Din Republica Moldova cine mai e??????????????

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Uite pe ce taram de probleme legislative am intrat... si nu e punctul mei forte. Aici m-ati pierdut de tot. Ma bucur intrun fel ca am scapat de toata tavatura cu actele si ma gandesc cu groaza ca va trebui s-o iau de la capat cu dosarul cand imi voi prelungi valabilitatea pasaportului, dar atata bine ca aceasta se face la sectia de politie cu dosarul aferent.

Lilia, vezi ca Gianna_r nu e din Moldova, in postare scrie doar ca are o colega de curs di RM.

In rest fac bine, cam dezamagita ca s-a anulat plecarea noastra la munte, ori eu ador muntele si deci voi avea un w-e obisnuit de Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ce mai faceti?
Da, Alina eu mi-am facut anul trecut. Eram insarcinata in luna a 5 parca, nu mai stiu.
cert eset ca si mie mi-au mai dat voie fara rind, dar eu tot harnicuta eram si mergeam de pe la 6.30-7 sa prind rind.
Cum eu am fost de atitea ori au fost si cazuri cind am primit si noste coate in burtica, nu ca sa imi dea voie inainte de-mi venea sa le trag vreo doua.
Dar nervii cei mai mari au fost la ghiseu, pentru ca alea sunt niste strafolite rau. Daca ceva nu e in ordine si vrei sa mai explici ceva , nici nu se uita la tine, de parca ai fi pe post de radio acolo.
La mine expira in iunie, sau iulie( iaca trebuie sa ma uit mai sigur) , asa ca peste citeva luni trebuie sa ma apuc sa o fac din nou
Fetita.... e bine.
Numai ca, inca nu v-am povestit( spuneam eu ca o sa va spun dar nu aveam timp atunci), Amelia a avut o operatie la piciorus si pina pe la sfisitul lui martie( cel putin) va sta pina la jumatate in ghips.
E greu, dar ma linistesc ca e mica si nu va tine minte.Acum important este sa se faca bine( s-a nascut cu luxatie la sold, care speram sa nu fie prea grava, dar nu a fost cum vrem noi)
Va pup pina cind, va mai povestesc eu despre asta daca va intereseaza

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna moldovencelor

Sa ma iertati ca nu am fost prezenta pina acum, e mare problema cu inetul. In fine s-a rezolvat insa nu e garantat ca o sa-l am fara intreruperi.

Mai am un motiv de ce nu am intrat - !!!SUNT INSARCINATA !!! imi vine sa strig in gura mare. Sunteti primele care aflati de aceasta, inca nu am scris la asperante sau la mamici. Pe 3 am facut testul si seara am fost la prima noastra intilnire. Muoama cite emotii, insa nu prea am avut ce sa vedem, doar un punctisor, inca e micut, da cu ajutorul lui Dumnezeu o sa crestem noi.

Lilia imi pare foarte rau prin ce treceti, sper sa nu ramina cicatrice mari dupa operatie nici in suflet nici pe corp.

http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _ _

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

FELICITARI LUCIA!!!
Asta da veste, iti doresc sarcina usoara!
Lilia pentru Amelia! Totul o sa fie bine, si va trece repede.
Noi suntem treji de la 7.00, ca Alex n-a avut somn, si acum tastam impreuna.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

FELICITARI LUCIA!
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Parca mai ieri am facut si eu testul si eram in a noualea cer de fericire si uite ca deja avem 4 luni.
Merci de incurajari, acum sunt si eu mult mai linistita ca la inceput, sau mai ales ca inainte operatie cind nu ma putea opri din plins. Dar cind am vazut-o a doua zi dupa operatie ca ridea si gingurea mi-a venit inima la loc si m-am bucurat ca s-a descoperit asa devreme cind cel putin psihologic e mult mai usor de suportat decit atunci cind esti mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Sa nu dati cu pietre in mine ca nu am aparut de atita timp. Saptamina asta n-am fost nici la munca, am avut o viroza nemiloasa, de nu ma lasa sa ma ridic din pat. Cel mai mult imi faceam griji sa nu sufere bebicutza mea ca inca e atit de mica. Dar ieri am fost la medic si ne-a spus ca totul e bine. Acum cind ne-am mai revenit parca e mai jucausha bebica mea.
Lilia, iata citeva date despre mine pentru completarea listutzei tale:
Mamanati(Nati)- 29.10.1977, Chisinau; USM, ULIM, - Chisinau
Imi pare rau pentru Amelia, dar Doamne Doamne e mare si o sa se faca bine fetitza ta!
Lucia, felicitari din suflet!!! Si eu imi aduc aminte de momentul cind am aflat ca sunt insarcinata. E ceva ce nu se uita. Iti doresc sarcina usoara si fara probleme!
Fetelor cu atita caldura vorbiti de Chisinau, o sa savurez si eu aceasta perioada cit mai stau aici pina ne mutam definitiv in Constanta.
Va doresc la toate o zi cit mai frumoasa,
Va pup pe toate,
Nati + bebicutza ei(saptamina 29-a)

B.N.

Mergi la inceput

Fetelooor! Unde sunteti! In we nu intrati pe net :)
Eu azi am fost ca o albinuta, si am reusit sa fac cam tot ce mi-am planificat( ca in ultimul timp nu reuseam si gata)
Ei, mai putin mincarea, i-am dat iar cu cartofi prajiti.
Dar in schimb ieri facut niste racituri de cocos ca la mama acasa
La voi cum s- au obisnuit sotii cu mincarea moldoveneasca.Al meu sotior foarte bine , in general nu e pretenyios, dar sunt unele mincaruri tipic moldovenesti care ii plac chiar mai mult ca alea romanesti.
Hai, mai scrieti
Cind mergeti urmatoarea data la Chisinau? Cu ce?

Mergi la inceput

Buna seara!
Azi a fost mama pe la mine, sa ne mai povestim.
Sotul meu e din Ucraina, deci cunoaste gusturile noastre. Mey Lilia mi-ai facut pofta de racituri, ca anul asta n-am avut parte, n-am reusit sa fac, din cauza lenei cred. Si asa a trebuit sa gatesc o groaza si de Craciun si de Revelion.
Termin maine ce am de povestit, ca sunt chemata de don' sot!

poze cu Alex

Mergi la inceput

Alina, mai povestim noi miine, dar vroiam sa te intreb, cum iti faci permis de sedere in baza casatoriei daca sotul e din Ucraina?
sau el a obtinut mai demult cetatenia romana?

Mergi la inceput

Pai sotul meu are si cetatenie romana.

poze cu Alex

Mergi la inceput