Bebelusi de sept-oct 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
crini spune:
Mihaela, ce fata mare ai! Papa si felul unu si felul doi.
Bozo, bine ai venit! Sa-ti traiasca puiutul!
Noi ne laudam cu o noapte linistita, aseara a adormit singur, in scaunelul lui in timp ce noi strangeam masa, s-a trezit de vreo doua ori sa pape si a continuat sa doarma pana la 6. Acum, de cand ne-am intors acasa, continua sa doarma. Asa ca voi profita sa fac ceva treaba.
Mihail Andrei(16 oct 2005)
blue77 spune:
Salut fetelor
intreba cineva de intorsul de pe spate pe burtica, nici al meu nu se omoara si maine face 5 luni...am o prietena in Germania iar baiatul ei nici la 7 luni nu s-a intors iar doctorul i-a spus ca daca in cursul lunii a 7 a nu se intoarce va trebui bagat la reeducare, ei si in cateva zile mandrul a inceput sa...se tareasca asa ca a sarit peste o etapa, nu s-a intors ca se simtea bine pe spate :) si nu gasea interesul.Asa ca nu va impacientati fiecare copil are ritmul lui,
Eu am o alta problema acum, al meu de 2 nopti se trezeste la 3, 30 si ii dau sa manance, il culc pe la 9 10 si inainte nu mi se trezea, eu banuiesc ca a inceput sa nu se mai sature. Cum am intalnire cu doctorul tocmai pe 1 februarie ca e in concediu pana atunci....mi-e ca imi infometez copilul.
Vom vorbi de diversificare atunci dar eu ma tot gabdesc daca sa nu ii bag niste cereale seara, mi-e ca isi face obicei cu sculatul asta si nu-mi convine.
Luminati-ma si pe mine ce sa fac...sa astept sau sa ii bag cereale pe la 6,7 seara si daca da cam cat la inceput.
mersi
(28 aug.)
noi si bebe Marc
elyanne spune:
Mina eu am cumparat Cartea bebelusului. Este un fel de abum, in care pui poze de la prima baita, prima masa, primele zile, familia, date despre bb: greutate... bratara de la maternitate, suvita de par, primul Craciun, prima aniversare...
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
mina spune:
Eliana, multumesc ca m-ai luminat, inseamna ca trebuie sa cumpar si eu cartea.... pai nu?
Oricum am casa plina de carnetele in care tot notez toate alea, macar asa voi avea un album cum trebuie...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
aissa spune:
Buna fetelor, ce de mai scrieti...
Reeducarea la bebelusa mea functioneaza deja. Noaptea (pe la 3 jumate) bem ceai, azi m-a trezit pe la 6 jumate si a mancat atunci. Da parca tot mai putin laptic afara si ce e mai important, nu prea mai vrea sa stea in brate. Dupa ce papa si dam aerul afara, o tin un pic sa mai sterg la gurita ce da pe afara si apoi incepe sa se miste si cand o pun in pat rade. E acolo cu clovnii si mingiutele de la baby gym si le mai bate mai adoarme, se scoala si ma striga cand ii cade suzeta, dar nu prea mai sunt necesare orele de stat in brate. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Noi ii facem baie 3 zile da si una nu (asa e programul lui tati si o zi nu e acasa, iar eu singura nu ma lupt cu cada, oale, haine, lapte si ce mai trebuie). Ii place tare mult in cada, da din picioare si se impinge in sus, rade de nu mai poate. Abia astept sa fie suficient de mare cat sa o las sa se balaceasca in voie, e clar ca-i place apa. Aseara de fapt nu am spalat-o pe cap ca mi se parea cam rece in casa si doar s-a balacit. I-am pus in apa gel de dus sa faca clabuci si am lasat-o in voie.
De intors nu mai vrea. O pun eu pe burta si sta acolo pana plange, ca si cum nu ar fi facut miscarea vreodata, dar nu o fortez, e inca mica si daca s-a intors o data o sa-si aminteasca si a doua oara. In schimb daca o iau de manute si o ridic usor se ridica in fundulet, nu sta grozav, se apleaca in fata, dar are tendinta de a se ridica mai sus, in picioare adica. Dar mai e pana atunci!
In rest, asteptam sa facem 4 luni sa papam cereale (tati e maniac si ma lasa la 4 luni si o zi, dar nu la patru luni fara o zi...), am luat robot sa am cu ce-i face piureuri, citesc meniurile date de voi si sa vedem cum o sa reactioneze la gusturi noi...
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
MamaElei spune:
, mamici si pitici!
Sint si eu mama unei dulci fetite, Paula Amelia, nascuta la 2 septembrie, 2950 gr, 50 cm.
Va tot urmaresc de cind eram , dar nu aveam curajul sa scriu .
Si noi ne confruntam cu acelasi probleme, trezit noaptea, nedorinta de a se intoarce. Dar medicul mi-a spus sa nu-mi fac griji din asta fiindca fiecare copil are ritmul sau.
Speram sa ne primiti si pe noi .
Rodica si Paula
elyanne spune:
MamaElei bine ai venit si sa-ti traiasca pitica, sa fie sanatoasa!
Noi acum ne certam cu biberonul... o sa manance in final... si pe urma plecam in vizita!
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
MamaElei spune:
Elena, mersi pt urari ! Multa sanatate si voua si bafta in lupta cu biberonul!!!
Am si eu o intrebare. De dimineata copilul mi-a facut deja de 3 kk, de obicei face 1, maxim 2 ori. Sa fie oare de la dinti? Ca tot curg balute inr-o veselie si duce tot la gurita.
Daca se mai repeta sau ajunge la 5 ori, am sa sun pediatrul!
Rodica si Paula
anielas spune:
Bozo si Mama Elei! Bine ati venit printre noi...sa va traiasca piticutzii si sa fie sanatosi!
Eliana- cat ai dat tu pe Cartea bebelusului si de unde ai cumparat-o?
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana