Bebelusi de iulie-august 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
Sunt suparata, Stefi a facut un pic de febra. Are 38.5, dar luata rectal. Problema este ca nu stiu de ce. Nu tuseste, nu-i curge nasul, nu o dor urechile, nu-i ies dintii. Nu pare sa o supere ceva. I-am pus un supozitor cu paracetamol si mai vedem la noapte.
V-am citit in fiecare zi, chiar daca nu am mai apucat sa va scriu.
LA MULTI ANI! la toti sarbatoritii din aceste zile.
papadie, Catrinel pentru realizarea de azi, la fel si lui Serban (Roxana1974).
Pozele sunt superbe, ce mai, este cea mai frumoasa generatie. Cum spunea si Daria, cand vad cit sunt de dulci imi vine sa mai fac si eu umul .
Ana, i-ai dat pentru prima data, in aceeasi zi si carne si rosii si ardei? Daca rosiile si ardei i-ai pus doar in supa si nu i-ai pasat atunci nu cred ca este de la ei. Ia o pauza de citeva zile si apoi incearca sa le reintroduci, dar pe rand.
Carmen, incearca cum a spus Ana, mai intai sa combini laptele praf cu lapte de la tine. Dar de ce spui ca nu se satura? Noaptea de fiecare data cand se trezeste ii dai sa suga si mananca bine? Si Stefi se trezeste noaptea, dar ii dau ceai, numai dupa 4 a.m. ii dau sa suga.
Azi, pentru prima data, dupa marul si sucul de la 10 nu a mai vrut sa suga. Ma tratat cu sictir
Ne "vedem" maine dimineata, sa avem o noapte calma.
P.S. Adema, eu am introdus datele cand le-am introdus si pe ale Stefaniei. Din viteza am trecut 5 luni, dar am corectat.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

kim... da nu ma supar de loc, de aceea am venit sa scriu aici sa vad ce zice-ti voi, carnea am dat-o acuma ca mi-a zis doctora mea, si rosia si ardeiul...ce-i drept am pus de capu meu, si daia va scriu ca sa vad ce sa fac... sa arunc pireul asta si sa fac altul fara rosie si ardei? acu daca are bubitze, crede-ma ca sunt necajita!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput