Bebelusi de iulie-august 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
Doamna Bibi spune:
Eu cred ca o sa ma risc si il scot putin afara ca altfel e scandal,s-a obisnuit hotul cu plimbarile.
Bogdan deja a inceput sa faca vocalize,scoate niste sunete ascutite,canta,maraie,bombane,se cearta cu jucariile,e un vorbaret mare...mai ales dimineata cand e somnul mai dulce...
Sunt la cura de slabire (alta decat cea pe care o tin fetele,de fapt e combinata si cu vestita ciorba de varza) si deja parca ma simt mai supla...sau mi se pare mie de foame...
Am mai pus ceva pozici noi si haioase.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
roxanaz spune:
Lia, habar n-am cit inseamna 40 de grame. stii ca eu nu le masor. o bucatica rezonabila, de 4/4 cm sa zicem, ca eu asa o fierb. (acusi te-am bagat in sedinta, o sa masori carnea cu centrimetru)
Mitzule gata ca mor de invidieee!!!!!a propos de abdomene, da-i inainte si baga si 2 aspirine, doar asa trece febra musculara.
Florina, in ce perioada de timp ai facut tu toate schimbarile astea? ca sunt cam multe.....poate ca s-a zapacit un pic....nu stiu, dar poate daca o iei mai usor se "repara".
Ina, schimba laptele treptat, cite 90-100 ml o data.
pako spune:
Buna
Am reusit si eu sa va citesc...
Lia schimba cartoful..poate ca asta e cauza...cauta unul mai dulce si nefaramitos.Eu tot in oala normala fac si iese buna...ce ramane de la Andreea mananc eu.La mixer cartoful iese mai cleios,intradevar are o consistenta mai ciudata.
Ina fa trecerea treptat...fa laptele vechi normal numai ca inlocuieste cate o cupa cu cel nou de fiecare data cand ii prepari lapticul..in 2 zile ajungi sa inlocuiesti toate cupele de lapte vechi cu cel nou.Cutia de milumil2 are 2 pungi si cum a zis si Cristalina nu se strica laptele decat dupa o luna de la desfacere iar tu cu siguranta termini o punga mult mai devreme.Pe mine o punga ma tine cam 4-5 zile...si asta ca mananca 400ml zilnic .
Florina eu toate suculetele ii le dau cu biberonul...de ce nu incerci si asa?Nu ca n-asr manca cu lingura, ca de la 7 zile ii dau vigantolu cu lingurita...dar imi e mie mai comod.Si Mitzura are dreptate...insista numai pe un produs...altfel o zapacesti pe micuta cu atatea produse noi de o data.A...si felicitari ca ai putut alapta pana acum!
Felicia si Andreea
mitzura spune:
Stiti cum ninge la Sibiu? Atat de des, incat pare un zid alb ....
Si eu astazi mi-am propus sa ma duc sa-mi caut costum de baie (ca alea vechi nu ma mai incap), asta asa ca sa rada si curcile de mine...Bineinteles ca n-o sa gasesc acu' in toiu iernii.
Hehe, papadicu, si tu ziceai ca nici nu desigilezi premergatoru...ce sa-i faci, copilu nostru, stapanu nostru! Si Tudor e super incantat de el, da nu-l las eu prea mult sa stea. Inca n-am ajuns la faza de tras de prin sertare, da nu mai e mult.
Si mie mi se pare ca am burta mai mica de la abdomenele de ieri, dar e totul numai in capul meu...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
ina32 spune:
Cristalina-mananca si fructe si legume da' am eu o fixatie cu laptele...
Voi legumele si carnea le fierbeti in apa plata sau de la robinet?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32
pako spune:
hehe..Mitule esti haioasa cu burtica ta....
Papadie poate ca micuta vrea sa te ajute la curatenie....si tu nu o iei in serios....
uitati ce as vrea sa-i iau Andreei...
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18639&item=3778086165&rd=1
Felicia si Andreea
cristalina spune:
Io declar de pe acum ca o pun pe Botosica in premergator...ma dor shalele si asa, da' sa stau aplecata sa mearga ea prin casa...neah!
Sa traiasca premergatoarele!
Papadie, tinem pumnii sa gasiti alta casutza...(nazisti!)
Eu fierb in apa de la robinet...
Mani, stiam si eu asta cu cartoful, am vazut ca se face guma! Dar i-am pus pana acum mai mult morcov si cartof numai asa de forma...dar de acum o sa il pisez separat cu furculitza si restul la blender...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
mitzura spune:
Am stat cu puiul in brate la calculator si pana am scris eu un mesaj a luat un pix de pe masa si s-a mazgalit pe pantalonasi. Cu ce iese pasta de pix?
Eu fierb in apa de la robinet.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
pako spune:
Eu tot ce am preparat pana acum pentru Andreea, am facut ochiometru....nu m-am stresat cu masuratori.
Folosesc apa de la chiuveta...chiar am ramas fara apa de bb....pentru laptele ei si drept urmare pana vine barbati-miu de la servici la 6, ii fac laptele cu apa de la chiuveta.Mi se mai intampla sa nu am apa pentru ea....
Mitzura este un subiect deschis pe tema asta cu urmele de pix....la lectii si know how on line....pagina 2 .
Felicia si Andreea
ina32 spune:
Eu am scos petele de pix cu spirt.
Si ma apuc si eu de abdomene, ca poate asa ma simt si eu mai slaba
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32