Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mama lui David eu nu dorm!!! Felicitari ptr. progresele lui David!!!; este taaaare placut cand iti vezi puiul ca progreseaza, uneori iti vine sa plangi, si asta este un lucru taaare bun, ptr. ca el simnte ca mami se bucura ptr. el; multi si sanatete!!!
Dama sanatate lui David si lui mami si putere de munca!!!
Miria sa stii ca ma gandeam la tine mai ieri, deci gand la gand cu bucurie; multi!!!
Ele si fata superba si arata fff. bine ptr lunile pe care le are; multi!!!
Bun sosit fetelor noi printre si sedere placuta!!!; pupici multi la puiuti si mamici!!!
Onitza, Fulgulet si Moss petrecere frumoasa la botes si sanatate muuulta noilor increstinati
Gandacico muuulta sanatate lui Ioachim; cred ca daca eram in locul tau o , pe respectiva care i-a facu tvaccinul
Felis esti o pestoaica taaare puternica, sunt convinsa de asta si vei trece cu brio prin perioada asta grea; spun asta ptr. ca maica-mea este tot pestoaica si dea lungul vietii s-a lovit de fffff. multe probleme, si s-a zbatut ffff. mult in tot timpul, ptr. fam. ei, batand la usi grele si rezolvand problemele cu brio; mii de lui Mihaita si lui mami si de ce nu si lui tati
Monica vreau si eu tort!!!; petrecere frumoasa!!!
Bits pozele cu Kenzo sunt , iar pata mongoloida este la fel cum a avut-o Arisa; fica-mea parca era batuta cu bata peste fund; si acum ca are trei ani se mai cunoaste puti‚ˇ, pe cand la Emily pata este mai stearsa, asta insemnand ca nu prea seamana cu rasa lor, dar grupa sanguina este tot a sotului, ca si Arisa, deci nesemanand cu mine

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Davidutul meu nu are pata aceea mongoloida pe spate.Ma mir si eu de ce,ca in rest are trasaturile familiei sotului(in afara de albastrul ochilor care este de la bunica mea)
Pupici
Stefania si David

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Davidutul meu nu are pata aceea mongoloida pe spate.Ma mir si eu de ce,ca in rest are trasaturile familiei sotului(in afara de albastrul ochilor care este de la bunica mea)
Pupici
Stefania si David

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

IONELA ROXANA m-am uitat la albumul tau foto, ce fetite frumoase ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase! Mai am si eu prietene romance care au copii cu japonezi si TOATE au baietzei si eram curioasa sa vad cum arata si fetitze jumatate asiatice. Sunt tare frumoase!Vreau si eu o fetitza!!!!!

Stefania si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by gandacelu

vaccinul i l-a facut aiurea, sus de tot, nu in muschi, si l-a durut saracu... 2 zile

acuma am alta problema mi-e teama sa nu aiba o infectie la buric, ca se vad marginile rosii acolo... bucla o are pe dinafara, are buric f elegant;) dar nu pot vedea inauntru ce e... afara se vede rosu si nu e bine... simt ca innebunesc... mi-e asa frica

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Uau Gandacelule... Da cum de i-a facut asa vaccinu... Nu ai strans-o de gat pe cea care i l-a facut?...
La buric de cand are marginea rosie?... Poate e de la altceva...
la baiatul scump...

vaccinul i l-a facut acolo unde e dunga de la pampers de nici comprese nu am putut sa-i pun, i-a bagat si tot acul (unde? ca nici carne nu era) si i l-a facut tot, deodata

sa va uitati bine ce si cum, sa le rugati pe asistente sa i-l faca usor... felis, tie nu ti-am mai spus, da' pe fete le-am innebunit efectiv, am facut-o pe asistenta cu ou si cu otet, am zis ca ii dau cu ceva in cap, nu alta
cat era el de cuminte, daca i-l facea calumea nici nu plangea

nu stiu buricu... am mirosit, nu miroase a infectie... nu are nici febra... o fi rosu de la libero? nu stiu... trebuie sa il vada un dr, ceva

fetele, un sfat: sa le vorbiti tot timpul la bebei, mai ales la activitatile ritualice: uite, acuma facem baita, acuma iti dau tztza (sau biberon) acum iti dau vigantolul - pentru ca ei invata repede
ioachim cum aude de vigantol, cum casca gura mare!

cele mai frumoase jucarii ale lui ioa' sunt... materialele cu bulinute sau cu figurine mici, la care e in stare sa se uite muulta vreme, fericit - dar si lustra, cand dau lumina mica, e o adevarata atractie! tine in mana zdranganele, dar i le pun eu si el le agita in toate directiile, e tare haios
sunt innebunita dupa el, am impresia - ca si sabina - ca e mai destept ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!Bblusa mea nu stie ca-i week-end si s-a trezit devreme rau....Asa ca am avut timp sa va citesc,sa calc si acum iar a atipit.
Try,interesant articol....L-am citit pe tot,acum imi explic anumite lucruri.Ce nu inteleg eu este de ce nu doarme cand ii e somn si apoi urla efectiv de oboseala pana adoarme.Nu exagerez,plange mai rau ca la colici,pana se face vanata.Si inca ceva:o tin in brate adormita,daca incerc sa o pun jos(ziua,ca noaptea doarme in pat,nu in brate)se trezeste.in schimb in brate doarme bine mersi....chiar si 3 ore.
Gandacelu,eu cred ca ii scoteam ochii asistentei.A mea a plans putin si tot mi se parea ca i-a facut ceva S-a invinetit si ea putin acolo,probabil a atins un vas de sange.Si Maria e fascinata de bec,se uita la piticii de pe pereti si ieri am surprins-o gangurind cu ei....ptr.buric ai incercat baneocin?
hena,felicitari si bine ai venit.meritai asa o bucurie dupa 8 ani de chin..
Am uitat sa va spun:am cantarit-o din nou marti la vaccin si luase 200g.intr-o saptamana,are acum 5.400.M-am mai linistit si ma-m convins ca plange de fitze nu de foame.
Un week-end placut
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

hena, bine ai venit!
si eu am avut-o pe ile tot dupa rugaciune la o icoana facatoare de minuni... Dumnezeu face minuni mari... chiar si zilnic, numai ca noi nu le observam

try, am uitat sa-ti multumesc pt articol, fain, daca il aveam eu acu 2 ani de cand cu ile...

dupa vaccin ioachimu nu-mi mai doarme toata noaptea ofof maimai nu-i nimica, asta-i viata de mamica

andrea, ti-am zis ca daca plange si o iei in brate si inceteaza e cel mai buns emn ca nu plange nici de foame nici de sete nici de colici, ci de dor de codrul verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna dimineata
Ma simt un pic "veterana" ha-ha deci pot spune si eu bun venit Hena.Am fost primita foarte calduros desi am intarziat un pic, dar niciodata nu e prea tarziu.Sa-ti fie bebelul sanatos si sa-ti aduca bucurii nemasurate.
Ad_rianna multumesc, asa simt!
Si Alex e din ce in ce mai mare..doarme de la 9.30 pana la 5.30 si apoi pana la 7.30.Ce bine e!
W-end placut

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineate fetelor,
durerea de spate mi-a mai trecut dar acum am asa de multa treaba si mi-e frica sa nu ma apuce iar.
ruxy a dormit bine si am putut sa ma odihnesc si eu, acum a papat si am pus-o in patut, a comentat ea putin cu ursuletzii si apoi a adormit.
alex e fericit ca anins si a iesit cu mama mea afara sa se joace cu zapada.
HENA, bine ai venit si ma bucur ca dupa 8 ani ai primit copilasul mult asteptat...sa-ti traisca si sa te bucuri de el !
andreea, cand citesc ce scrii despre mariuca parca ma vad pe mine la alex...numai cu el in brate, numai cu el la tzatza si tot asa...cum il atingeam de patutz sau de carutz incepea tipatul si se trezea si din somnul cel mai adanc. lui ii placea doar cu mine in pat si cu nasul langa tzatza...din cate vad mariuca doarme bine noapte...dar alex si noaptea ma chinuia...acum nu-mi vine sa cred ca ruxy e asa de linistita si cumintzica...are si ea fitzele ei sa nu-ti inchipui ca sta toata ziua linistita..dar oricum nu se compara...ce pot sa-ti spun este doar sa ai rabdare ca la 5 ani o sa-i treaca alex inca nu a atins aceasta varsta hi hi
fetelor, am fugit la treaba ca eu as sta aici o zi intreaga cu voi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput