Bebelusi de iulie-august 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

`Neazta si de la noi!
Suntem tare veseli astazi, cred ca e de vina joaca de aseara, tati se facea ca scapa jos o pernuta si mami o batea...pe pernuta, el radea in hohote...si mami si tati au ajuns la concluzia ca o iau razna incet da' sigur.
Noaptea trecuta l-am baricadat pe Strumphescu, i-am rulat o paturica la marginea patutului si nu a mai ''gustat'' din gratii, in schimb se baga cu gura in patura si am stat de straja sa vad daca respira.

Si la noi e un ger de crapa pietrele, chiar daca-i soare - ANDREEA, ai curaj sa scoti puiul afara pe frigul asta cu iz de stepa ruseasca...
Cam atat, sunt in priza, trebuie sa fac papa la pui, papa pentru noi, spal rufe...si constiinta imi spune sa invat.

O zi buna la mamici si pitici !

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

roxana scos pe naiba e sub un metru de zapada. Noroc ca stau langa metrou si cu casa si cu jobu.
Da nici la voi nu e prea bine...Dan e in Constanta si nu prea a reusit sa circule cu masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Marina si aici e rau de tot, nu s-a dat deloc zapada si pe trotuare e graoznic..cel mai rau e ca a iesit soarele si a inceput sa se topeasca..o sa patinam de maine incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza si de la noi,

Vineri am fost la vaccinul de 6 luni, si ne-am ales cu 2 intepaturi, de mai avea putin si plangea mami de mila noastra...
Bebelina are 6800 g si 70.5 cm, creste bine in lungime, dar tot vrea sa-si pastreze silueta...Luna asta a luat 450 g..
In schimb avem trimitere pt miercuri la eco de cord si fontanela, ca e posibil sa aiba suflu sistolic si vrea sa se lamureasca dr ca nu mai este si altceva in afara de asta...(motiv pt care facem si eco la fontanela)..asa ca am mari emotii pana miercuri...incerc sa nu ma alarmez prea tare pana nu vad exact dar nu prea reusesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by catinca

noi cum e vremea nu prea stim, din casa pare cald si bine ca e soare mult, dar cind deschizi usa ramii intepenit de frig.

cu diversificarea dpdv al gustului nu avem probleme, adica Stefanel maninca dimineata lapte matern, urmatoarea masa 1 mar cu 2 lgt cereale, apoi lapte, apoi supa crema din morcov, cartof si telina, apoi 50 ml cereale, apoi lapte si asa s-a terminat ziua.
acum vine problema, cind ii dau sa manince totul de mai sus se constipa rau de tot, nu stiu ce sa elimin, cred ca supa, voi aveti asa o problema, sau ati continuat cu meniul la fel pina s-a obisnuit organismul?

Catinca, eu n-as renunta la supa de legume. Ea contine fibra si ajuta la digestie. Poate sa o faci un pic mai lunga, dar nu renunta. Eu nu cred ca de la supa se constipa. Sincera sa fiu, daca ceva i-a placut lui Serban, am continuat...

Mamagiuliei, scuze de intarziere, din auzite, deci am auzit ca se poate ca persoanele predispuse la cicatrici cheloide, sa faca astfel de cicatrici si la cusatura in urma epiziotomiei. Eu deduc ca sunt predispusa la asemenea lucruri din moment ce am una mare si frumoasa in decolteu, care n-a trecut nici cu laser, ba s-a facut si mai urata, insa la taietura de jos n-am patit nimik. Acu la schema cu uterul nu ma pot pronunta, si ca sa nu zic prostii mai bine intreaba persoane care stiu ce spun.

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Apropo felu` 2, ce le mai dati bb-ilor dupa supica ??? Eu tot la piureul de cartof sunt ... ce as mai putea incerca ??? Cu ce-l pot combina ???

Iti recomand dovlecelul care stie sa faca multe si se poate amesteca foarte fain cu cartoful. Le place mult la bb-i, n-am auzit vreunu' sa-l scuipe. Serban e un pic mai mare si i-am pus si un varf de lingurita de smantana, sper ca n-am facut rau, dar s-a lins pe botic!

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!
Eu sunt in continuare racita, asa ca azi nu ma duc la servici. Din fericire, Stefi nu a racit, sa speram ca nici nu va raci.
Roberta, ieri am scos-o mai mult pentru ca am vrut sa ajung eu la nana mea. Oricum am imbracat-o bine si i-am pus si fular la nas. De obicei eu nu-i pun fular, decat daca sunt sun -5 grade. Si azi o scoatem, dar foarte putin, maxim 1/2 de ora.
Noi am dormit mai bine azi noapte. S-a trezit la 12 si i-am dat biberonul cu ceai. Apoi ma trezesc la 3:30. Stefi se juca cu biberonul, a baut tot ceaiul care mai era, vorbea, foarte veseala. Am lasat-o in pace si pe la 4:15 a inceput sa maraie. Ii era somn si nu putea sa adoarma. Asa ca am luat-o, i-am dat sa manance, s-a linistit si apoi a adormit (cand am pus-o in pat nu dormea). Si a mai dormit pana la 9:30 . I-ar eu am dormit pana la 8:30 .
Cu mancarea nu prea stiu ce sa fac. Azi i-am facut mar simplu, aproape un mar, a iesit 3/4 de borcanel Hipp de 125 gr. A mincat 1/2, apoi a inceput sa maraie. I-am mai dat 2 lingurite, apoi a inceput sa maraie si mai tare. I-am dat sucul (e placerea ei cea mai mare, cred ca daca ar putea sa bea numai suc ar fi superb pentru ea), la 1/2 i l-am luat si i-am mai dat mar. Iar a inceput sa maraie, am inceput sa cant si a mai mancat un pic. In final i-a ramas un pic de fundul borcanului. Apoi lapte si a supt ceva lapte totusi. Deci ea nu se saturase. Concluzia, nu stiu ce sa fac.
Gata, i-ar am scris povesti. Sa avem o zi superba.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hehe, Roxi, ca a venit si la voi zapada! Ei, cum e, te bucuri, sau era mai bine inainte! Ca mie, imi place cum arata, dar ma enerveaza de mor ca nu pot sa ies cu caruciorul, pentru ca nu e batucita, ci s-a afanat cumva, plus fleasca, iese asa o porcarie de nici nu pot sa imping caruciorul. Voi ati reusit sa iesiti? E foarte greu sa mergi cu un carucior cu roti duble rotative, prin munti de fleasca. Si dupa cum se vede, nici nu se va topi curand. Iar maine s-ar putea sa ne cheme la vaccin, si dupa aia iar nu mai iesim vreo doua zile. Offff...Cred ca o sa ies putin pe balcon, numai ca acolo ne plictisim repede ca nu ne miscam.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
da`i un viscol in Oradeaaaa ... uaaaa ... noroc ca Giulia a dormit un pic si a suportat infofolirea si caciula si suzete si manusile si tot ... e nasol rau de tot, mi-au inghetat cracii Am mers cu carucioru` si eu m-am dat pe gheata
Roxana - sar`na de raspuns ... eu deja am la taietura de la cezariana, s-a intarit si marit ... ata ete ... si mai am la vaccinul Bcg de la 14 ani operat si asta de 2x, mai am la gaurile de cercei, ca na, mi-am pus 2 in + si noroc ca nu am apucat vreun tatuaj sau piercing ... sincer daca ar mai fi sa nasc, as vrea pe cale naturala, dar daca exista riscul asta, fereasca Domnu` ... am sa ma informez si eu de la medicul meu ...
Amironeanu - da` insanatosire iti doresc si baga tare citriceeee !!!
Ssarah - venim si noi cu una bucata bebelina lunga si slaba

CUM prepar dovlecelul ??? Il fierb si gata ??/ Da` spanac da cineva la bb ???

Pupici la voi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daria, roxana - problema mare cicatricile astea cheloide. eu am una de toata frumusetea pe umar, am operat-o estetic acum vreo doi ani dar tot degeaba. s-a mai dres un pic situatia dar am aruncat banii in vant... i-am mai marit un pic contul in banca dr-lui lascar si atat. acolo jos insa nu s-a intamplat nimic, s-a vindecat foarte bine, abia se mai cunoaste.
alexa - nu te stresa, o sa fie totul bine multi pupici si tie si buburuzei.
andreea - eu de raceala am luat vitamina c cu propolis si cand m-am simtit chiar rau am luat oscillococcinum. foarte bun! si se poate lua si de catre mamici care alapteaza, precum subsemnata. sanatate maxima!

marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669

Mergi la inceput