Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

eu una dupa nastere am ramas cu o scurgere galbuie.mai e cineva in situatia asta?

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
se pare ca am pacalit-o azi noapte pe ruxy cu tzatzica...tot mai facea figuri dar cred ca era prea somnoroasa ca sa mai tipe asa ca a acceptat amandoi sanii de vreo 3 ori(la 4, la 6,30 si la 8) acum inca doarme. eu am cam avut insomnie, de la 4 cand s-a trezit ea prima data si i-am dat sa suga, nu am mai dormit si mi-e un sooommmnnn de nu mai pot, sper sa adorm la pranz, ca altfel cad lata pana diseara.
multumesc inca o data pentru sfaturi Doamne copilasul asta este exact opusul lui alex, el vroia numai cu tzatza in gura si ea nu vrea
ELIZA...ref pregatit biberoane am vazut cum fetele ti-au dat 2 solutii
A. una sa pui apa masurata in biberon si sa o lasi pe bona sa puna ea cupele de lapte.
B. alta in care sa pui intr-un biberon uscat cupele masurate si sa o lasi pe ea sa masoare apa si sa o puna peste.
eu iti propun o varianata, un pic mai costisitoare la inceput....cumperi 6 biberoane, pe 3 dintre ele le usuci fff bine si pui in ele cupele de lapte praf masurate de tine....in celelalte 3 biberoane pui apa, masurata tot de tine...si-i spui bonei ca nu trebuie decat sa toarne apa din biberon peste biberonul cu lapte praf si sa-l incalzeasca putin intr-o olicica cu apa calda sau in incalzitor special de biberoane...mare grija insa la temperatura laptelui sa nu-l supraincalzeasca.
eu zic sa nu lasi biberonul pregatit in frigider atata timp cat pot exista mai multe solutii sa i-l faca atunci proaspat. in cazurile enumerate mai sus esti sigura si ca biberoanele au fost sterilizate de tine si ca totul este ok.
andreea, imi pare rau ca mariuca e "zmiertzy girl" dar e super frumusica si e fetitza tasi-i ierti tot.
ref, masajul cu ulei, o asistenta de la municipal mi-a zis ca intr-o seara sa-i dau cu ulei pe burtica si alta seara pe spate. oricum nu trebuie folosit in exces. masajul nu trebuie sa fie puternic ci doar ca o mangaiere, oricum bbelusii o percep mai tare si poate de-aia nu le place...a mea sta sa-i fac baie si masaj...alta chestie pe care alex nu o suporta si urla de ma stiau 2 blocuri.
hai ca iar am scris mult si fara rost, va pup si mai vorbim dupa ce venim de-afara

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor ,sa stiti ca citesc in fiecare zi ce se mai intimpla cu bb-ii ,dar pt ca sint tot pe dial-up scriu rar .

Felis ,ieri am depus niste bani in cont ,nu sint multi dar sper sa pot sa -ti trimit in fiecare luna .Niste prieteni au avut fetita cu o malformatie la inima si au operat-o la Cluj la niste specialisti americani ,daca vrei ma interesez ce si cum .
Streptococul auriu e un microb care se gaseste pe piele si pe mucoase, trebuie antibiotic ca sa scapi de el .

Simbata trecuta am avut botezul, Andrei a fost cuminte pina l-a bagat in apa ,apoi a urlat din tot sufletul si s-a potolit cind au inceput sa dea roata prin biserica .

Ieri am facut vaccinul ,a fost mai usor decit credeam ,a facut 38`2 dar i-a trecut repede dupa un supozitor cu paracetamol .In schimb noaptea a vomitat saracutul de ne-am speriat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits si eu am scurgerea asta galbuie, nu f mult dar oricum nu mai pot sta fara tamponul zilnic, eu maine fac 7 sapt de la nastere si dr mi-a zis ca ne vedem prin martie-aprilie...dar cred ca-i fac o vizita mai repede sa vad ce-i cu chestia asta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna fetelor
m-am mai linistit sa vad ca nu numai bb al meu nu mai vrea tzitzi
cand e oosit nu mai vrea sa pape de loc plange de foame de somn de de toate iar cand se linistestesuge de trei ori si adoarme
biberonul nu il mai vrea decand cu suplimentul nu mai vrea sa bea nici lapele meu din ele
mai reusesc sa il pacalesc cu un pic de ceiut dar lapte nu
eliza cred ca nu e bine sa pastrezi laptele gata preparat uite de exemplu pe cutia de bebelac sxcrie ca se prepara inainte de consum

cojite a avut si freatele meu si lui nu iau trecut cu nimic pana pe la 2 ani si acum cand e mare (15 ani) daca nu se tunde scurt ii apar cum se tunde cun dupa 2 3 spalari ii dispar

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Noi de cateva zile suntem mai agitate si cam mofturosi dar in schimb asta noapte a dormit de la 10 la 4, record pt Denisa. Si am observat ca plange de sete. Eu pana acuma ii dadeam ceai doar asa cand aveam eu chef dar ieri avea un plans ciudat tare si nu stiam ce are. Si i-am dat ceaiutz si a tacut fata. Si ce sete avea!!
Fetele am o INTREBARE:am o prietena care e insarcinata in 4 saptamani si ieri a facut eco si i-a zis nea doctoru care are sacul ovular (parca asa ii zice sau fetal, nu stiu exact, acolo unde este bebele) alungit, in forma de picatura si ca el trebuie sa fie rotund si ca e iminenta de avort. V-ati lovit care din voi de pb asta???sau ati auzit pe cineva?? ca ea e disperata si nu se gandeste decat la rau indiferent de incurajarile celor din jur.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eliza cauta la parinti intreaba subiectul cu stafilocul auriu, ca este subiect sigur ca l-am citit eu mai demult. Daca am timp il caut si eu.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Bits, Monica si eu am scurgere galbuie. I-am zis doctoritei cind am fost la control saptamina trecuta si mi-a dat niste ovule Polygynax, cite 2 pe saptamina. Am pus doua deja si parca e mai bine

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eliza hai ca l-am gasit eu
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36824

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Iata ca Mariuca mea doarme..cred ca s-a obosit iesi de cat a urlat..asta inseamna ca inca nu iesim pe afara.
Bits,ai dreptate..Nu e cazul sa ma plang,e a mea si am vrut-o.Dar mor de ciuda cand vad ca voi sunteti asa relaxate,aveti timp de mancare,prajituri...Inseamna ca ori eu am luat-o razna,ori BBlusa mea e terorista.Si apoi nici noi parintii ei nu suntem prea calmi..asa ca are cu cine semana.Ref.la scurgere,si eu la fel,stau numai cu tampoane zilnice.Mie la controlul de 6 saptamani mi-a dat ovule cu Klion,dar nu prea vad cine stie ce ameliorare.
Monica,Roserb...da e mare terorista!Dar cand adoarme,e un ingeras!Si mor de dragul ei(bine,cand urla..numai de dragul ei nu mooooor)Sper sa se mai potoleasca cand creste.Roserb,poate o vrei de nora????????
O zi buna,
Andreea si Mariuca terorista(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput