Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,din ce spui tu intzeleg ca evolutia lui Mihaita e chiar foarte buna si asta nu poate fi decat incurajator.O sa vezi ca lucrurile vor evolua bine.Fii optimista si gandeste-te tot timpul ca va fi bine.

O intrebare : se pot depune bani in contul ala de la orice sucursala ING sau trebuie neaparat acolo unde ai deschis tu contul?

Mikimi,si Radu scoate nishte tzipete care nu seamana deloc cu plansul lui clasic.Eu nu cred in horoscopul ala chinezesc sau “gender predictor”.E clar ca nu se bazeaaza pe nimic.Sexul unui copil e…cum vrea Dumnezeu.Si las’ ca stie El cel mai bine ce copilas san e trimita.

Mamaluidavid si eu am aceeasi speranta in privinta culorii ochilor lui bebe.Acum sunt un albastru-verzui si eu as vrea sa ramana asa,sa nu fie caprui ca ai mei,dar din cate stiu eu culoarea se definitiveaza abia pe la 6 luni.Oricum astea sunt fitzele noastre.Important e ca bebe sa fie sanatos,indiferent de culoarea ochilor,nu-i asa?Am vazut pozele si bebele tau e un frumos.

Viovio,bine ai venit printre noi.Sigur ca aici e loc intotdeauna pt o prietena noua.Imi pare bine ca suntem din ce in ce mai multe.

Hena,bun venit si tie,mamica victorioasa dupa lupte grele.O sa gasesti aici raspuns la multe intrebari.Mai e un bebe Mihnea,al lui Roserb.

Monica,mie rusii nu mi-au venit nici acum desi au trecut 3 luni de la nastere si nu mai alaptez (pt ca nu mai am lapte).Nici nu mi-e dor de ei,de altfel.In curand se implineste un an de cand m-au “vizitat” ultima data.

Gandacelule,sterge-i buricul cu alcool alb de 70 grade si apoi da-I cu Baneocin pudra.O sa se vindece repede.Asistenta aia nu e in stare sa faca un vaccin ca lumea?Cred ca iesea scandal daca vedeam ca nu-I face vaccinul cum trebuie.

O intrebare : voi ce fel de jucarii le-ati luat bebeilor?Eu deocamdata i-am luat doar o chestie zornaitoare si colorata care-I atrage atentia dar nu pt multa vreme.Nu stiu ce altceva sa-i mai iau,cam c ear putea sa-l intereseze la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Miche si Bumbacel noi am chemat-o acasa pe Vania de la Active Center cand alex a implinit o luna, si ne-a facut in cada mare prima lectie de inot.Dureaza cam 15-20 min, si ii face si un masaj hidro.Dupa prima lectie bebe era chiaun, a dormit 4 ore.Dupa 2 lectii cu ea, am inceput sa-i facem noi.E bine sa incepeti cat mai repede,in asa fel incat sa nu-i fie frica de apa, pentru ca-l baga si la fund, il plimba dintr-un capat in altul al cazii cu viteza...intr-adevar la piscina se merge de la 3 luni, dar eu nu va sfatuiesc sa incepeti acum cat e frig.Mai bine acasa si prin martie cand vine caldura la bazin.Avem 4 sedinte la activ si bebe da din maini si din picioruse in apa ca o broscuta inotatoare.

Mikimi, noi in martie facem trei luni. Nu ma gandeam sa merg acum pe frigu' asta, dar mi-e teama ca si in martie o sa fie la fel.
Vania are un tarif fix pentru sedintele facute acasa sau nu?
In ce consta masajul hidro?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
oricum, cu bumbacel care sta langa mine inca nu am apucat sa ma vad din cauza ca bebeii nostri au orar diferit...

Gandacelule, cred ca al meu "functioneaza" pe alt fus orar , iar am avut o noapte aproape alba .Saracutu' se chinuie cu colicii ceva de speriat.
Eu tot sper ca o sa ne vedem...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Monica Elizabet,Bits,Roserb,Ad rianna,multumesc pentru urari.
Roserb,multumesc anticipat pentru intentia de a ne adauga pe lista.Sper sa reusesti.
Ad rianna cum ai ales numele fetitei?
Felis ai incredere in dumnezeu si totul va fi bine.Nimic nu e mai important decit credinta si sperantele tale.Eu cred ca "ingerasii" sint trimisi pe pamint pentru a da nastere altor "ingerasi",iar pentru asta Dumnezeu veghiaza.Curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neatza fetele.
Try super articolul, am regasit si eu anumite chestii interesante cu care ma confruntam si nu le intelegeam.
Mikimi, bineinteles ca nici una din poze nu e pt pasaport, tot incercam sa-i facem una in care sa arate cat mai "prezentabil", dar ori e prea serios, ori cu limbutza scoasa, ori rade. Apropos de ras, David ma surprinde placut si ma incanta cu rasul lui in chiote, este asa haios.
Hena, felicitari pt asa o realizare dupa 8 ani, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa creasca mare sa va bucurati de el.
Ionela, merci pt urarile de insanatosire. Azi parca pare mai bine, nici infundat la nasuc nu mai chiar asa tare, dar inca mai muncim la asta.
MamaluiDavid e scump tare japonezelul tau si daca va mai avea si ochii albastri inseamna ca va fi foarte frumos si curtat de fete. Asteptam sa mai pui pozici. Fetelor mie imi plac mult copilasii vostri cu ochisorii aia mici si migdalati si cu aerul asiatico-european. Si cum spuneai si tu, Ionela, si David ii avea cam de japonezoi la nastere. Acum s-au mai marit un pic, dar forma este un pic migdalata ca a ochilor lui tati.
Ce sa mai am un bebe cuminte, l-am pus in patutz la el sa se uite la carusel cat sa va citesc si eu si acum cand m-am dus sa vad ce face (ca nu-l mai auzeam) doarme ca un ingeras. Mi-e asa de drag de el cum cred ca la toate ne sunt puii nostri.
Jasmine si pe mine ma cam roade problema jucariilor, pt ca nu prea pare interesat de tot ce are. In afara de carusel, celelalte sunt in plus, ce sa mai apuce sa le si zdragane cum face Ioachim al Gandacicai. Si chiar nu stiu ce sa-i mai iau sau daca nu ar fi bine sa astept sa mai creasca...poate odata si odata il vor atrage.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, un sfat: sa le vorbiti tot timpul la bebei, mai ales la activitatile ritualice: uite, acuma facem baita, acuma iti dau tztza (sau biberon) acum iti dau vigantolul - pentru ca ei invata repede
ioachim cum aude de vigantol, cum casca gura mare!

...chiar asa e, si eu am observat ca atunci cand ii spun ca ii dau vitamina D (aici se numeste altfel) si ii mai arat si cutiuta care e f colorata rade si casca o guritza pofticioasa. Si iar cand ii spun de baitza parca intelege cuvantul si se inveseleste dintr-odata. Tare sunt scumpi cum incep ei sa inteleaga ce vorbim cu ei. Si ce ma mai da gata, cand e sotul acasa si sta si cu el, e cu ochii numai pe mine, de parca i-ar fi teama sa nu-l parasesc.Sunt innebunita dupa privirea lui dependenta.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by bumbacel
Saracutu' se chinuie cu colicii ceva de speriat.

mai, ce mananci mai?
ca imi zice miche: vai, a facut kk moale, de la ce oare? ce-ai mancat? o intreb eu. pai, nimic special, salata de rosii cu castraveti si cu maioneza!

daca nu e de la mancare, atunci inseamna ca nu ii dai bine sa suga, ca inghite aer... mai fa pauze in timpul suptului ca sa scoata aerul, saracutul...

ioachim deja e mort dupa suptul pe burta: il pun intr-o parte cu picioarele, iar capul si pieptul sunt pe burta mea si suge ca un pui de cangur, eu ii tin tztza-n sus, iar el vine cu caputul si papa de nu mai poate! asa, nici o sansa sa inghita aer
si ile manca asa, dar pe la 4 luni, cand se tinea bine... mai mai, si io care credeam ca ile a fost solida! nu stiam ce zic!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
Monica,mie rusii nu mi-au venit nici acum desi au trecut 3 luni de la nastere si nu mai alaptez (pt ca nu mai am lapte).Nici nu mi-e dor de ei,de altfel.In curand se implineste un an de cand m-au “vizitat” ultima data.

la mine au venit la ileana dupa 11 luni, dupa ce am intarcat-o!

quote:
Gandacelule,sterge-i buricul cu alcool alb de 70 grade si apoi da-I cu Baneocin pudra.O sa se vindece repede.

a super! asa e! merci

quote:
O intrebare : voi ce fel de jucarii le-ati luat bebeilor?Eu deocamdata i-am luat doar o chestie zornaitoare si colorata care-I atrage atentia dar nu pt multa vreme.Nu stiu ce altceva sa-i mai iau,cam c ear putea sa-l intereseze la 3 luni.

mai o zdranganica mai colorata, asa, e suficient, eventual ceva muzical (are la carrefour niste clovni faini, pe la 80.000, care canta) - peste vreo doua luni n-o sa-i mai interesze
un sfat (desi iar n-o sa ma ascultati) nu le luati multe jucarii, ca ei oricum se joaca cu alte tampenii - ile era innebunita dupa sticlele de plastic, era fascinata, puteam sa-i dau un trenulet electric... ala nu era asa interesant!
nu dati banii aiurea, da?!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si la mine (la alex) mi-au venit rusii cam cand avea el vreo 9 luni dar acum ma gandeam ca daca nu prea am lapte poate vin mai repede...desi nu sunt dornica de musafiri...sper sa intarzie cat mai mult.
ref jucarii, eu i-am cumparat jucarie din silicon(la maner) si o panza speciala(care e practic jucaria) cap de broscutza sau altceva si care inauntru are ceva de zornait...astfel nu o sa se loveasca cu ea...dar vorba gandacicii...nu luati multe jucarii ca or sa fie interesati de orice altceva decat de jucarii...lui alex ii placeau(sita de scurs spaghetele, carlige de rufe, cutiutze goale...si tot felul de alte prostioare....tocmai eu va zic sa nu luati multe jucatrii, dar tati cand vine din oras ii aduce lui alex o jucarie cat de mica(in general misnutze) cred ca avem vreo 5 cutii pline cu jucarii si tot noi suntem jucariile lui preferate...

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Gandacelu, si fetei mele la fel i-a facut vaccinul tot acolo unde vine dunga de la pampersi. Iar in legatura cu modul de a face vaccinul am impresia ca este o anumita tehnica si ca trebuie neaparat facut cu "viteza". Asta mi s-a zis si mie.
Hena bine ai venit printre noi.
Dama, Roserb, Ionela-Roxana multumesc de aprecierile pentru Denisa. Deci sunt eu , ca nu e slaba.
Miria sa stii ca ma gandeam ca lipseste cineva de pe forum: si tu si For2nity.Bine ca ai reaparut si sunteti bine. Speram ca si in cazul lui For2nity totul e bine (parca ea trebuie sa se intoarca la munca).
Mai fetelor, fata mea acuma nu se mai multuimesc sa-si bage o singura mana in guritza, acuma si le baga pe amandoua. Si sa vedeti ce se chinuie ca nu ii incap..

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput