cum sa ne facem iubite de soti?
Raspunsuri - Pagina 2
ioana_io spune:
"m-am inscris la o scoala de soferi, ma duc la cursuri de limba engleza, dar cam atat..."
excelent! ai inceput sa faci ceva pentru tine! daaaar...cum te imbraci cand ieshi sa faci activitatzile din afara casei? pune o fusta mai scurtutza ( pana deasupra genunkilor ), nishte pantofi frumosi cu toculetz, sau un pantalon stramt, o bluzitza mai mulata...makiaza-te, rujeaza-te...inainte de a ieshi din casa, admira-te in oglinda...itzi place ceea ce vezi? bun! de ce nu o faci mai des? poate te intorci acasa cand sotzul tau e deja acolo...sau potzi ramane asha imbracata, sub pretextul ca te-a solicitat cupilu/cupiii, pana vine el...privirea lui te va face sa intzelegi multe...
lenjerie sexi? de ce nu? sau daka inca nu indrazneshti, macar o camasha de noapte mai transparenta sau mai scurtutza sau mai crapata prin locurile esentziale...inainte de a fugi in pat, priveshte-te iar in oglinda...te placi? cum aratzi cand zambeshti asha cum doar tu sthii? eeeeeeeeeeeee, cate inimi potzi rupe asha!...fuga la bebe sa il adormi...apoi fuga la patutz sa faci shi tu nani...daca se mai poate...ei, shi daca faci nani cu o ora mai tarziu, ce? ai sa ai somnul mai bun, mai adanc...
shi, de fapt, exista shi pijamale sexi...doar ca sunt mai scurtutze, mai mulate, din matase sau transparente...alege ce tzi se potriveshte shi te infrumusetzeaza...
fa-o mai intai pentru tine! cand te vei placea shi tu, te vor placea shi altzii, shi in primul rand, sotzul tau...el te vede cel mai des...va fi mereu surprins...
dupa o vreme, cand vei fi pregatita shi itzi vei dori shi tu, vei putea apela la solutzii mai indraznetze, ca lenjeria sexi, de exemplu...
dar sa nu uitzi! o faci pentru tine, pentru ca sa te placi tu...iar o femeie care se simte bine in pielea ei, are o stralucire aparte...in interior...care atrage shi careia nu i se poate rezista...
te pupicesc shi itzi tzin pumnii sa fie totul asha cum vrei tu!
Cary spune:
Din cele povestite de tine,trag concluzia ca GURA te strica,daca ai sa fi mereu ca o ciocanitoare pe capul lui,ca aia e asa;ca n-a pus bine ceva;ca n-a strans ceva si altele.......nu-ti faci decat tie rau(ajungi la nebuni) si nici lui nu-i face bine.
DECI,
Asa cum bine ai spus,este un TATA pentru ambi tai copii,asta fiind lucrul cel mai de APRECIAT de aceea va trebui sa te CONTROLEZI!!!sa-ti infranezi iesirile,sa ai grija pe cine versi nervi.
Din varsta copiilor am inteles ca esti in CIC,asta este bine,te sfatui ca macar o data pe saptamana sa mergi la mama/soacra sa stai cu ele 5-6 ore,timp in care le inveti cum se hraneste,schimba,joaca puiul mic ca sa fie pregatite sa preia stafeta,cand este cazul.In aceasta vizita te poti oferi sa le ajuti sa faca ceva ce ela nu prea pot singurele,din cauza varstei,astfel incat sa te faci UTILA si in acelasi timp DORITA,iar ele sa astepte sa mai vii in urmatoarea vizita!Astfel se vor obisnui,tu cu ele si ele cu tine,spre binele ambelor parti,tu ca ai vazut cum se descurca cu BB si prinzi curaj sa lasi copilul acolo(ca sa pleci la cumparaturi,nunti,excursii si altele),iar ele fericite ca si-au vazut nepotii!!!
Daca ai mentionat ca a existat perioada de uimire cu surprize si mici nebuni,atunci nu vorbesc cu o novice si ai experienta in domeniu,DECI un al-II-lea pas important este ca si facut,atunci LA TREABA!!!
BB ar putea sa doarma deja(fiind suficient de mare)in alta camera,dar se pare ca si aici s-a cam rezolvat situatia,dar spre binele vostru mai bine alta camera!!!
COMUNICAREA intre voi este un atu important intr-o casnicie,caci daca strangi,strangi in tine,odata si o data paharul tot se va umple si nu se prea pot rezolva toate de o data,mai bine va calmati dupa fiecare problema si CALM discutati lucrurile pe indelete.
Incercati sa va faceti prieteni,nu pot sa cred ca nu aveti?!?!?!?
Numai bine si pe curand!
crini spune:
Vad ca ai un copil mic si asta ma face sa ma gandesc la depresia de dupa nastere.
Eu te sfatuiesc sa incepi sa ceri ajutor bunicilor in a sta cu copiii. Voi aveti nevoie de momente in care sa fiti singuri, intr-o casnicie cuplul trebuie sa aiba spatiile lui.
Incearca sa faceti impreuna o activitate care sa va placa la amandoi.
Am trecut prin ce spui tu si ii tot reprosam sotului ca nu mai e ca inainte. Si stii ce-a facut? Ne-a inscris la un curs de dans latino.
Eu la inceput nici n-am vrut s-aud, stiam ca lui nu-i place sa danseze si aveam si fetita. Dar atata a insistat ca 'face bine la sentimentul de cuplu' ca pan' la urma am mers. Si tare bine-a fost, si de-abia astept sa mai creasca putin cel mic, sa merg iar.
Mihail Andrei(16 oct 2005)
mamica dulce spune:
Cezara,eu te inteleg,prin acelasi cosmar trec si eu...relatia noastra,cativa ani...minunata a decazut atat de mult incat acum ne intelegem fix ca dracu,ca sa o zic pe sleau.Ne certam din orice,nu ne intelegem in nimic,suntem atat de diferiti in conceptii,educatie si ..in fine,stil de viata incat asta nu ne mai atrage,din contra ma irita si ma exaspereaza si ma secatuieste de puteri si in final de orice dorinta de a mai face ceva constructiv. ..unde mai pui ca sa si vreau si nu am cum..sunt sfaturi bune pe forum,dar cand nu ai pe nimeni sa aiba grija de copil un ceas macar...si chiar daca ai avea nu ai practic cu ce sa iesi la o distractie...e frustrant al naibii.Eu nu am nici o problema sa ies cu Marc la restaurant,dar lui ii e rusine ca vezi doamne copil de doi ani nu sta teapan in scaun.De asta nu am iesit de LUNI de zile la o cafea macar si incet si sigur ma apuca turbarea.Am obosit sa mai fac compromisuri si sa astept si sa inghit.Dintr-o fata exuberanta si frumoasa am ajuns o femeie rece si indiferenta la orice altceva decat copilul meu.
Probabil aceeasi chestie o gandeste si el(adica el a ala nevinovat si eu nebuna care chiar nu pricep),dar necazul e ca nu simt sa faca eforturi sa inteleaga punctul meu de vedere.Cat despre asternut..nici nu mai dormim impreuna decat rar.de unde eu trageam de el,acum imi este egal daca facem ceva,oricum am ajuns sa evit saruturile mai profunde si cand incepem astept sa se termine.
In ultimul timp ma gandesc din ce in ce mai des...adica asa din senin imi rasar ganduri in minte..oare as suferi sa nu mai fim impreuna?mi-ar fi oare dor de el?Probabil ca da,pentru ca inca sunt sentimente puternice,dar faptul ca nu suntem niciodata de acord cu ceva si am ajuns sa avem zilnic neintelegeri mai mari sau mai mici ma oboseste si ma frustreaza atat de mult.Plus ca sunt total izolata aici,am ajuns sa vorbesc singura pe strada.Aspecte,gesturi,actiuni care la inceput mi se pareau deosebite acum nu mai au nici un farmec,ba chiar...
Gata,inchei aici,nici nu mai citesc ce am scris,am dat totul afara efectiv.
Tu vrei sa faci ceva!!e minunat!atunci ai sa gasesti si solutii potrivite pentru voi,ca nu tot ce se aplica in general poate functiona la modul personal.Pentru inceput,ia-o mai usor si chiar daca te enervezi NU MAI TIPA si nu te mai CERTA(cu putin-mai mult- autocontrol se poate)si atunci poate ca or sa rasara solutii de unde nu te astepti.Sa stii ca o relatie nu se duce naibii doar din vina uneia din parti,nu te mai invinui doar pe tine(cum se deduce din mesajul tau) si cautati impreuna si cu binisorul vina fiecaruia.Si sotul tau,decat sa spuna vorbe mari si atat de dureroase cum ca te uraste ca te certi mereu,ar fi bine sa faca un efort ca sa nu mai ai pentru ce sa te certi..nu stiu daca am fost prea coerenta:)
numai bine,sa ne tii la curent cu progresele
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
country girl spune:
Se duce "de suflet" relatia pentru ca de obicei femeile se simt coplesite de responsabilitati: copii, casa, mancare, curatenie, servici etc
Majoritatea barbatilor cand se simt coplesiti de responsabilitati sau nu le mai convine situatia, gasesc o modalitate sa se indeparteze: ore suplimentare la servici, o pasiune brusca pt un sport, meciuri de fotbal, berea cu baietii etc
Si asa, greul ramane in continuare pe femeia pe care, toata lumea bine intentionata o sfatuieste sa se relaxeze, sa-l menajeze pe dansul, sa se imbrace sexy, sa mearga la coafor.
Si daca nu ai cu cine sa lasi copii pana mergi al coafor sau sa-ti cumperi lenjerie sexy? ca sa ai timp si chef de toate astea trebuie sa imparti greutatile si grijile cu cineva, nu sa le mai iei si altcuiva din spate. Cuiva care te considera intr-o buna zi "wonder woman", mama extraordinara dar mai putin dezirabila ca femeie!
Si mai am eu o vorba nu te poti face iubit/a de nimeni, oricat te-ai stradui; cine te iubeste te iubeste pentru ceea ce esti, tu nu trebuie decat sa te lasi iubita!
Cary spune:
Mamica dulce la voi e cazul"Gica contra"adica unul zice DA si altul BA si astfel casnicia nu merge in nici o directie!!!
Ai spus ca te-ai saturat de compromisuri,de a lasa mereu de la tine,ca el tot nu vede.Ai spus ca nu poti lasa copilul nici unde(lipsa de bunici)dar prieteni cu copii aveti???Ai incercat sa-l lasi acolo macar pentru cateva ore???si sa aveti o mica seara romantica sa zicem?
In cazul tau nu prea am retete,decat dupa ce duci copilul la culcare.
Daca sotul tau are super de lucru la servici si isi mai aduce si acasa,iar bomboana de pe tort este ca lucreaza si in w-e atunci,zau ca e o cauza pierduta.
Tu ai putea sa te bucuri de viata un pic altfel,facand exceptie ca ai un sot ocupat,sa te distrezi impreuna cu copilul si o alta prietena care are un copil de aceeasi varsta .Eu as pleca in excursi la multe sau iarba verde tot w-e ca sa ma relasez si sa am chef pentru inca o saptamana de munca.Referitor la gandul care ti-an coltit,cred ca pentru inceput ai putea pleca la munte doar tu si BB sa vezi cum e fara sot,sa vezi daca ii duci lipsa si dorul!
Ideea cu dansul este super,mie imi place muzica latino si imi place sa dansez(mai ales la bucatatrie cand gatesc),dar sotului meu nu-i place dansul,dar acesta nu este un impediment la petreceri,pot dansa cu el pana-l obosesc dupa care imi caut un partener pe masura,nu se supara!
Pe curand!
manupop spune:
kiwwy,
sunt cam in aceeasi situatie cu exceptia faptului ca am un singur.uneori plang si mi se pare ca nu mai am nimic...ca totul s-a oprit pt mine si ca mai am un pic si ma duc la nebuni!
adivio spune:
Mai fetelor, dupa parerea mea, sfaturile-gen : activitati din care sa excludeti sotul sau mini-vacante doar cu copilul sau singure, nu ar face decit sa destrame si mai tare o relatie. In timp aceste lucruri pot duce la ambitii prostesti - adica daca tu pleci singura de ce sa nu plec si eu singur , s.a.m.d.
In primul rand cred ca trebuie sa existe un numitor comun, acel numitor care era la inceputul relatiei; amintiti-va care era si dezvoltati-l. Daca nu a existat niciodata incercati sa-l gasiti acum.
Nu se poate sa traiesti cu un om in aceeasi casa si sa fie tot timpul unul hais - si unul cea, pentru ca in felul asta nu faceti decit sa va mintiti unul pe altul.
Tinutele sexy sau fardurile, ingrijirea parului, pijamaua de saten si multe altele nu trebuie sa existe neaparat pentru El, ele trebuie sa va faca pe voi sa va simtiti bine, frumoase, atragatoare. Nu va aranjati doar pentru El, va aranjati in primul rand pentru voi. O pijama sexy nu trebuie sa duca neaparat la o seara de dragoste, ea trebuie sa fie o prezenta constanta, sa faca parte din cotidian. Faptul ca cel mai adesea ne petrecem vremea in trening nu inseamna ca nu suntem frumoase si ca sotul trebuie sa ne iubeasca doar cind purtam fuste scurte sau tinute extravagante. Conteaza foarte mult atitudinea de zi cu zi a ambilor parteneri, aspectul ca ansamblu; in fond voi nu va iubiti sotul doar cind e la costum, il iubiti si in pijama , nu?
Eu sunt de principiul ca partenerul poate fi modelat si nicidecum sa-i schimb caracterul, asta nu se va intimpla niciodata nici cu el nici cu mine...de fapt cu nimeni.
Ma gandesc ca ar fi mai interesant daca in comunicarea de zi cu zi ar exista discutii de genul: "Azi copilul a facut nu stiu ce....Tu ce zici? E bine, e rau" sau sotul iti povesteste ceva ce l-a nemultumit la servici sau dimpotriva i-a adus satisfactie, provoaca-l sa discute in amanunt cu tine, da-ti cu parerea, faceti echipa.
Optimismul conteaza foarte mult intr-o relatie, faceti din negru-alb.
Eu aplic deseori metoda: hai sa ma ajuti si pe mine sa impachetez rufele ca sa termin mai repede sa putem iesi afara(e un exemplu). Niciodata nu impun si nici el mie, niciodata cu strigi , tipi, nu arunci vorbe grele(ca nu le poti lua inapoi), diplomatia e mama intelepciunii. Bunica mea avea o vorba" Barbatii sunt tot copii, dar se joaca cu alte jucarii" si multa dreptate avea....si ei au nevoie sa se simta protejati citeodata oricit ar parea ei de puternici si invincibili. Impartirea treptata a responsabilitatilor, cooptarea sotului in toate tipurile de activitati(intr-o masura mai mica sau mai mare) incepind de la baia copilului si terminind cu pregateste tu friptura astazi ca iti iese atit de bine, toate conduc la o relatie armonioasa si de liniste sufleteasca. Eu merg pe ideea ca atit cit dai atit primesti, deci cu cit dam mai mult cu atit vom primi mai mult(poate nu peste noapte,dar in timp se vede si asta fara sa para ceva neobisnuit ci pur si simplu normalitate). Numai o persoana insensibila asteapta doar sa primeasca si nu da niciodata, dar in cazul asta e deja pierdere de vreme si fiecare in parte hotaraste cind pune STOP.
Adivio&Ioana-nazdravana
Cary spune:
Adivio,ai mare dreptate in toate dar din spusele Mamici dulci am inteles ca ea nu vrea sa mai faca compromisuri,nu am inteles de ce la exialat din patul conjugal?desi copilul are 2 ani,si cred ca ar trebui sa i-a o decizie majora,nu vreau sa sugerez eu CARE! caci nu cunosc toate datele problemei!
Kiwwi a recunoscut ca, CHIAR ea s-a schimbat in rau(daca pot spune asa)dar a lasat loc de revenire,ceea ce este foarte important intr-o relatie.Este chestie de obisnuinta sa fii intotdeauna sexi! si NU atunci cand vrei CEVA anume!!!!
Sper ca nu am suparat pe nimeni,pe curand.
mariagi spune:
dar cum sa se faca sotii iubiti de noi?!mereu noi trebuie sa ducem tot greul.noi trebuie sa fim intr-o permanenta schimbare.sa fim fresh dupa o zi extenuanta de munca,dupa o noapte nedormita din cauza racelii copilului,dupa o cearta iscata de pretentiile sotului.cred ca este vorba de un exercitiu de vointa.cum ne-am invatat sa fim.daca si inainte de aparitia copilui eram cochete,aveam timp de noi,de sot putem sa incercam,nu reusim tot timpul poate,sa fim si dupa.sa avem o zi macar,pe saptamana numai pentru noi.fara sot,copil.aud atatea femei care au si job si copil-familie,unele mai fac si o facultate,care reusesc de minune sa le impace pe toate.si ele nu au decat un cap,doua maini si doua picioare.pentru toate fetele care stiu sa se organizeze.
Maria