sarcina si pilozitatea
Raspunsuri - Pagina 2
Cris Ciurea spune:
Pe burtica si mie mi-a crescut mai mult. Am inteles ca dupa ce nasti dispare... Nu e un lucru bun ca nu te mai vopsesti asa des ca inainte? Eu nu-mi dau seama pt. ca nu ma vopsesc ...
Cristina si bb 18
babylino spune:
Fetelor vreau sa pun si eu o intrebare! Daca merg la cosmetica sa ma epilez cu ceara, am mai fost dar pana sa raman graviduta, si din cauza durerii incep contractii ce ar trebui sa fac pt.ca nu pot sa il sun pe dr.sa il intreb despre epilat ca mi se pare cam penibil. As vrea sa ma epilez si pe burtica pt.ca asa cum spuneti si voi suntem cam in aceasi situatie cu "blanita" pe burtica.
Va multumesc pt.raspunsuri!
26 sapt.
ANDREI.
Cris Ciurea spune:
Mie cosmeticiana mi-a spus sa nu-l epilez sub nici o forma pe cel de pe burta. O sa-si revina la normal.
Cristina si bb 18
Androix spune:
Babylino, in principiu poti sa faci cum a zis Shobo, bagi repede un no spa. Dar retine ca ea era obisnuita cu epilatul chiar si pe burtica, chiar vrei sa risti sa te apuce nascarea prematur pe la cosmetica? Nu ar fi mai penibil sa povestesti doctorului apoi in ce ipostaza te-au luat contractiile? Eu zic sa stai cumintica. mai e putin. Stiu si mie mi se pare hidos si fff. neplacut dar ce sa fac?
Andreea
24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
babylino spune:
Deci pana la urma sa raman tot la nesuferitul de aparat de ras si la ajutorul sotului de a o aranja pe "domnisoara" ca din cauza burticii prea tuguiate nu se mai vede dansa deloc. Am noroc ca nu ma irit dupa ras si mai ales ca am un sot care imi suporta toate mofturile.
26 sapt.
ANDREI
Androix spune:
quote:
Originally posted by babylino
Deci pana la urma sa raman tot la nesuferitul de aparat de ras si la ajutorul sotului de a o aranja pe "domnisoara" ca din cauza burticii prea tuguiate nu se mai vede dansa deloc. Am noroc ca nu ma irit dupa ras si mai ales ca am un sot care imi suporta toate mofturile.26 sapt.
ANDREI
babylino
Ce tare esti. Eu tocmai m-am facut "in orb" Andreea
24 sapt.Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
babylino spune:
Hai ca mi-a placut faza cu Lorenzo Lamas.
Eu una am sa ma fac in continuare cu aparatul de ras ca de nu o sa stau precum cimpanzeii cu blanita. Mai rau este ca pe burtica nu pot sa dau cu lama asa ca o sa raman cum vrea mama natura. Si sotul sa lucreze la partea de jos ca nu am eu nici o vina ca sunt
si
si nu ma mai pot uita la dansa ca nu se vede de
.
26 sapt
ANDREI
daniela77 spune:
Nici eu de cand sunt insarcinata nu am mai suportat epilatul cu ceara sau cu depilator. 
Atfel ca a trebuit sa recurg sa nesuferitul aparat de ras...
si am cam aceeasi problema... nu o mai vad pe " domnisoara" de prin luna a 5-a..
Asa ca.. am apelat la sot..
Daniela DPN 10 MARTIE 2005
ra_75 spune:
Hai ca sunteti tare haioase!
Am ras bine de faza cu Lorenzo Lamas si de "domnisoara". Insa nu stiu zau ce ma fac daca o sa-mi mai creasca si pe burta...ca deja ma cam enerveaza cel de pe picioare. In fine,
sa fie bine, ca mofturile mele...
ramona
emaaimee spune:
Ce fericite sunteti ca nu mai creste asa repede"podoaba" de pe picioare!Mie imi creste parca mai repede si s-a mai inchis si pe picioare nu numai pe burtica
.Si nici epilatorul nu-l mai suport,asa de nasol e cu lama
.Eu pe burtica mi-l iau cu penseta cand ma duc la dr.Dar ma bucur de cel din cap care creste si el mai repede!
17s