cum sa ne facem iubite de soti?
Spuneti-mi si mie de ce intr-o casnicie cand apar copiii totul se duce(relatia cu sotul) As vrea fiu mereu bucuroasa cand intra pe usa , sa fie totul perfect, sa fie ca si in acele filme cu familii fericite: ROZ dar nu se poate . MI-e atit de dor de vremurile cand eram doar noi 2 si ne faceam de cap.Cand ai 2 copii nimic nu mai e la fel. Nu mai poti avea seri romantice din cauza ca nici la ora 1 noaptea nu dorm copiii, apoi daca se intimpla sa doarma , singurul lucru pe care ti-l doresti este Nani
atit de mult as vrea sa dansez sa ies cu sotul meu,sa nu mai aud de raceli si nopti nedormite (mult prea multe)de discutii cu sotul despre cum e bine sau cum nu e bine sa faci cu copiii , si multe alte nebunii de astea...Mereu am o stare de oboseala si nu mai sunt buna de absolut de nimic.Ce sa fac? oare asa e peste tot?
Inainte ma imbracam sexi, chiar si noaptea langa el, acuma parca as fi o femeie tampita, imi iau pijama in 4 culori(uneori si pantalonii sotului meu, nici nu ma mir ca nu mai are chef de mine plus ca ma cert cu el din te miri ce..In fine , asa ma comport de urit cu el de parca as vrea sa plece la alta Va rog mult o reteta pentru fericire si respect in cuplu, vreau sa scap de rutina, de zile anoste si VREAU CEVA NOU vreau sa ma fac iubita si dorita (ieri mi-a zis sotul meu ca ma uraste pentru ca ma cert mereu cu el
AJUTATI_MA!!!!!!
Raspunsuri
lala spune:
nu stiu inca daca da roade dar:
daca poti lasa copiii la bunici si cere-i sa plecati din oras in weekend (poate fi si one day trip); comporta-te ca la o intalnire cu omul pe care-l iubesti (fa abstractie de faptul ca sunteti mai batrani, mai grasi, aveti doi copii si o gramada de probleme )
fa-ti timp pt tine (cosmetica, pedichiura, gimnastica)
incearca sa nu te mai enervezi din toate nimicurile
daca iti faci cumparaturile si curatenia in weekend renunta caci mai devreme sau mai tarziu tot ti se va reprosa acest lucru.
annablue spune:
Kiwwy, eu nu stiu secretul, dar vroiam sa te invit sa facem un Club, pentru ca si eu am probleme cu sotul, desi eu nu am decat un copil. Tocmai ce le ceream sfatul fetelor ce sa fac sa impiedic raceala asta care creste si duce la o prapastie tot mai mare intre noi. Si la noi tot asa se intampla, seara vine de la serviciu, mancam, il punem pe cel mic la nani si eu nu stiu cum saxadorm mai repede, ca sunt franta. El, mai sta un pic pe net si dupa vine si el in pat sa doarma.
Si dimineata, o luam de la capat, iar in wkend abia astept sa apuc sa dorm la pranz cand cel mic doarme si el...
Asta nu e viata...
Voi aveti ceva bunici ? Ca noi n-avem si e taaare greu.
si bafta !
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002
diana526 spune:
[quote]Originally posted by annablue
Kiwwy, eu nu stiu secretul, dar vroiam sa te invit sa facem un Club, pentru ca si eu am probleme cu sotul, desi eu nu am decat un copil. Tocmai ce le ceream sfatul fetelor ce sa fac sa impiedic raceala asta care creste si duce la o prapastie tot mai mare intre noi. Si la noi tot asa se intampla, seara vine de la serviciu, mancam, il punem pe cel mic la nani si eu nu stiu cum saxadorm mai repede, ca sunt franta. El, mai sta un pic pe net si dupa vine si el in pat sa doarma.
Si dimineata, o luam de la capat, iar in wkend abia astept sa apuc sa dorm la pranz cand cel mic doarme si el...
Asta nu e viata...
Voi aveti ceva bunici ? Ca noi n-avem si e taaare greu.
si bafta !
Ana
Si eu pot intra in club, aceeasi problema, chiar daca incerc eu sa schimb ceva tot degeaba ca si el vine morocanos de la serviciu si imi piere tot cheful. Asta este viata. Oricum eu simt ca nu-l mai iubesc ca la inceput, e o diferenta foarte mare intr-un interval foarte rapid. Si eu sufar din cauza asta , aici nu am nici prieteni , nici rude , va dati seama ca sunt pe cale sa o iau razna de tot.
Kittie spune:
Pai se poate modifica titlul subiectului intr-unul de Club.. gasim si o denumire?
Caci si la mine se intampla acelasi lucru..Inainte de nastere nu vroia sa mai pentru ca "erai cat casa" cam neadevarat, dar, ma rog, hai sa zicem. Dupa n-am putut eu (am nascut normal) 6sapt de la doctor si inca vreo 2 de frica mea.. si pana la urma au trecut 3 lunisi ceva si tot nu.. Ba nici nu dormim in acelasi pat, in aceeasi camera, e drept pt ca bebe a dormit multa vreme cu mine..Dar distanta de care vorbiti voi o simt si eu, si imi dau seama ca se mareste din ce in ce mai mult si ca nu pot face nimic..
mamica de ( 13oct04 )
iga spune:
Iubitelor,nu va mai stresati singure cu fel si fel de ginduri rele,deoarece si eu am fost in postura voastra;intradevar este dureros,dar incercati sa va schimbati modul de viata.Fiti sexy,mai indiferente si mai bune cu voi insiva!Sigur o sa va remarce!Incercati sa ginditi pozitiv si totul o sa se schimbe de la sine,faceti-va mai mult timp ptr.voi!Pupici de la gagiciRoberta si Ada http://community.webshots.com/user/robe
adivio spune:
Citesc din ce in ce mai des despre probleme de cuplu dupa ce apare un copil.Eu zic asa, un cuplu bine inchegat si solid nu are voie sa ajunga la asemenea probleme. Copilul e o binecuvintare, sau asa ar trebui privit de ambii parteneri. Indiferent cate nazdravanii face fetita noastra peste zi, si indiferent de cite zeci de ori ma aplec sa adun in urma ei jucariile, seara cind suna sotul meu la usa sunt foarte fericita ca il vad acasa, am zambetul pe buze, il intreb cum a fost ziua la servici, etc. La fel si el, indiferent cit e de obosit ( si e ca se scoala la 4:30 dimineata si mai vine acasa la 6-7 seara), gaseste puterea sa zambeasca, o ia pe gaza in brate, merg impreuna la baie si cit tati se spala pe miini ea ii istoriseste cum si-a petrecut ziua. Seara e clasica, cu masa de seara, un pic de tv, un pic de stiri din Ro pe calculator, un pic de joaca cu nazdravana, dusul si in jurul orei 11 la somn. We e putin diferit, sambata zi de cumparaturi si curatenie, adica tati si Ioana la cumparaturi(sa intelegeti chiar destrabalare), iar mami acasa face curat in casa, aeriseste si toate cele, stiti voi. Dupa-amiaza e de odihna, de incarcat baterii pentru toata lumea. Duminica, un spectacol, un restaurant, o plimbare, dar toate in 3. Poate parem blazati, dar suntem fericiti, comunicam in absolut orice, suntem impliniti, Ioana participa activ in viata de familie si un lucru foarte important nu discutam niciodata in contradictoriu in privinta educatiei copilului, adica daca a facut o prostie si unul din nou o cearta, celallat nu se duce sa o ia in brate si sa o pupe. Este tot sarcina aceluia din noi care a certat-o sa se impace pe urma cu gaza.
De-a lungul timpului(10 ani), am constatat ca pe noi greutatile ne-au unit totdeauna si am fost tot timpul unul pentru celalalt si amindoi pentru o familie sanatoasa. Ajutor nu am avut de la parinti, poate sfaturi la telefon, dar majoritatea depasite citeodata de situatiile existente. Am invatat unul de la altul de cele mai multe ori cind sa inchidem ochii si cind sa dezbatem o problema delicata.
Nu sunt sfaturi, ci o parte din experienta mea de familista cu copil, dar poate va ajuta si pe voi un pic. Cine stie!
Adivio&Ioana-nazdravana
Donia spune:
quote:
Initial creeata de kiwwy
Spuneti-mi si mie de ce intr-o casnicie cand apar copiii totul se duce(relatia cu sotul)
cezara
Draga Cezara, eu as spune ca relatia cu sotul nu se duce, ci trece pe alt nivel.
Nu mai e ca inainte, dar nu inseamna ca a murit, ci e diferita. ( Asta e un model de gandire pozitiva si stii, cu siguranta, cat de puternic e gandul)
Si gasesc ca e laudabil ca tu iti iei un ragaz sa analizezi ceea ce se intampla cu tine, cu voi. Asta e primul pas catre vindecare, adica diagnosticarea problemei. Ideal ar fi sa o faceti amandoi, cel putin noi asa am facut.
Iar apoi sa gasiti/gasesti solutii. Nu-ti propune schimbari radicale sau lucruri mari. Cauta solutii care sa nu necesite timp sau energie prea mare, pentru ca aici suntem deficitari, cei cu copii mici.
Cauta sa aplici cate ceva nou in fiecare saptamana.
Pentru inceput poti sa ii zambesti sotului cand intra pe usa (e omul pe care-l iubesti, nu?), sa-l saruti (daca nu esti la schimbat pampers chiar in clipa aceea), si de abia apoi sa iti versi necazul pentru ziua grea pe care ai avut-o.
In a doua saptamana ai putea sa ii trimiti un mesaj de dragoste pe email, sau sa ii bagi un biletel in buzunar.
In saptamana trei ai putea sa-i bagi o ciocolata in buzunar (sau ceva ce stii ca-i place).
In saptamana patru incearca sa-l privesti cu ochi de indragostita: reaminteste-ti ce iti placea la el atunci cand l-ai cunoscut.
Apoi stabileste-ti o data exacta pentru a face dragoste cu el, si spune-i si lui, ca un fel de intalnire secreta intre oameni mari. Planuiti impreuna intreaga zi pentru a va pastra cat mai odihniti, cere-i timp in care sa te aranjezi (timp in care el va fi raspunzator de copii), sa te rasfeti in baie. Dupa ce adorm copiii pune-ti lenjeria sexi si da-l gata (chiar daca e la 1 noaptea, de doua-trei ori pe luna, sa zicem, merita sacrificiul, nu?).
In loc de un intreg week-end (care stiu ca in cazul nostru nu era posibil, nu e nici acum), furati doua ore in care mergeti impreuna la o pizza (si alunga-ti orice gand de la copii, vor supravietui doua ore si fara tine, chiar daca vor sta cu o bona, in loc de bunici).
Tu il cunosti mai bine pe sotul tau si stii ce aveti voi in comun, incearca sa-i faci mici surprize si vei vedea ca va fi sensibil la incercarile tale, poate iti va raspunde la fel.
Dar nu incerca schimbari radicale, ci mici si constante. E drept ca femeile sunt mai dispuse sa-si imbunatateasca relatia de cuplu si uneori poate sa apara frustrarea, dar si recompensa e pe masura.
Insa e nevoie sa investesti intr-o relatie, si ma bucur sa vad ca tu esti dispusa sa o faci. Desi au venit copiii pe lume si prioritatile sunt altele, la fel de importanti sunteti si voi. Iar pentru educatia copiilor e important modelul unui cuplu in care sa existe dragoste si respect.
Si o completare: exista un articol pe prima pagina a site-ului, poate mai gasesti idei.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=644
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Cary spune:
Daca ati gandi pozitiv cu siguranta lucrurile s-ar schimba in bine.
KIWWY-chiar tu ai spus ca INAINTE cand te duceai la nani erai imbracata sexy si ACUM iti pui o pijama DE CE?????
De ce nu te poti imbraca sexy ca inainte,de ce nu ai grija sa fi machiata si aranjata(putin sexi) si cand stai cu copilul acasa,daca tu esti indiferenta cu tine atunci sa nu ai pretentii de la sotul tau caci si el va fi la randul lui indiferent si va cauta in alta parte ceea ce lipseste la tine.
Lasa curatenia in timpul w-e si distrativa in familie,plimbati-va in parc,ducetva la prieteni sau primiti in vizita prieteni cu copii,mergeti la iarba verde si multe alte activitati,DAR cu familia.
Nu te imbraca intr-un capot de baba cand stai acasa,pune o fusta mai scurta,sau un pantalon cu talie joasa,daca te avantajeaza,o bluza cu vedere la buric si poti sa faci si astfel treburile casei!!!
Mici trucuri romantice:
-seara cand te uita la TV,lasa tv sa mearga,aprinde undeva in camera o mica lumanare si un betisor parfumat,lasa-te lungita pe canapea si gandeste-te la ceva frumos,ai sa vezi ce bine te simti cand ai o atmosfera romantica,cu siguranta si pe sotul o sa-l cuprinda romantismul,daca te mai duci si sexy la nani-nani,cu siguranta treaba este rezolvata!(asta n-o sa se intample in fiecare seara,ca se strica farmecul),in alta seara poti sa-ti decorezi masa unde mancati cu flori si sotul va observa cu siguranta,pata de culoare!!!INDIFERENTA TA se va transforma intr-o ARTISTA(nu stiu daca am gasit cuvantul potrivit)care va fi atenta la detaliile ce o vor pune in valoare,atat pe tine,cat si mesajul pe care vrei sa-l transmiti,iar INDIFERENTA LUI se va transforma in NERABDARE,ce se va materialeza in venirea mai repede acasa,sa vada ce mai e nou,ce i s-a pregatit si ce surprize il mai asteapta!!!
In alta zi poti decora cu lumanari dormitorul,sau sa faci o baie cu multa spuma,lumanari si parfum;totul e sa te simti tu bine,sa ai incredere in tine si sa crezi ca tu esti cea mai cea si treaba este ca si rezolvata.
SIGUR aici o sa ma intrebi CE FACI CU COPILUL???(in cazurile de mai sus):
-1.Daca copilul este sub un an si jumatate atunci timpul tau este consumat de grija pentru pui,DAR dupa baita se pune una bucata BB in pat la nani,se inchide putin usa la dormitor si treci la treaba!
-2.Daca copilul este peste 1 an si jumatate,atunci se mai joaca si singur,iei o parte din jucarii le pui intr-o cutie de carton si le ascunzi in casa,cand vrei sa ai 2 ore NUMAI ale tale,atunci ii dai cutia respectiva si pana le vizioneaza pe toate tu esti libera!sau cumperi jocuri noi,ce-l vor capta imediat.
SEARA(macar o data pe luna),daca se poate,trimite copilul la bunici,sau lasa-l la niste prieteni de incredere care au copil de aceeasi varsta(copiii vor avea lumea lor si al tau nici nu-ti va simti lipsa)iar tu vei avea timp pentru VOI!!!,dar nu uita ca vine si randul tau sa fi dadaca!!!(o data pe luna).
Atunci poti face o cina romantica,un restaurant,o escapada la multe,TOTUL sa se termine cu un dans,muzica lenta,lumanari si vezi tu mai departe.
Intotdeauna trebuie cautat CEVA nou,altfel intervine RUTINA care nu duce la nimic bun! te demoralizeaza si vei gandi din nou NEGATIV,deci vei ajunge de unde ai plecat!
Hai ca m-am intins prea mult.
Daca o sa mai am timp o sa mai scriu,numai bine fetele!
Rufus spune:
Hopa si masculul! Pai ce mai intrebi ce gresesti, Kiwwy, cand in tot ce ai scris te invinuiesti singura? Asculta ce zice Cary, stie ea ce stie. Nu-ti spune nimic imposibil, ci doar sa fii femeie. Pai daca ai facut 2 copii, esti precis. De ce nu te si comporti ca atare? Sigur, boii mai scapa in lucerna, dar tot timpul...aduna-te si da-ti barbatul pe spate cu o atitudine noua. Pentru el, pentru voi, dar si pentru tine. Ce, esti deja baba?
http://community.webshots.com/user/tora97
kiwwy spune:
Multumesc pentru incurajari si sfaturi, chiar aveam mare nevoie de voi,va iubesc.Am putea forma un club,OK., dar as vrea ca toata lumea sa invete sa fericita pentru ca eu cred ca la varsta care o am nu ma stiu comporta normal.Nu sunt batrina si nu arat nici rau dar am o gura care strica tot, din pacate.Toata viata mi-am dorit o familie (a mea) si un sot iubitor cu copii fericiti.Copiii mei au virsta de 6 ani/ 9 luni, si ii iubesc ca pe ochii din cap . In urma cu cativa ani am fost parasita de primul meu sot cand eram insarcinata in 5 luni(fara motiv, pur si simplu ii placea sa fie singur)s-a luat si a plecat.Dupa luni de zile in care nu am stiut nimic de el, si nu l-a interesat de mine m-am intilnit cu el pe strada si era cu alta, in maternitate nu a venit desi stia cand eram planificata sa nasc. Acuma au trecut 6 ani iar ex-ul este ca vai de mama lui in Spania, si bineinteles ca nici acum nu s-a interesat de fiul lui.Sotul meu actual este piinea lui Dumnezeu.Si asa a fost inca din prima clipa cand ne-am cunoscut.Eram cu Leon de minuta, avea atunci 1 an si 7 luni iar copilul i-a zis"tati" ( si tati a devenit dupa 2 ani )M-a ajutat foarte mult si m-a acceptat asa cum eram cu un copil. Acuma este cel mai mindru tata din lume si isi iubeste copii, fara sa faca diferenta.Cam atit despre ei, problema sunt eu:Sunt atat de stresata incat ma razbun pe cine nu trebuie...Am incercat sa schimb ceva in relatia noastra,m-am inscris la o scoala de soferi, ma duc la cursuri de limba engleza, dar cam atat...intre noi e mereu aceiasi rutina si vreau sa schimb ceva.Este adevarat ca sunt foarte pesimista cu privire la tot, si nu stiu cum as putea sa gindesc pozitiv.As vrea sa iesim in oras doar noi 2 uneori,dar din pacate am bunici tare grijulii si le e teama sa stea cu cel mic(nu il stiu schimba, hrani ,etc)asa ca mai bine renuntam sa il lasam cu ei.
Sufar de singuratate si nu mai rezist.De ce m-am schimbat?eu eram foarte iubitoare inainte si tandra, acuma ma enervez din orice si stric tot.Atit de mult as vrea sa ma schimb, sa fiu cum eram mai demult: fericita.Atitea lucruri noi inventam ,il uimeam cu atitea surprize si mici nebunii. Mergem in excursii, ne rataceam, era asa bine.Nu avem nici prieteni la care sa mergem, suntem mai retrasi (sotul meu abia asteapta sa vina sfirsitul de saptamina sa fie liber , cu copiii,in schimb eu ramin pe ultimul loc>Imi spune sa merg sa ma relaxez singura (gen cinema, masaj,vizita la mama).Am devenit asa rece si din cauza ca de cand s-a nascut cel mic el nu a mai dormit cu mine in dormitor(nu putea sa se odihneasca), doar acuma de 3 saptamini s-a mutat inapoi in dormitor,unde e si cel micut.Nu stiu daca ma intelegeti, sufar de singuratate, nu comunic cu sotul meu prea mult. Si viata sexuala s-a schimbat radical: nu mai avem timp unul pentru celalalt, este doar SEX pe fuga fara preludiu si sarutari, si asta de fiecare data. NU sunt grasa sau respingatoare,fac putina miscare zilnic sa ma mentin.Credeti ca daca imi pun o lenjerie sexi pe mine se schimba tot? m-ar face sa vad altfel lumea?/ sau pe el l-ar schimba?
Am sa va mai scriu , ma cheama datoria
Va pup,