Purificatoare/filtre apa
Raspunsuri - Pagina 2
alimaxi spune:
si eu folosesc cana-filtru Brita si ma declar foarte multumita!
Se toarna apa in compartimentul cu filtru, iar apa filtrata curge in cana propriu-zisa! dureaza putin si ai apa filtrata.Eu o folosesc la cafea, ceai, de baut...etc!
pupici
alina si maximilian
Karina spune:
Pegasis, asa cum spunea si alimaxi, torni apa in partea de deasupra (ca o pilnie) si apa trece prin filtru in cana. Dupa ce a trecut apa, poti s-o folosesti.
Exista insa anumite reguli care trebuie respectate:
1. intotdeauna cana sa fie plina, ca filtrul sa stea in apa
2. cind schimbi filtrul, trebuie sa urmezi exact instructiunile de pe ambalajul filtrului, adica
- speli bine cana;
- umpli cana jumate cu apa (fara sa-i pui "pilnia" cu filtrul) si dai drumul la filtru in apa si-l lasi asa 30 minute
- arunci apa, montezi "pilnia" si filtrul, umpli cana, dar arunci apa filtrata ca nu e buna. Repeti operatia inca o data, dar a doua cana poti s-o pui la flori, dar tot nu poti s-o bei. Abia a treia cana e buna de baut.
Dar astea trebuie sa le faci doar cam o data pe luna, cind schimbi filtrul.
Ti-am scris astea, ca sa stii, ca poate ti se pare prea complicat si alegi o alta varianta. Eu una sint f. multumita si i-am convins si la serviciu sa ne cumpere un filtru ca eu beau mult ceai la serviciu .
Karina + Bogdanel
PS Cred ca asti de la Brita ar trebui sa-mi dea un comision, la cita reclama le-am facut eu pina acuma
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
happiestmom spune:
Si eu folosesc de ani buni filtrele Brita si sint foarte multumita. Folosesc spa filtrata la baut, gatit, dar, e drept, spalatul fructelor, legumelor si vaselor se face cu apa de la chiuveta asa cum vine...
In ce priveste filtrul Brita, un inconvenient ar putea fi faptul ca de cite ori folosesti putina apa trebuie sa-l umpli la loc imediat(asa cum mai spunea cineva aici, cana trebuie sa fie in permanenta plina ca sa nu se usuce filtrul). Dar noi avem doua carafe cu capac si citeva sticle pe care le umplem o data pe zi cu apa din care folosim in ziua respectiva, asa ca nu mai trebuie sa stau cu cana de filtru mereu in chiuveta ca sa o umplu.
Si fetitei meie ii dau de la un an si jumatate tot apa filtrata. (pina atunci i-am dat apa fiarta sau plata)
Pegasis spune:
Karina
Multumesc tuturor celor care si-au facut timp sa-mi raspunda.
Nu e nimeni p'aici care sa aiba unul montat pe tevi? Asa ca sa fac o comparatie si sa-mi dau seama care-i cea mai buna solutie pt mine...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by gegea
Incearca si aici www.aqueena.com
Poate afli ceva care te intereseaza.
Nu merge si pace. Filmu' ala nu vrea... si nu gasesc unde sa ma uit si in alta parte. Help!
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
Pegasis spune:
Mai imi da si mie cineva alta idee? La Zepter nu pot sa intru pe filmuletul respectiv, dar sint convinsa ca mai sint si alte firme...
Eu as vrea sa stiu parerea celor care au vazut chestii d'astea la treaba sau care si-au montat...
Daca nu, o sa iau o cana de la Brita si vedem. Azi dimineata apa avea si un miros tare ciudat...
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze
vulpitzayam spune:
Sunt niste filtre de apa de la Hemel .Sunt in jur de 12-13 euro.Se monteaza la robinet.
Cori
Pegasis spune:
Cori, un site ceva ai la indemina? Ar fi tare folositor...
Multam'.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
vulpitzayam spune:
Pegasis , il las adresa de mail vulpitzayam@yahoo.com si id-ul de mess.vulpitzayam.Ca sa nu fac reclama.
Cori