Copilasi de mai 2003 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

kori,pupici,pupici,pupici.Esti o scumpa.Merci mult.Joi este ziua mea.Fac 33 de ani si ma mandresc ca am atatia
Joi am petrecere la munca si sambata acasa.Te astept cu ideei de mancare.Stiu ca esti experta in ale bucataritului.
Merci inca odata.

Robi este de o nebunie si de o rautate iesita din comun.Este cel mai mic di grupa dar cel mai bataus.Zgaraie,musca,trage de par.Face de toate.Are un noroc imens ca este cu mine acolo ca altfel sigur statea toata ziua legat in scaun.Maia este de o cumintenie rara iar Robert de o rautate crunta
Acum te inteleg Korina cand ne povesteai de Mihai.Saraca de tine dar vai de mine cam asa ceva

onuta96,Robert nu este declarat un copil alergic,asta oficial desi sunt sigura ca este un copil alergic.Daca ma intrebi la ce nu stiu sa-ti raspund.Atentie nu fac la nimic.Nici nu am cum.Merge la gradi toata ziua si gusta din tot ce mananca copii pe acolo.Este tare pofticios.Seamana cu maicasa
Acum este bine.Din cand in cand eczema-si scoate coltii dar am invatat sa o ignoram si se cara relativ repede.

dana d,esti prima care o aud de asa ceva.Ma indoiesc ca vreun moderator ti-a scos postarile.Intreaba si tu bosii de pe aici.Dar daca vorbesti de postarea cu "ciufulici" eu o vad.te-am citit.ciudat!
Cum merge masinuta? ce fac copii?

miha,bine ai venit in clubul nostru.

si pt. ca maine este ziua noastra... La multi ani doamnele mele!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani doamnelor!!!

Onuta multumim de urari.

Danad au fost niste probleme la server si s-au pierdut toate mesajele pe 3 zile.

Ange La multi ani si sa iti traiasca puiutii cuminti sau nu :)))

Korinna bine ca Stefu se linisteste. Al meu daca ii fac observatie pune buza si se mataie de zici ca vai ce i-am facut. Si toate astea uitandu-se sa vada il baga cineva in seama?

Olo si la noi e o zapada de am senzatia ca astept Craciunul.

In rest fetelor suntem bine, asteptam sa incheiem actele pentru o casa ca sa ne putem apuca de lucru. Eu ma gandesc ca trebuie sa incep serviciul si Dori va ramane cu mama. Mi se pare tare atasat de mine cum ma vede ca vin acasa cum ma ia in brate si ma iubeste si ma pupa. In rest el e un copil la fel de activ, sta mult afara oricat de frig ar fi. Mi se pare ca in ultimul timp iar se alinta pentru ca suntem atatia in jurul lui.
Va pup.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La multi ani, mamici de mai!
Bine ca m-am lamurit, ma gandeam eu ca e ceva ca am vazut duminica niste probleme pe forum. Nu ma gandeam ca mi-a sters cineva mesajele mele, ca nu era nimic suparator in ele.
Am pus si eu cateva poze cu Ica tunsa in album. Acolo la "Craciun" ca trebuie sa schimb titulatura asta dar nu ma pricep, o astept pe Adriana sa-si faca timp.
Va pupa mama pe toti copilasii de aprilie si mai si pe mamicutzele lor! Sa dea Dumnezeu sa vina mai repede primavara sa infloreasca pomii, sa miroasa frumos, sa cante pasarelele, sa iesim afara in parc.....

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

La multi ani ,mamici primavaratece!Cat de repede se scurge timpul asta,aproape ca nu-mi vine sa cred ca in curand puii nostri implinesc 2 ani!Ma tot uit la pozele lor si-mi dau seama ce mari s-au facut!
Anca,balerina mea,super slabuta(9.5kg la 85cm) a devenit o fetita foarte rasfatata,plina de energie,cu o personalitate de tauras autentic."Nuul" spus de mami sau de tati parca este un stimulent in a-si continua cate o actiune ,de cele mai multe ori total neinspirata,cum ar fi spartul veselei din dulap.Nici nu stiti cum rasuna paharele facute zob pe gresia din bucatarie!Nici nu va imaginati cat de frumos se proiecteaza telecomanda in ecranul televizorului,sau cate un pantof in cate o oglinda.
Poate ca mai exista si mamici linistite,care vin seara tarziu de la serviciu si se aseaza la masa .Eu nu ma numar printre ele.Nici nu apuc sa-mi pun ceva in farfurie,ca mica terorista se declanseaza si incepe sa strige cu disperare:"mama batze",intinzand manutele catre mine , incercand sa se catare la mine in brate.Odata ce si-a atins tinta incepe sa-mi morfoleasca papa prin toata farfuria .
Poate ca mai exista si cupluri care pot avea intimitate cand se urca seara in pat.Ei bine ,noi nu.Patutul ei parca este plin de ace,odata asezata in el,incepe sa planga si sa faca scene melodramatice,strigand"mami pat!".Este atat de convingatoare,incat o luam alaturi de noi ,unde adoarme satisfacuta,inlocuind sughiturile de plans cu un zambet relaxat.Dar parca mai conteaza cand te trezesti cu cate un cot in gura sau cu cate un calcai in burta,atata timp cand chiar si in somn ti se spune:"mama besc!"
Turuie toata ziua,leaga destul de multe cuvinte,uneori corecte,alteori stalcite.Aproape ca nu mai spune cuvinte disparate,cred ca o distreaza faptul ca se poate exprima.De exemplu:"mama chica apte"(mama vreau sticla cu lapte,alias biberonul),"titza papa peste"(fetita papa peste),"mutzi bazi pada"(muntii cu brazi si zapada,asta pentru ca am fost saptamana trecuta la munte si a fost fascinata de sanius,de drumetii,de zapada).
Si daca vreti sa-mi mai vedeti fetita,uite ca am reusit sa postez poze noi.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani, mamicilor!
Mai nou, Elena nu mai zice nu la orice, acum zice "nu vreau". si daca zice ea ca nu vrea, tare greu reusesc sa o conving sa se razgandeasca

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Cum ati petrecut ziua de 8 martie?
La mine a fost o zi obisnuita, doar ca am primit niste flori.. in ghiveci sa tina si pentru alte sarbatori care urmeaza .
Meme, ce seamana fetele noastre! Si Ilinca se intinde la mine toata ziua in orice loc, sa o iau in brate, zice "atze, atze..." la infinit, pana o iau. Sunt foarte perseverenti si insistenti taurii astia. Afara insa, de obicei mergem cu caruciorul. Cand mergem pe jos, nu vrea in brate, nici macar de mana nu vrea sa ma tina, vrea sa umble libera pe unde ii place ei, in toate baltile se opreste si bate din picioare, in toate noroiele s-ar baga sa le framante... si unele nu sunt noroaie, sunt altceva.. de caine.
Ce fericite trebuie sa fiti voi cu copii asa cuminti si ascultatori.
Ilinca nu se sinchiseste de tipetele mele, nici de racnete si nici de palme la fund. A devenit foarte nesimtitoare sau e atat de hotarata sa faca rau ca nimic nu o poate opri. Acum o ia la fund si in clipa urmatoare faca acelasi lucru pt care a mancat bataie.
Altfel e tare dulce si isteata. Si ea vorbeste binisor, face propozitii, canta "Mosu Ciaciun.. la la laaa...." Se cearta pe jucarii si pe alte obiecte si tzipa "a ma", adica "a mea". E in stare sa se bata pentru ce-i apartine. Cand vine vecina si prietena ei, Ioana, in vizita, nu-i lasa nici o jucarie de buna voie. Tot ce apuca Ioana, Ilinca ii smulge din mana.
Sper inca sa nu iasa in copil rau, stiu ca in cea mai mare masura de mine depinde. Ma straduiesc si eu sa o tratez cu mai multa dragoste dar nu prea se lasa iubita cand vreau eu, ci eu trebuie sa ma las cand vrea ea. Vine la mine sa ma imbratiseze si spune "mama, bece, mama bece" adica "mama, iubeste" si ma strange cu manutele si ma pupa pe gura.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici!
La multi ani, pentru ieri. Sa aveti o primavara frumoasa.
Noi am fost super ocupati, ne-am deschis o firma se numeste ELMAR CONSULTING, vine de la Elena si Maria.
Noutati, au inceput fetele mele sa deseneze cu creioane colorate peste tot, pe pereti, caietele nu le mai ajung, isi contureaza minutele, Maria se tatueaza pe picioare si ii face si Elenei.
Le incinta toaleta, ma iau de mina si ma duc la WC sa faca kaka sunt foarte bucuroase sa vada ce-au ,,realizat,,

Sa va mearga din plin.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Ione sa va fie cu folos firma!!

dana..ce sa aiba bre moderatorii cu tine??Deci au fost defectiuni!!

Alina...pupi la Dorian..imi pare rau ca de acum nu sa-l mai vad!Ai tai cum s-au desprins de Galati??

Eu de 8 martie am fost in niste vizite...la o prietena..la socrii!

cadou..nexam!las ca nu am nevoie!Cadoul meu cel mai de pret e sotul meu!!..si o "noapte furtunoasa"

Ange...iubita...cum era sa uit de tine!Inca o data LMA!Si eu fac in iulie tot 33!!!Si tot mandra!

Inca odata,pentru toate fetele de la mamici de mai:
LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dragele mele, stiu ca nu este aici locul potrivit pentru asemenea rugaminte, dar as dori sa, daca va face placere....sa o VOTATI !!! pe fetita mea Maria-Alexandra la urmatoarea adresa:

http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=41024
Pagina 24

Se voteaza o data pe zi, pe perioada 08.03.2005 - 14.03.2005

Multumim frumos.
Maria bb & mami Mihaela
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami

http://www.babiesonline.com/babies/m/maria2mami/

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

SAlutare fetele ,

LA Multi ani pentru ziua de ieri ...!!!

Am fost ocupate zilele acestea ...Ne-a venit taticul din voiaj si tare ne mai bucuram ..Asta mica sta numai in bratele lui , il pupa toata ziua si se pisiceste ca o pisicuta. De 8 Martie ne-a luat cite un cadou ... Lui Francesca i-a luat o jucarie mare cit ea, pe ursuletul Winnie iar mie un parfum si un buchet frumos de trandafiri.

Cu mare lucru nu ma pot lauda... Francesca creste pe zi ce trece, are aceeasi pofta nebuna de lapte (i-am pus zilele trecute o pozica in care tragea din 2 biberoane deodata), nu face Ka-Ka la olita, e o mare pupacioasa si-o dragutza cind incearca sa poceasca cuvintelele.

Ori de cite ori ma vede la computer vine linga mine si ma trage deoparte: PA ! PA !!! Adica s-o tai de-acolo caci ea vrea sa vada MAU si AM-AM (pisici si catzei).

Nu stiu cum este prin alte zone ale tarii, dar aici, in Constanta (unde ziceam ca scap si eu de iarna din Canada), chiar acum fulguieste
...

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput