FIV 29
Raspunsuri - Pagina 10
Monica-Elena spune:
Felicitari Denisa ptr flacau. Stai cumintica la pat. Si eu am contractii dureroase si iau gynipral si fac scobutil si papaverina injectabil si ma simt OK iar luni facem cerclaj ca printesa sa stea acolo. Eu am contractii cand se misca ea. Ai grija de tien si de pui.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anemona spune:
Denisa, Dumnezeu ti-a dat acest copil si sigur vei reusi! Fii cat mai linistita, stai cumintica si ai incredere ca va fi bine. Ma bucur din suflet, felicitari si sa-ti traiasca, sa vina pe lume cu bine!
Adelia, trebuie sa fii optimista si increzatoare ca vei reusi.
Chiar daca scriu mai rar aici, sa stiti ca va urmaresc si primesc cu bucurie vestile voastre bune, la fel cum ma intristez cand nu se intampla lucruri bune. Dar pana la urma toata lumea va reusi, uitati-va la Monica, la Denisa, luptatoarele noastre de aici.
Multa sanatate tuturor si spor la bebelusi!
Anemona
anis spune:
FElicitari Denisa pt baietel...sa stai cumintica in pat !
Noi suntem bine, desi dupa cele 12 saptamani , au inceput starile de rau
,la capitolul mancat sunt la pamant.Azi am avut burtica cam tare si dureri de spate...mie asa de greu sa deosebesc care sunt contractiile ingrijoratoare si care sunt cele normale..,desi stam numai prin casa si prin pat,mai iesim cate un pic la plimbare ,dar nu in fiecare zi...deci fara eforturi...sper totusi sa fie vorba de cele normale.O sa vad si maine cum e , altfel o sun pe dr.
Anemona tu cand te-ai dus prima data la Iosup?
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anemona spune:
Anis, eu am fost mai intai la Pop, la 18 saptamani. Iar la 30 de saptamani am fost la Iosup (Pop facuse infarct si nu mai lucra).
Si eu am avut contractii la greu, dar pana la urma am reusit sa duc sarcina la termen, chiar daca cu emotii si cu medicamente de ma plictisisem. Deci nu te alarma, daca nu sunt contractii dureroase (asta insemnand durere tip colica) nu e grav. Pot fi contractii Braxton-Hicks, care sunt normale. Eu luam si pentru astea diverse litice si antispastice, ca erau foarte dese. Ai grija ca de ex. calciul da contractii, ma refer la cel luat ca medicament, chiar si Materna are calciu 250 mg si mie imi facea rau, era prea mult.
Pia spune:
FELICITARI DENISA pentru baietel, totul va fi biune pana la urma, trebuie sa fie, D-zeu sa fie cu tine si stai cumintica la pat.
Adelia calm calm nu te agita degeaba.
Va pupicesc pe toate
thea_m spune:
Felicitari Denisa si curaj!Cand iti vei tine baietelul in brate vei uita toate durerile si nelinistile pe care le ai acum.
Adelia mai e putin! Si sper ca va fi bine de data aceasta!
Teodora
thea_m spune:
Mishi fata frumoasa, oare ce mai faci? Ai facut FIV sau inca nu? Stai acasa linistita ca sa se prinda bb? Hai da-ne o veste! 
Teodora
denisa73 spune:
Va multumesc dragutelor! Poate o vrea Dumnezeu sa-l tin macar pana la 28 de saptamani.Ar mai fi 6 sapt. pana atunci,care trec asa de greu....
adelia alin spune:
Buna ziua tuturor!
Maine fac testul si voi sti exact ce si cum
Dar nu simt nimic.....nimic!![]()
lauion spune:
Adelia iti tinem pumnii maine sa ne dai vestea cea mare!
E cam devreme sa simti ceva acum, stai cumintica si gandeste pozitiv.
,