Bebelusi de iulie-august 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Kim , la noi e ora de baitza .. revenim
pupam pe tine si pe Luca cel frumos

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mi-am inchipuit eu ca este ora de baita, papa si somnic...somn usor la bebelani..
Laurici ce face Lucasu? Azi iti trimit cecul....

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetele, o felie de rosie mica si un pic de ardei la un juma de kil de legume pisate face rau? adica poate sa faca alergie de la asa ceva? e rau ca am pus dastea in pireu? plsss ca am vazut o pata rosie plina de bubitze pe coapsa lui Stefan. Azi i-am dat si carnitza de pui prima data.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Fetelor, eu am o problema cu Ilinca, nu-i place nicicum laptele praf; am incercat cu Milumil, isi facea greata iar azi i-am cumparat Vitalact si rezultatul este aproape asemanator...Cu tzitzica nu se mai satura, ma scoala noaptea din doua in doua ore. Voi ce lapte dati la bebei?

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Nu cred ca de la rosii, eu as spune sa-l lasi vreo citeva zile cu carnita sa vezi ce se intimpla si sa incerci dupa aia din nou.

quote:
Originally posted by ana_a

fetele, o felie de rosie mica si un pic de ardei la un juma de kil de legume pisate face rau? adica poate sa faca alergie de la asa ceva? e rau ca am pus dastea in pireu? plsss ca am vazut o pata rosie plina de bubitze pe coapsa lui Stefan. Azi i-am dat si carnitza de pui prima data.

flori din gradina mea

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ana, si eu am pus ardei in supita de fiecare data, insa rosie nu am pus niciodata ...poate nu e de la asta, nu te panica!

Carmen, eu ii dau moatei Milumil, din asta i-am dat de la inceput, e bun, e dulce, e vanilat ...insa e normal sa aiba reactia asta la laptele praf daca pana acum i-ai dat numai san, pentru ea e un gust nou si nu-l va accepta asa usor, asa cum ii mai spuneam unei mamici (cred ca Anei) ...poate ca va dura cel putin 1-2 saptamani pana va lua tetina!
so ...nervi de otel!

pupici si somnic usor

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

carmen, vitalact nu ti-l da de la primarie? Si eu am incercat initzial cu milumil si nu a vrut, mai apoi mi-a zis cineva ca milumil e bun pentru copii care nu au supt deloc ca e fff dulce, si e prea mare diferentza de gust. Eu azi i-am dat vitalact si a vrut, dar dupa 2 saptamani de chin cu milumil. Incearca sa il combini cu laptele tau strans peste zi in sticlutza, eu asa am facut si a vrut pana la urma. In prima zi i-am dat numai de la san dar in sticlutza si mai apoi i-am combinat si a baut chiar si vitalact simplu. Succes si rabdare.

flori din gradina mea

Mergi la inceput

carmen, nu am inteles, adica sa nu-i mai dau carnitza cateva zile si apoi sa incerc din nou cu carnitza? si eu ma gandesc ca nu e de la rosii si ardei...

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ana fiecare face evident cum considera ...asa ca nu te supara ...daca nu-ti convin sfaturile mele, ignora-le...Deci carnita nu se administreaza inaintea virstei de 6 luni,iar rosia dupa 7 luni...de ce atita graba? Iar Stefanel este mai mult decit oK...

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41837" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput