deja. Si lui cred ca-i dau maselute ca sta cu degetele numai in laterala guritei. In rest e vesel si ferice. A inceput sa se catere pe ce poate, sa escaladeze orice. L-am gasit in 4 labe pe premergator, apoi urcat pe carut...
Ieri era sa-mi inmulteasca farfuriile pt. ca am uitat nelegate usile de la dulapurile din bucatarie. Noroc ca am ajuns la timp
.
Cu dansul nu s-ar plictisi nici dupa ore de exersare. Dar ieri am aflat ce muzica ii place cel mai tare! E.........ce credeti???? MANELELE. Noroc cu Teo ca am descoperit gustul baiatului. Vai, ce-a mai dat din fund pe melodia lu' Guta (mancati-as), Am o gagica belea! Cred ca presimte baiatul playboy-ul.

Babee, sa ai spor la pregatiri, la cumparaturi, la tot ce ti-ai propus pentru astazi.

Monica, noi pe Rares l-am spalat de la inceput in cadita de la OK Baby, care are si un plan inclinat, asa ca are mereu siguranta copilul. Cand l-am pus insa in cada mare si am vrut sa-l lasam pe spate si lui i-a fost teama. Poate e asta o solutie.

Roxana, ce m-as bucura sa nu fie alergia de la ceva de mancare!!! Stii ca eu cand eram mica mancam var la greu si moloz de pe casa bunicilor. N-am avut nici pe naiba. Cred ca puii nostri sunt mult mai sensibili decat eram noi.
Veniti maine?

Catalina, este nemaipomenita Laura!!! O minune de fetita!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi mamici si pitici

Noi suntem mai bine se pare ca lui Iris i-a scazut febra,dar nu a scapat inca.
E maraita si nu prea mananca.
Doctorita spune ca nu ar fi de la vaccin?!Zice ca e un virus care da si diaree(a avut in prima zi),dar acum de 1 zi si jumatate nu a facut kaki deloc!!!
Si colac peste pupaza si eu sunt un pic racita!
Of,sper ca azi sa fim mai bine si sa putem veni maine...
Va pupam,
doua bolnaviaore...

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
TUTUROR BEBELUSILOR CARE IMPLINESC 1 ANISOR ZILELE ASTEA

PUPICI MULTI.

Si sper din suflet sa venim si noi maine!!!!!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

LA MULTI ANI ANDREI SEBASTIAN si OLIVIA KARLA!

Speram sa ajungem maine la intalnire data fiind vremea de afara.

Adriana cred ca ar fi bine sa mai facem o recapitulare pentru fetele care nu au intrat recent si nu stiu toate amanuntele (Ramona de ex): unde,cand, ce scriem pana la urma pe cadou.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Andrei Sebastian!

Adriana, saru'mana ca mi-ai amintit ca face Moti 11 luni, sa mor eu ca am uitat.Sper sa nu uit si la 1 an.
Monica, nu sunteti singurii care plangeti la spalat pe cap. Am acasa un exemplar. Dar m-am invatat si o spal cu o bucatica de prosopel, o clatesc tot cu prosopel inmuiat...mai evitam asa miorlaielile.
Roxana, du-te in Plaza si pe la Zara, am vazut cate ceva bun si pt Alex. Eu i-am luat lui Moti doar niste ciorapi si sosete, ca a venit tati aseara de la Praga cu un brat de haine pt Moti de la Zara de acolo. In Romania au mult mai putin, dar tot mai gasesti cate ceva, si reduse bine.
Nu stiu daca mai intru pana maine, asa ca: sunteti bineveniti!Abia astept sa ne vedem.
Pupici tuturor si in special felicitari anticipate pentru duminica; Elena si Gabi sa va traiasca printesa si printisorul:
La Multi Ani, Erica!
La Multi Ani, Philip!

Lui Matei al Andruskai am sa i le transmit prin viu grai maine.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Sala Ploiesti
Intrati pe intrarea principala si luati liftul din stanga (daca sunteti cu caruciorul) pana la primul etaj; puteti urca si pe scari - tot scarile din stanga. Intrebati acolo care e sala daca nu vedeti pe nimeni cu bebelusul in zona.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Astea sunt informatiile de la Adina.

Ca sa recapitulez:
1. ne vedem maine la orele 18, la Mariott
2. fiecare vine cu acel cadou de 400.000
3. sa nu uitati copiii acasa

Atat!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Andrei Sebastian !
Sa cresti mare, flacau voinic si sa-i bucuri pe parintii tai cu zambetul tau minunat multi ani de acum incolo...

Singur, Adrian
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

[quote
3. sa nu uitati copiii acasa

Atat!!!

[/quote]

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput