Bebelusi de sept-oct 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
amoodia spune:
fetelor va multumesc pentru lista cu medicamente. acum sa va spun ceva sincer EU NU REUSESC SA TIN PASUL CU VOI . sunteti niste harinice:scrieti, scrieti si iar scrieti.cand reusesc sa mai scriu si eu ceva , apar iar cateva pagini si pana le citesc si mai si raspund deja subiectul e expirat
acum vad ca mai sunteti care se trezesc bebeii noaptea. al meu mananca si ziua si noaptea la 2-3 ore si pana acum nu m-am stresat dar acum vad din ce au scris unele dintre voi ca nu s-ar tine satul sau ca nu-i ajunge laptele meu.ma gandesc poate ii dau si completare cu toate ca nu prea-i place.
umidificator am si eu ca la noi sunt camerele foarte mici si aer inchis si sotul meu s-a ales cu o alergie puternica, poate chiar inceput de astm, asa ca am luat umidificator si consuma cate 15 litri pe zi apa.acu 2 zile am fost la doctor ca are Omar niste iritatii pe piele si stupoare!!! imi spune ca s-ar putea sa aiba astm dar nu stie sigur.
bebelul meu nici acum nu se intoarce singur pe burta sau pe o parte in schimb incearca sa se traga de orice are la indemana sa stea in fundulet.nici de tinut jucarii nu tine inca in manute. adica nu intinde mana dupa ele iar daca/i pun eu fortat o jucarie dupa putin timp o scapa si nu o mai ia.e normal??
Ralucule sa-ti traiasca baiatul si sa-i iasa si ceilalti dintisori cat mai usor. spune-mi si mie cat timp i-a luat sa-i iasa dintii ca Omar al meu a avut diaree vreo 5 zile{am fost la doctor si cica nu are nimic}, se tot freaca cu degetele pe gingii, ma trage de sfarcuri intr-o veselie ca uneori mai si tip, si nu prea mai mananca cum manca el, plus saliva din belsug. il urmaresc de cateva zile si nu vad nici urma de dintisori.
va pup acum si sa va traiasca bebeiii
Cu respect, Teo
aissa spune:
Ana, superbe flori, parca ar fi din Gradina botanica. Mi-am delectat ochii de dimineata!
Neata, neata! Cum v-au dormit bebeii? Alexandra s-a trezit (impropiu spus ca de fapt doar pufaia) pe la 4, am incercat sa-i dau ceai dar daca a luat 10 ml e mult. I-am dat suzeta si a adormit pana la 5 jumate. A papat la 6 si apoi a avut chef de chiraiala. Daca nu a tras niste chiote de cred ca a sculat sigur cel putin un etaj. Mai nou a descoperit plapumica si si-o trage in sus spre gura, cu amandoua mainile, zici ca se ascunde. Si vorbeste cu ea...nevoie mare. I-am pus jucariile, mi-a umplut patul de lapte, am schimbat-o si am bagat la spalat, am pus-o in pat din nou si doarme.
Oricum, nu vreau sa o deochi dar se cere in pat (se foieste in brate) ceea ce e mult fata de zilele si noptile cand parca o puneam pe ace. Dar acum avem altele. Aseara m-a suparat, cand i-am dat sa pape ea lasa capul pe spate peste mana mea, dar mult de ii vedeam doar narile si radea la tavan. Nu stiu cine a vizitat-o pe acolo, ca eu abia ma rugasem pentru ea si probabil venisera ceva ingerasi, dar nu vroia sa pape. Si foame ii era ca daca scoteam biberonul (ca se ineca) urla. Plus ca m-a frecat cu picioarele pe care le misca incontinuu si, bineinteles, dupa ne-am schimbat amandoua din cap pana in picioare. Asa, iar cand o schimb sta sucita cu capul si ochii dat peste cap sa se uite la tv. Am pus-o in alta pozitie sa se uite comod dar nu vrea asa. Ea vrea sucita. Incepe sa aiba personalitate.
De intors nu mai vrea deloc. Nici pe o parte nu-si mai tine echilibrul, parca nu ea era cea de saptamana trecuta. Dar cand o ridic de manute se incordeaza si in loc sa ajunga in fund se ridica in picioare. Sportiva mare!
Ieri am iesit afara cu ea in marsupiu, ne-am plimbat un pic si am prins soare. Ea a dormit non-stop. Azi se pare ca stam in casa la viscolul asta, desi cred ca il las pe tati cu ea si ies eu ca de cand astept zapada...
Hai ca ma opresc pentru moment ca m-a luat logoreea de dimineata!
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
mama lui Licurici spune:
Neata!
Ana, m-ai dat pe spate cu florile tale! Cred ca ai o gradina mare... sau e bine organizata (nu ca n-ar fi posibil si una si alta!!). Ce sunt floricelele alea albastre din ghiveci?
Azinoapte David a fost cam agitat... iar mami s-a obisnuit cu cupil cuminte care nu se trezeste decat rugat la 7 dim ... sa pape. S-a foit toata noaptea... prin somn... i-am tot schimbat pozitia si in cele din urma pe la 3.30 a facut un kk foarte zgomotos, avea mititelu' gaze, si apoi, pentru ca se trezise complet, i-am dat sa pape. Acu' dimineata era fresh la 7.30 si vorbea, chiuia... sper sa fie doar o exceptie si sa se intoarca vremurile bune cand pana la 10 - 10.30 nu aveam treaba!!
Ne-am cantarit-masurat aseara si avem 6,800 kg si 67 cm.
Cred ca il scot un pic azi pe pui la zapada!!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ana_a spune:
salut fetele!
Al meu sta aici cu mine, e cocotzat pe birou...pana pe la 10 cand o sa incerc sa-i dau iara mar cu banana sa vedem daca azi e mai pofticios ca ieri...
mama lui licurici, nu stiu cum se numesc florile, le-am luat din piatza, mi-au placut tare mult ca le-am vazut si eu la cineva, vara trecuta le-am adus, si astept sa vad daca anul asta vor creste din nou in acel ghiveci sau va trebui sa aduc altele...
Eu raportez un copilas cuminte, doar ca nu e mancacios...si astept inca de la el mai mult interes fatza de linguritza. Noaptea si el se trezeste, ba de foame, ba de sete (cred eu) ba ca are un partz si nu-l poate face numa la mami in bratze
pupici!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
cami-florina spune:
Ana_a super florile tale!
Raportam si noi un bebic cuminte toata noaptea, trezit la 8, papat, si acum iarasi la somn, vreo ora-doua, ca sa-i lasam lu" mami timp sa intre pe forum.
Puiul meu aproape a invatat sa pape cu lingurita , dar trebuie rabdareeeee, pt ca decate ori ii dau sa pape, rade, apuca lingurita, stranuta-asa ca sa o murdareasca si pe mami un pic pe fata.
Apropo de dieta eu nu tin una stricta, pt ca mie frica sa slabesc si apoi sa ma ingras la loc. Am renuntat la paine , paste, cartofi si dulciuri, Incerc sa mananc cat mai multe fructe si sa beau cat mai multe lichide. Nu de alta dar in martie avem botezul si as vrea sa arat si eu un pic mai bine, ca silueta mai am de asteptat....
Mi-am adus aminte, care din voi a-ti filmat la botez cu camera pt dvd?M-ar interesa de fapt tariful, ca mie aici mi-au cerut intre 6-10 mil. pt un dvd de 3 ore cu efecte speciale dar tot cred ca-i scump!
Pupici
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
elyanne spune:
Neata fetele!
Raportam si noi: a dormit maimuta mea (de fapt inca mai doarme) de la 12 noaptea si nu stiu cand are de gand sa se trezeasca. Pana acum doarme de 10 ore...
De doua seri nu stiu ce e cu ea: dupa ce mananca seara la san, vomita destul de mult lapte. In prima seara am zis ca s-a intamplat, dar si aseara a facut la fel. Dupa ce a vomat credeam ca i-o fi copilului foame, ma gandeam ca nu mai are nimic in burtica, si dupa ce a manancat iar la san, iar a vomitat. Am ajuns la concluzia ca nu mai avea loc in burtica, o fi mancat prea mult. Ca de cand face chestia asta doarme si cu 2 ore mai mult decat pana acum.
Ieri citeam ceva la bebelusi de noiembrie-dec. lagat de cat rebuie sa papa bb pe zi: greutatea lui (in grame) / 10 + 200 g.
Eu am calculat si mi-a dat 700 ml / zi, adica 140 ml / o masa (daca mananca de 5 ori). Mai scria ca regula se aplica doar pana la 1000 ml/zi. Ca bb nu depaseste 1/l pe zi. Adica daca bb are peste 8kg nu mai e valabil.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
ana_a spune:
Mai fetelor...eu am incercat sa-i fac pofta la Stefan..mancand cu pofta langa el...da ce crede-ti ca a fost curios? nuuuu nici nu ma baga in seama!
Cica asta e riscul cand incepi diversificarea mai tarziu, sa nu-ti accepte noutatea, fiind deja foarte obijnuit cu lapticul de la san..si comoditatea! Asa ca fetele care sunt ca si mine... RABDAREEEE
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
mama lui Licurici spune:
Cami, din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebarea referitoare la filmat... dar m-am tot tinut sa iti spun ca nu pot sa ti vad puiul... nu-ti merge link-ul... te duce undeva de terbuie sa te loghezi ca sa le poti vedea!!Nu ne mai amagi! Ni le arati au ba??!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
tyaa spune:
Buna
Fetelor, vreau sa va intreb daca stie cineva biine limba spaniola. Caut informatii despre dipilidium caninum si nu gasesc numai in spaniola. Poate stiti voi sa traduceti mai bine.
Multumesc
si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
muttzi spune:
Lilia merci de info in legatura cu KK. O sa incerc si asa, numai ca face muuult scandal si nu prea papa din cauza asta si bineinteles nici nu prea doarme. Imi este atat de mila de el... Ma voi inarma cu rabdare si sper sa trecem si peste asta.