Balante (dez)echilibrate (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

O fi ocupata cu nepotelul George,in caz ca nu a plecat inca sora ei in Japonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu sunt tare fericita ca s-a facut piciul bine si ca sa sarbatorim a luat tati bilete pt. duminica la circ !!! Abia astept sa vad cum va reactiona, pt. ca acum numai despre asta vorbeste, in special despre animale - cai si elefanti, ca i-am aratat poze din spectacol.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

mai fetelor ce active sunteti eu n-am mai fost la apel de multa vreme, o sa incerc sa vin mai des pt. ca atmosfera este f. placuta aici.

o balanta ratacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara la balantze! Nici eu n-am mai intrat de mult pe aici, dar promit sa repar situatia!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mai,da ce de"negri mici"si scumpi la vedere s-au adunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by Cary

Mai,da ce de"negri mici"si scumpi la vedere s-au adunat!

ya, ya, ya! Invätäm sä numäräm!

Stie cineva ce ne asteaptä anul acesta? Cä parcä citisem undeva-candva cä planeta noasträ cea mandrä, Venus, e chiar in balantä!
(yo am avut o sedintä de "greutäti pe barä" si am acum o lene ... ... la cäutat räspunsul)
trupei de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza! ( deh..de la o varsta e greu sa-ti schimbi obiceiurile, ideile fixe, tabieturile )
Am vazut si lume noua!! yes! Dar din dezechilibrate ne facem ..ratacite...o fi si asta o stare de dezechilibrare :)))
si "tinetzi aproape" - (a se citi cu voce joasa la limita ragushelii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutare fetelor,

da ,recunosc ca am lipsit si eu si v-am citit rar,dar va rog sa-mi motivati absentele...fimea e de vina...avem o zapada aici de mi-e imposibil sa stau in casa cu ea,tre sa iesim cu sania.
Va pup si sa stiti ca n-am fugit !

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ce bine ca se mai strang balantzele "ratacite" .

Adyna, vreau si eu zapadaaaaaaaaa !
Ieri, desi a nins, pana am ajuns eu acasa, nu mai era pic pe strada, ci se asternuse o mocirla de numa' numa' .
Azi a mai nins ceva, poate apuc s-o duc si eu pe Oana in parc, sa ne jucam putintel in zapada.

Lucrez de zor la papusica. Zau ca iese misto !

Salmida, uite aici ceva despre previziunile pe 2005: http://www.astromagie.com/previziuni_2005_balanta.html

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

si eu zapada vreau. Cand marti seara la meteo au zis "Ne luam adio de la fulgii de zapada" Sandica a inceput sa planga " si cand ies eu cu sania daca ne luam adio de la fulgii de zapadaaaaaa?" De-mi venea si mie sa plang. Dar poate-poate, ca inca nu s-a terminat iarna...

Mergi la inceput