Infasatul pro si contra...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu viitoare mamica...cu rusine spun ca deja am pus-o pe mama sa-mi achizitioneze material de scutece.
Acum ca v-am citit, las' ca remediez.

Geani cu Daria(28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Care vor sa infaseze sa se apuce de sarmale si sa lase copii in pace!!!

Si mama mi-a luat din proprie initiativa material de fasa si l-am facut bucati si l-am pus sub cap la bebe sa scuipe pe el !!!
Ai mei au avut pampersi din prima clipa, n-au avut niciodata caciulita in casa si afara doar cand era frig (am nascut in iulie!!!), toamna tarziu si iarna.

Copii mici nu se sperie de mainile lor ci este vorba despre un reflex pe care toti copiii normali il au la nastere si care se priede in primele luni (ca si cel de a apuca strans un deget intins, mersul atutomat si altele). In Franta se verifica la maternitate ca bebelusul nou nascut are toate aceste reflexe: cand ii lasi mainile trebuie sa la indeparteze si sa deschida ochii mari (unul din controale!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by didita

Care vor sa infaseze sa se apuce de sarmale si sa lase copii in pace!!!

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

si eu am fost impotriva infasatului, chiar i-am interzis mamei sa-mi vina cu scutece etc pina......am luat partea buna.

am adus baietelul de la spital, si noaptea dormea , ce dormea pina dadea din minute si picioruse si se trezea. La 2 saptamini, l-am infasat, intr-o bucata mare de pinza, nu l-am legat si ...surpriza, a dormit cele 2.30 fiecare data fara sa se mai trezeasca.
Si uite asa, baietelul meu dupa baie, singurel isi aseza minutele pe linga corp sa-l infasam. Era asa de caraghios...Asa ca a avut un somn bun,nu se mai speria de propriile miini. Pe la 6 saptamini, l-am lasat cu minutele afara, deja se invatase. Oricum, numai noaptea il infasam.
Stiu ca e caraghios, eu care eram contra...dupa ce am vazut avantajele infasatului, am trecut la pro.
DAR tot pampersi si costumas avea pe el, ziua statea numai in body...deci sa nu amestecam infasatul cu folosirea scutecului in loc de pampers. Numai astia afara, au inceput ca pe timpul bunicii, vezi Doamne distrugem padurile..etc.

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput