Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
Andruska spune:
Matei a stat treaz pana acum - i-am dat niste laptic poate reuseste sa faca putin . Ar fi bine ca in seara asta vin iarasi oamenii cu mobila si o sa fie balamuc, plus ca ar fi trebuit sa ii facem si - vedem noi, numai sa doarma putin.
Adriana - venim noi si va luam pentru sambata doar sa nu fie zapada de 3m ca altfel nu mai putem iesi din casa . Sa speram .
Ane imi pare tare rau ptr Rachella...si Matei este racit si noaptea face la fel . Pupici si sanatate multa .
Matei a inceput sa mearga tare mult singurel si se duce unde are nevoie fara ajutor. Sta si pe vine destul de mult dupa care se ridica tot singurel. Este asa de scump .
Ma duc sa mai fac ceva ptr serviciu .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Emilly spune:
Buna si de la noi,
ieri am fost la controlul de 1 an si suntem super bine, sper sa o tinem tot asa
Mindra mea are 10600gr si 76cm, s-a inalta 6cm in 3luni.I-am spus pediatrei ca am trecut-o pe lapte de vaca si mi-a zis ca bine am facut, am pirit-o ca nu se da in vint dupa laptic si ca incerc sa-i suplinez cu iaurt si brinza zilnic.Mi-a spus ca e ok asa ca ar fi mai rau sa bea mult laptic si putine solide.Deci trebuie sa avem 3 mese de solide.
Am intrebat-o de vit.D si mi-a zis ca nu e necesar sa-i dau, si-o ia din alimente.Singura care trebuie sa-i dau este fluorul pentru dintuci.
Cam atat despre control.
Am reusit sa-i fac si vaccinurile de 1 an plus Prevnarul care acum este gratis
A plins de ne-a capiat dar apoi a fost ok, deocamdata fara vreun efect advers, Doamne ajuta!
Adriana felicitari pentru kg pierdute, io de vreo luna ma chinui sa scad de la 60kg, ma terorizeaza cintarul si sub 60kg nu coboara...o fi srticat
M-a suparat un picut stomacul si ficatul drept pentru care acum stau cuminte cu dieta dar tare as vrea sa ma apuc si io de ea.
Cum ti se pare, e greu de tinut?
otilia si tu tot dieta Daneza o tii?
Saphir scumpi, ce sa-i faci?imi inchipui cit de greu iti e...am citit pe undeva ca bb-ii simt cind mamica lor mai au un bebelus in burtica si de aia vrea el atat cu mama lui, poate simte si Amos ca-i vine surioara si n-o sa mai fie singurel la parinti
Ane, Lavv sanatate la puiuti!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
claudiachirila spune:
Anita, pentru Rachela, sa se faca repede bine.
si lui Matei.
Adriana felicitari pentru kg pierdute. Sper sa mai slabesc si eu. Am slabit deja 1 kg, dar tot mai trebuie.
Saphir, ne bucuram ca esti bine
CataD spune:
Salutare!
Saphir, sanatate multa si nastere usoara!
Emily, ce fel de fluor ii dai micutei? Eu nu i-am dat Laurei nimic pana acum.
Fetele care tineti cura, felicitari pentru kg date jos. Eu mi-am atins tinta (49 kg). As vrea sa mai dau inca 1-2 jos dar nu-i bai daca nu le dau.
Din nefericire burtica tot mai am...trebuie sa ma tin de sport pentru asta, dar nu prea am chef si timp.
Sotul lucreaza mult zilele astea si eu am grija de Licurici...acum merge bine de tot, ma alearga in toata casa...plus ca-i iese un dintisor si e maraita rau. Cad franta seara.
Nu mai zic ca trebuie sa mai muncesc si vineri noaptea dar ma bucur ca pot sa-mi iau zile libere la vara si o sa vin in tara sa stau mai mult!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
otilica spune:
Emily, si eu tin tot dieta Daneza, cu Adriana si ne sustinem reciproc. Daca nu o ai, eu am descarcat ceva despre ea de pe internet, si iti pot trimite si tie. Trimite-mi daca o vrei, adresa de e-mail la PM.
Otilia si Robert (24.12.2003)
Am pus pozici noi in Albumul Robert Ian 2005 pe adresa:
http://community.webshots.com/user/otilia164
anda141 spune:
Mai e vreun copil care urla la spalatul pe cap???? Daca nu mai e nici unul, atunci noi facem bebelusii de ian.feb.2004 de ras. Urla de zici ca cine stie ce-i faci. Il spal doar o data pe saptamana , nici nu pot sa-l clatesc bine ca nu sta deloc aplecat, se ridica , iese din cada, Nu stiu de unde a luat el frica asta, dar de cand sta in fund la baie, adica de la 6 luni, nu suporta sa-l aplec sa-l spal pe cap. Asa ca e un mare chin.
Gata, am rezolvat cu cadoul pentru sambata, mai ramane sa-l impachetez.
Sper sa nu vina zapada sa nu putem ajunge. Nu are cum, noi si sambata seara pe voscolul ala am fost in oras, trebuie sa curete astia drumul.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Roxana_G spune:
Saphir, mamica viteaza, o sa fie bine. Cred ca iti e greu, eu cedez uneori si cu Alex. Dar in curand o sa pupi pe rand puiutii, mai ai putin.
Adriana, deja te invidiez. Sa stii ca de luni tin si eu regim, deocamdata doar fara paine, dulciuri si mese seara. Incep mai usurel. Cat despre Playboy, am ras cu lacrimi!
Anita, multa sanatate Rachellei.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Aoleu, uiatsem sa va povestesc de noi. Alex e chiar bine, vesela ca de obicei. Nu papa insa mancarea de regim, e un chin. Se freaca de zor sus la maselute, insa nu se vede nici urma de masea. Azi a facut cativa pasi singura intre mobile si la un moment dat a fugit spre mijlocul camerei, insa s-a asezat repede. Vad ca spre seara nu a mai incercat. In rest plange dupa mine mereu, va fi foarte greu sa ramana numai cu bona. Azi cand am plecat a plans rau.
Legat de alergie, vad ca e ok. Azi am vorbit intamplator cu o mamica a carei fetita era alergica la pamant (se pare ca mai gusta pamant si var). Medicii au crezut initial ca e de la lapte si a trecut la regim. Au facut testul si nici urma de alergie. Apoi mamica a observat problema cu pamantul si reactia. Asa mi-am amintit ca duminica, pe cand credeam ca s-a julit Alex, am gasit in pat o bucatica de moloz - parea sa fie. Nu am cercetata prea mult. Nu intelegeam de unde poate fi, ca noi avem tapet. Abia acum mi-am amintit ca putea fi de sub masina de spalat, unde se mai joaca ea la butoane, ramase de la inundatie. Cine stie ce mizerii si substante or fi venit pe tevile alea. Ce credeti?
Sa va zic si de mamica Alexutei, care a fost la cumparaturi. Tare bine a fost. Mi-am luat hainute, am luat hainute pentru Alex. Insa nu am gasit cadou ptr ziua ei (jucarie!) si nici ptr nasi. Maine merg in Plaza. Pe deasupra am fost la cosmetica, m-am bibilit si mi-am facut suvite.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
CataD spune:
Monica, ce m-ai distrat cu spalatul pe cap! Laura, pe la 8 seara, se duce singura la usa de la baie si incepe "apa, apa". Daca nu o spal intr-o seara e nebunie, cred ca nici nu doarme bine
Ii pun apa in cada mare, cu putina spuma de baie si multe jucarii si ii place tare mult. La cap incerc sa o spal la 2 zile. Cand ma vede cu prosopul in mana sa o scot incepe sa dea din cap: "nu, nu"...o mai las putin si apoi insist sa o scot. Ii place tare mult.
Am uitat sa va zic ce a facut ieri...am lasat o ceasca cu cafea pe masa (mai era jumatate)si si-a tras-o in cap! Era neagra toata, pe cap, pe haine...vina mea, ca am lasat-o acolo. Noroc ca nu era fierbinte!
Roxana, ma bucur ca Alex se simte bine!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Emilly spune:
Catalina il cheama Fluor-a-day de la orice farmacie
Trebuie ca apa care o bea Laura sa nu aibe fluor daca are nu-i mai trebuiesc picaturi.Cum Ilinca nu bea decit vreo 100ml de apa am preferat sa fie fara fluor si sa-i dau eu necesarul zilnic.
Somnic usor!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)