Bebelusi de iulie-august 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Adema spune:
Multumesc din suflet celor ce mi-ati dat solutii! Cand nu raspunde doctorul la telefon, raspund mamicile de la DC!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii:[blue] http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021[/blue]
eli spune:
Gata, l-am readormit pe Stefan care s-a facut un smecher. A supt, dar nu vroia deloc sa adoarma la el in patut, m-am intins in patul mare langa el, era semi-adormit, dar a intors cred ca de vreo 10 ore capul ba la mine, ba la tati pe care l-a si mangaiat pe fata, tras un pic de nas. A zambit si a adormit.
Azi i-am luat un scaunel, era asa de vesel cand l-a probat la magazin, vorbea , radea, dadea din manute si picioruse.
In seara asta ne-a vazut mancand si asa ne mai cerea ca ni s-a facut mila de el si i-am desfacut un borcanel de cartof dulce, a papat asa cu pofta si repede, facea urat daca intarziam prea mult cu lingurita.
Baby-boom, incearca si tu sa ii dai diversificat can ii e foame mai tare.
Azi am fost la sushi si tot asa vroia sa guste si el, i-am dat un pic de crevete fiert. Parca vad ca incep diversificarea nu cu carnita de pui, ci cu "animalute" de mare
Fetele cu diete, cum mai merge?
Kim, votat pe Luca, mult succes!
Va pupam, somn usor!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Pozici, povestiri www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"
roxanaz spune:
hello gagic si multzamim de urarile de 6 luni.
Adema, la muolti ani si numai bine, sanatate si tot ce iti doresti!!! cel mai sigur este sa mergi cu Codrut la medic - si pina atunci nu ii da decit lapte - nu trebuie sa mai risti vreo reactie laergica. totuis e ceva ciudat, nu e prima oara cind ii dadeai carne, nu???
la noi a venit iarna..suntem sub zapada de 2 zile...nu ma plingeam eu????
Mani nu a mai venit Pati....ca ieri nu a stat cu mine, ci cu mama - asa ca am respirat linistita. (vaaai, ce mama denaturata)
Simona, de vreme ce nu ti-am raspuns la faza cu ananasul era clar ca nu i-am dat, nu?
Olivia, da, e taare mica lumea!
pupicei ca ma duc sa vad si eu un film
ne auzim maine!
o noapte linistita va dorim tuturor.
philip spune:
Salutare fetelor,
Pt bebeul care e racit. Eu iti dau un sfat pe acre l-am primit aici in America, de la doctor si la care initial am izbucnit in ras-plans dupa ce nu dormisem o noapte intreaga. Amesteca un varf de lingurita de sare cu 125 ml apa si pune-i bebeului cate 2 ml in fiecare nara, la fiecare ora cand e treaz. Nu folosi tratamentul mai mult de trei zile. De asemenea, dupa 30 minute, incearca sa-i cureti nasucul cu o pompita de aia speciala. Ridica-i salteaua de la patut putin (pune-i ceva SUB saltea) si o sa se simta mult mai bine, daca va putea respira.
Multa sanatate la tooooooooooooooooooooooooti bebeii.
va pupam
philip&andreea
amironeanu spune:
Buna seara de la o mamica super racita si un bebelus rezistent la raceala (din feeeeericire!)
Si noi avem probleme cu somnul de 2 nopti. Se trezeste si nu mai vrea nici suzeta, nici biberonul cu ceai (a mers cam 2 saptamani), nici plimbata prin casa (este curioasa sa vada cum arata casa in intuneric ), doar sa o ia mami in brate si sa-i dea tzitzi o ora!!!!!!!!!!!!! Azi noapte a fost treaza de la 1:30 la 2:30 si de la 6 la 7. Apoi a dormit pana la 11 .
Si la noi este frig, dar tot am iesit un pic afara. De 2 ori cite 1/2 de ora. Eram singura acasa si racita bocna, asa ca am luat-o pe Stefi in ham si m-am dus pana la nana mea. Sa o mai tina si altcineva in brate .
Adema, are dreptate Roxana, s-ar putea sa fie altceva nu alergie. Eu am citit ca toate bolile copilariei debuteaza cu simtome de raceala. Chestia este ca la tine nu apare freba. Sa ne ti la curent si multa, multa sanatate lui Codrut. Si LA MULTI ANI! la mamica.
Am o intrebare. Voi pina cand le dati la bebelusi mancarea Adica, la inceput Stefi deschide gura si mananca, apoi incepe sa maraie. Cateodata pentru ca nu vine lingurita destul de repede, dar alta data pur si simplu maraie din ce in ce mai tare. Daca ma stramb la ea sau cant, mai deschide gura de citeva ori, apoi incepe sa planga de-a binelea. Asta inseamna ca nu mai vrea Ca de saturat nu se satura, ca mai bea si lapte. Voi cum faceti? Si mi-e mi s-a intamplat sa termine ce am pregatit pentru ea si sa mai vrea, dar doar de citeva ori. Si nu-i fac mult, maxim un borcanel de 125 gr. Dar, de obicei, mai mult de 1/2 nu mananca.
la toti bebelusi si toate mamacile. Sa avem o noapte calma si o saptamana vesela.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
Marina spune:
mey mai ninge mult oare? masina mea e sub 1 m de zapada si deja simt ca o sa incep sapt prost...
sa mai raportez si io la bebicul meu
-chiraie in continuare daca il lasi jos din brate
-nu prea are chef sa stea in fund
-in schimb adora sa stea in picioare drept care ca o mama denaturata -ce sunt il las 10 min pe zi in premergator
- sapt asta nu a mai racit multumesc lui D-zeu...cred ca se obisnuieste si Maria cu gradi si mai scutim din raceli
- la 6 seara ii dau iaurt cremoso din comertul democrat..cred ca asteapta ora 6 cu placere maxima asa incantat e sa linga toata cutiutza. E asa haios cum deschide guritza si cum face scandal daca nu pastrez ritmul la bagat in gura!!!!Asa ca noi laptik mai bem doar dimineatza si seara in rest la 11 fructe si la pranz supica cu ce nimerim prin ea.
Pup gasca
BLUE ANGEL spune:
Salutare la mamici si bebici !!!
ce frumos ninge ! cat mi-am dorit sa vina iarna si la noi .. am si sarbatorit .. la Taverna Sarbului .. asa sa ne simtim ca la munte ...
iat Lucaciu .. super incantat de albul de afara !!! am stat noi ce-am star cu nasul lipit de geam si pana la urma ne-am incumetat sa iesim ... ii cazuse un fulg de zapada pe nas si se uita crucis la el .. nu intelegea !!!!
cu intarziere LA MULTI ANI Adema !!!!! si muuulta sanatate puiutzului !!!!
La multi ani si lui Patrick si o rog pe mami lui sa nu se supere pe mine daca am fost mai insistenta cu intrebarile mele ..
sa va zic .. eu una sunt taaare singura pe aici ... pot spune ca l-am crescut pe asta mic cu cartile , cu DC-ul si cu putzin instinct ... am tocit chiar si o tastatura ...am si o dr. buna si dragutza dar parca mi-e jena sa o sun si sa o intreb daca pot sa-i dau ananas .. asa ca si multam de intelegere !!!
mie mi s-a facut un doooor de munte de nu mai pot .. credeti ca sunt o mama nebuna daca imi iau odorul si merg un wknd la munte ????o sa car toata casa cu mine .. dar nu mai pot ...o sa fac o rezervare la Cheile Gradistei - chiar daca o sa dau toata indemnizatia pe o luna - dar stiu sigur ca acolo am conditii .. hai ca va povestesc , mai mult sa-mi fac curaj !!!!
pupici si o seara frumoasa
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Marina spune:
blue pai noi am dus de fro 2 ori cupilu la munte ...de ce sa fii mama nebuna? Iar casa o impachetezi si la 5 luni si la 2 ani...mergi linistita ca la bb o sa-i fie bine.
De ananas, am prins paralel discutia asa ca scuze daca repet dupa cineva. Sfatul meu de 2 x mamica:
se spune ca poate provoca alergii...daca e de la borcanel si scrie varsta pe borcan da-i cu incredere ca sunt super tratate si nu se intampla nimica
daca e simplu da-i putin cate purin si fii atenta la reactii..daca nu are nimic succes...stiu persoane care au dat capsuni la 6 luni si a fost Ok. Maria de ex e cam predispusa la alergii iar la Mitzu nu mai am curaj sa incerc. Idea e ca si eu am o tendinta spre alergii si mi-e ca astia mici ma mostenesc
roxanaz spune:
neatza gagicutze
Marina, ai scos masina? barbata-miu a muncit 30 de minute, si mai iesisem si ieri!!!! adevarul e ca a nins ieri pina noaptea tirziu...vreo 36 de otr in continuu.
grasu meu e un marait cu urechi asa ca....ne auzim later!
o saptamina super!!
szivarvany spune:
`Neazta !
E un frig la noi ...
Si noi am sarit peste o masa de lapte, cea dintre fructele de la 10 a.m. si supa crema+piure cartofi ... da` Giulia recupereaza din plin dupa-masa.
Amironeanu - si Giulia maraie, dar parca ii place maraitu` cu piureul de cartofi (+1 cub supa+orez cu lapte) si baga juma de cartof o data, asta dupa 6 cuburi supa ... La inceput am crezut ca nu-i place, dar ea se distreaza si tot deschide gura si incearca sa prinda lingurita, dar tot nu stiu daca ii ajunge cat ii dau ... ca io ii dau cat cred eu, sa nu-i incarc stomacul ... si asa am unele dubii la mancarea asta mai zgrunturoasa ... sigur nu-i face rau la stomac ??? Ca ii place vad si asa si piureul de fructe si supa si felu` 2 ...
Apropo felu` 2, ce le mai dati bb-ilor dupa supica ??? Eu tot la piureul de cartof sunt ... ce as mai putea incerca ??? Cu ce-l pot combina ???
O zi frumoasa sa aveti ! Si o saptamana minunata !
Pupici la mamici si bebici !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099