La noi, la Galati sa veniti!
Raspunsuri - Pagina 5
liliac1 spune:
Tinand cont ca azi este luni si ca toata lumea intra mai mult de la servici propun si eu urmatoarea chestie:
1. daca sambata sau duminica o consacrati familiei hai sa fie vineri seara 18.02.2005
2. ideea Corinei este f. buna!!! La pizza cu noi!
Asta ar fi o modalitate sa ne cunoastem, doar.
Ce spuneti???
Hai, va rog, dati un acept!
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
korinna spune:
da..eu zic ca ar fi bine sa ne intalnim vineri seara la o pizza la Cafe Journal(fosta Mioritza).ce zicetzi??
Eu propun ora 18 pe data de 18.02.2005
liliac1 spune:
Fetele, este deja miercuri!!!!
Ce ziceti? Ne vedem Vineri sau NU????
Sa nu ma trezesc ca sunt singura la o pizza vineri, ca-mi sta mancarea-n gat!
Va si va astept!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
aura 1974 spune:
Ce invidie , voi toate la o pizza, o cafea iar eu aici departe.
liliac1 de cind locuiesti in spate la "om bogat om sarac"? La K-uri,D-uri, E-uri?
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by aura 1974
Ce invidie , voi toate la o pizza, o cafea iar eu aici departe.liliac1 de cind locuiesti in spate la "om bogat om sarac"? La K-uri,D-uri, E-uri?
Uite, eu promit sa beau o cafea si sa mananc o felie de pizza si pentru tine, asta daca o sa am cu cine...Eu sper sa am!
In spate la "om..." stau din 2001 fix la E3! Cu vedere la containere! Noroc ca este mai sus, la cocotzata, adica la et. 5!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
mispas007@yahoo.com spune:
Eu, Madalina Ispas, promit ca vineri 18 la ora 18 voi fi in fata la Cafe Journal!
Madalina
liliac1 spune:
Si eu promit!
Madalina, in sfarsit am intzeles de unde vine nick-ul tau ca pana acum eram ferm convinsa ca vine de la "Miss" si "Pas"(cal) sau altceva de genul asta...No offence!
A-propos, pe MSN nu intri?
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Am primit mesajul vostru si ma execut ! Galatencele la adunare ca altfel !
Eu cred ca e adunarea fetelor din cartierul Dunarea si nu din Galati ca si eu tot pe acolo stau ! Chiar cred ca am zarit ochii verzi ai Corinei asta vara cand ma plimbam cu fiica mea, dar cum sunt cam timida ( a se citi salbatica ) n-am avut curaj s-o abordez. Poate vin si eu vineri, inca nu promit...
S-o luam cu inceputul:
Laura Florescu,fecioara, casatorita, 29 de ani, am o fetita de 11 luni, economista, lucrez la o firma de proiectare navala, locuiesc vis-a-vis de Corina si tot la un E la Liliana ( si tot din programul de munca prestez pe DC )!
Postez la Bebelusi de martie-aprilie2004.
Deocamdata atat ! Pupici !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
Laura Ma bucur ca ai fost atat de prompta...
Am trimis un mesaj, dar cu o oarecare timiditate, mai bine zis...frica, sa nu cumva sa par deplasata!!!
Si uite ca m-am uitat la pozele voastre si mi se pare ca te cunosc!!!
Chiar am stat de vorba o data, demuuult???
Iar de Daria ce sa discutam? O scumpicica!!!!
Oricum, poate ne intalnim vineri?
Eu semnez condica de prezentza...
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Numai mie mi-ai trimis mesaj ? Sau si la alte galatence ?
Trebuie sa pasez copila la bunici pentru intalnirea de vineri, dadaca noastra are program pana la cinci, si nu stiu ce program au bunicii , dar maine sper sa va spun daca pot sa vin sau nu .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004