South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Si eu as vrea sa urmez aceasta dieta. Am 57 kg la 1,5 m. Acum studiez ce scrie la adresele pe care le-ati dat. Mi-am comandat si cartea. Pana imi soseste imi puteti da mai multe amanunte?

Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

fetelor, eu am glumit in general, normal ca nu se poate slabi 14kg intr-o saptamana probabil nici cu greva foamei. Si e adevarat nu mananc de speriat adica am reputatia in familie si la serviciu ca nu-s o mancacioasa, insa doua sarcini conteaza, chiar daca nici in perioada sarcinilor nu m-am omorat dupa mancare. Sunt genul care mananca pt a trai si nu invers.
Problema mea nr 1 este ca niciodata n-am timp pt mancare pt ca intotdeuna se gaseste altceva mai important in jurul meu de facut si uite asa eu pap cand apuc si ce-apuc. In felul asta este f usor sa traiesti cu energizante gen ciocolata/cafea/cola toata ziua ceea ce nu e bine normal. In plus unde lucrez eu avem cateodata clientii "finuti" ce se simt datori sa ne-aduca bomboane si ciocolata si produse de patiserie etc (si niciodata flori!)si chiar nu e nevoie de "pachetel sau sufertas" la munca :)

oricum vreau sa va spun ca am fost in romania asta vara 3 luni si am slabit extrem de repede pur si simplu, ori de la caldura ori cine stie... putin bizar pt ca am mancat extrem de multe produse de patiserie si de cofetarie si foarte gras ca la noi asa toate plutind in grasime prajeli etc.
Tind sa cred ca la mine este vorba si de altceva in afara de dieta sau lipsa ei, probabil metabolism hormoni si stress. Cred ca stresul e un factor foarte important.

Am sa incerc ceva din dieta prez aici si am sa va tin la curent despre progres sau lipsa lui.

:)

cius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Ce faceti? Cum merge cu dieta? Eu am cam dat-o in bara in weekend de aceea m-am hotarat sa prelungesc dieta cu 2 zile si asa voi mai face daca intr-o zi mananc aiurea.
O sa va zic cand am 14 zle de dieta si cat am slabit.
Succes la toata lumea, sa aveti cat mai multe kg topite! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Neatza,

Raportez dare in bara si dinspre partea mea ... am sarbatorit in avans ziua mea, cu tort, prajituri si alte bunataturi ... cred ca pot sa stau acum si o saptamana nemancata si tot n-o sa-mi fie foame

De azi ma apuc serios; mi-am luat pantaloni cu un numar mai mici ca sa ma motiveze deocamdata ma deprima

Hai spor la slabit!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ok.m-am hotart.trebuie sa slabesc si incep cura south beach pt ca mi se pare mai usoara.mi-am cumparat cartea,mi-am cumparat crema anticelulita si pantalonii de la biomed,bicicleta am acum imi mai trebuie VOINTA SI PUTERE sa nu ma apropii de mancaruri interzise..
astazi am mancat o jumatate de ciocolata ca sa ma satur dar promit ca de maine...gata.tre sa ajung la macar 60 de kg(am 75)
Doamne ajuta sa reusesc!!!
BAFTA SI CELOR CARE AU INCEPUT DEJA SAU URMEAZA SA INCEAPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

nu mai scrie nimeni nimic!!nu mai tine nimeni cura asta?de ceeee???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Eu am mai avut o tentativa cu dieta asta si am fost super multumita.
Ce ma fac insa cu boala mea de a rontai macar o punga de floricele pe zi???ati mai auzit asa om nebun?cred ca sunt unica...

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

fetele, sper sa ma tina..., de doua zile am inceput dieta cu pricina.

voi cum stati cu kg??
haideti sa ne mai incurajam ca poate se mai topesc din kg...

pupicei!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Fetele, succes la dieta. Eu, spre rusine mea, nu am reusit niciodata sa o tin stricta in primele 2 sapt. Acum tin in contiunare faza a 2-a. Haideti sa scriem la ce greutate vrem sa ajungem, sa ne cantarim saptamanal si sa zicem rezultatele.
Eu luni aveam 59,5 la 158 cm inaltime. Vreau sa ajung la 46-48 kg, depinde la ce greutate imi va placea cum arat.
Azi inca nu stiu ce mananc.
Spor la slabit!

Eliza & Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei vechi"proaspete"

Mergi la inceput

Buna grasutelor

eu am 62kg si 1.62cm, deci sunt cam plinuta...tare mi-as dori sa ajung la 55kg si sunt sigura ca fara un pic de efort nu se intimpla minunea peste noapte.

Eu de dimineata mi-am facut ciuperci cu usturoi, le facusem de fapt pentru pinz dar asa bine miroseau...
Ce stiti despre ciuperci, sunt permise???

Succese si sa puteti sa va abtineti de la cele interzise!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput