Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Azi am fost cu Tudor la dermatolog si i-a pus diagnosticul: dermatita atopica.
Asa ca de vreo 2 ore chinui "google-ul" sa vad ce inseamna si la ce sa ma astept. Se pare ca e destul de pacatoasa. Mi-e asa mila de el cand il vad cum isi freaca fata si capsorul de prosop, cand il ridic pe umar si cand sta culcat in patut

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Noi avem program de iesit afara aproape zilnic.O pun in Snugli si cam jumate de ora sau o ora afara la plimbare.Seara baiata si in rest prin casa.Se culca pe la 9 seara se mai scoala la 2 noaptea si adoarme din nou pana la 6-7.Este o dulce a inceput sa gangureasca si as pupao non stop.

Cu Ioana de 3 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

Azi am fost cu Tudor la dermatolog si i-a pus diagnosticul: dermatita atopica.
Asa ca de vreo 2 ore chinui "google-ul" sa vad ce inseamna si la ce sa ma astept. Se pare ca e destul de pacatoasa. Mi-e asa mila de el cand il vad cum isi freaca fata si capsorul de prosop, cand il ridic pe umar si cand sta culcat in patut

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Ad_rianna, acelasi diagnostic l-am avut si noi de ma bagase in sperieti. Bebele meu avea niste bubite mici, ca niste cosulete care se accentuau la caldura. Initial ne-a dat Advantan, dar nu i-am dat decat de doua trei ori pt. ca pe prospect scria ca nu e recomandat sub 4 luni si mi-a fost teama. Acum ii dau cu Panderm si vad ca i-au trecut.
Tie ce ti-a recomandat?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Ah, dragute sunteti !
Fetelor, voi incerca tot ce mi-ati spus voi, dar problema mea mare este ca atunci cand ea vrea sa doarma pot sa ma pun si in fund si in cap ca nu reusesc sa o tin treaza.

Imi este ingrozitor de greu sa o trezesc dimineata.

Dumnica avem botezul si afara s-a pus pe iarna...imi place zapada dar acum s-a gasit sa vina ?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, ca tot vorbiti de bubitze, am observat la Davidut pe pieptutz si pe spatic in partea de sus niste bubite marunte, rosii si usor aspre la pipait. Si nu le are mereu, ci numai cand si cand. Sa fie oare de la detergent, ce credeti? Eu spal rufele in masina cu Ariel, o fi prea tare pt rufele bebelasilor? Nici nu stiu cu ce sa-l dau.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fulguletz si Moss, increstinare frumoasa puiutilor vostri si fara plangaceala la baitza. Ce faceti fetelor va duceti cu sanioara la biserica. Azi a nins si aici, de fapt a cernut un pic si s-a depus un strat ffff subtire numai atat cat sa zicem ca am vazut zapada pe anul asta. Ce va mai invidiez, dar poate prind si eu ceva zapada cand vin in martie.
Fulgu, dar nu era vorba sa-l botezati in tara? scuze ca te intreb dar de ce v-ati razgandit?

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

dragele mele,
nu am mai avut vreme de mult sa va scriu despre noi... cu fetele am mai stat pe YM si stiu
asadar am fost la vaccin... ioachim are 5800g!!! si 59cm
vaccinul i l-a facut aiurea, sus de tot, nu in muschi, si l-a durut saracu... 2 zile

acuma am alta problema mi-e teama sa nu aiba o infectie la buric, ca se vad marginile rosii acolo... bucla o are pe dinafara, are buric f elegant;) dar nu pot vedea inauntru ce e... afara se vede rosu si nu e bine... simt ca innebunesc... mi-e asa frica

miki, mai ies eu in herastrau, poate ne vedem, stai sa vina vreme faina... oricum, cu bumbacel care sta langa mine inca nu am apucat sa ma vad din cauza ca bebeii nostri au orar diferit... dar poate cu tine ma vad

va pupic

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna seara si de la noi.
Try multumim pentru articol, e foarte interesant.Asa procedam si noi cu programul de seara.Obligatoriu insa treaz de la 19-21.
Pentru viitorii increstinati le uram rabdarica si sa fie ninsi cu har dumnezeiesc.

Miche si Bumbacel noi am chemat-o acasa pe Vania de la Active Center cand alex a implinit o luna, si ne-a facut in cada mare prima lectie de inot.Dureaza cam 15-20 min, si ii face si un masaj hidro.Dupa prima lectie bebe era chiaun, a dormit 4 ore.Dupa 2 lectii cu ea, am inceput sa-i facem noi.E bine sa incepeti cat mai repede,in asa fel incat sa nu-i fie frica de apa, pentru ca-l baga si la fund, il plimba dintr-un capat in altul al cazii cu viteza...intr-adevar la piscina se merge de la 3 luni, dar eu nu va sfatuiesc sa incepeti acum cat e frig.Mai bine acasa si prin martie cand vine caldura la bazin.Avem 4 sedinte la activ si bebe da din maini si din picioruse in apa ca o broscuta inotatoare.

Dama sanatate Lui David.Ce de plete...ma minunez si eu fata de cheliuta al nostru.Chiar vei pune foto cu limbuta scoasa la pasaport?
Apropos de pasaport...a facut cineva pentru bebe? se face individual la noi? caci vrem sa o uschim la buni in vizita.

Bits am mai verificat inca o data pozele.Eu le vad...cine stie, face yahoo figuri.
Noapte usoara tuturor mamicilor si somn odihnitor bebicilor.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Felis, ce-ai facut cu captoprilul? tre sa i-l dai neaparat....si exact in doza prescrisa, e un medicament pt. scaderea tensiunii....
i-l da probabil ca sa nu faca inimioara lui un efort mai mare decat rebuie.
m-am mai gandit nitel la faza cu alaptatu...raman la ideea ca macar 2 mese sa le ia de la san, ca psihic conteaza f.f. mult, intelegi? Chiar sa intrebi dr., daca pt faptul ca are Sd si trebuie cat mai multa iubire aratata nu ii foloseste sa ia macar cateva mese de san, apropierea asta face minuni la dezv. cognitiva.Dar intreaba, ca sa nu faci ceva ce nu trebuie, sunt cazuri si cazuri.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

SABINA... am fost astazi si la o farmacie mai traditionala, dar se pare ca e la baza comoditatea. Am dat reteta. Captopril de 12.5 mg. "Cine v-a dat retzeta asta ca nu exista de 12.5. E numai de 25 mg si 50" I-am explicat ca nu conteaza de cat e captoprilul ca el oricum trebuie impartit cu balantza (noroc ca vorbisem cu medicul). A mai vrut farmacista sa ma convinga ca retzeta nu e buna si eu sa sustin ce am zis mai sus. Am vazut ca se enervase "Si oricum nu ne merge balantza" si a plecat cu retzeta pe o usa. Am asteptat cateva min dupa care apare linistita si imi da un bon sa vin maine (pardon azi- sambata) la 12.30 sa iau captoprilul. Deci pana la urma era comoditatea. Cum, pt 12.500 lei sa se deranjeze ea ata de mult cu balantza?... (pe retzeta scria ca trebuie facute 30 pachetzele. Deci iti dai seama ... Pretul nu merita efortul...

In legatura cu alaptatul, oricum e biberon cu laptele meu, combinat cu supt. Pai uneori nu am timp sa ma mulg , deci vreau nu vreau il mai pun sa si suga. Uneori problema e combinata si la aceeasi masa: ii dau la inceput sa suga cam 10 mi si apoi biberon cu laptele meu: la inceput la supt e mai usor ca e din abundentza pe toate canalele...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

vaccinul i l-a facut aiurea, sus de tot, nu in muschi, si l-a durut saracu... 2 zile

acuma am alta problema mi-e teama sa nu aiba o infectie la buric, ca se vad marginile rosii acolo... bucla o are pe dinafara, are buric f elegant;) dar nu pot vedea inauntru ce e... afara se vede rosu si nu e bine... simt ca innebunesc... mi-e asa frica

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Uau Gandacelule... Da cum de i-a facut asa vaccinu... Nu ai strans-o de gat pe cea care i l-a facut?...
La buric de cand are marginea rosie?... Poate e de la altceva...
la baiatul scump...

ONITZA, MOSS, FULGULETZ ... sa aveti parte de un botez frumos si ingerii sa va pazeasca bebelusii scumpi. Sa va aud si pe voi ca pe Gandacelu: "de cand l-am botezat rade tot timpul"

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput