Copilasi de mai 2003 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
korinna spune:
Buna mai fetelor!
Eu ma chinui de cateva zile cu olita.Stiti cum fac?Ii bag un supozitor si il pun la oala.asa ca face bvrand nevrand atunci.Si stie ca tre sa faca la olita.Ca nu-l ridic de acolo pana nu face.Mai urla,mai tipa..asta e!
Eu..inca mai trimit CV-uri.Pana nu gasesc ceva ca sa-mi placa si sa iau si ceva bani..nu ma duc
Va pup!
..Angi..daca nu mai vb..eu iti mai trimit poze cu noi...sa nu ne uiti!Pupik!
carrie spune:
fetelor dragilor, spun si io prezent dupa prima saptamana de munca, in birou nou, colegi noi, tot nou.am supravietuit.
da ra portez ca nu usor:)mai ales dimineata, eu obisnuita sa ma giugiulesc cu gagalicea ceva vreme, a fost ca greu sa ma mobilizez, la 8 dimineata nu iesisem din casa.
jobul e interesant, va fi muuult de munca si deja am intrat in pita cum se spune, am recrutari deja.
Theiutza mea a suportat bine plecarile mele, dar a devenit asa de mamoasa ca in primele doua zile seara mi-a stat atarnata in brate si de o saptamana nu ma scapa din ochi.asa ca am decis amanarea gradinitei pina la toamna, sa nu traumatizez de tot copilu ca si asa sta cu buni si e ok.
consecinta saptamnii sunt niste dureri cumplite de spate , revenite in forta in urma cararii copilului in brate:)
surpriza placuta sunt niste nopti dormite beton de micutza, fara ca totusi caninii sa fi aparut inca.plus o pofta de mancare de speriat.
alycia chiar ca s-a cam comprimat timpul...
korinna nu-i cam drastica solutia cu supozitorul ptr kk?de ce asa graba?sa nu se irite sau sa-i creeze dependenta...
Dana, cred ca te termina chestia cu culcatul, si la noi a fost mare bai pina la un an dra de atunci ca ingerasii...poate ca nu ar trebui s-o mai lasi sa doarma la plimbare, se obisnuieste asa si adoarme mai greu altfel.daca tii minte si eu intr-o vreme o adormeam in carucior si tare greu am scapat de asta.
vreau sa va intreb, v-ati mutat copilasii sa doarma in paturi mari sau sunt tot in cele de bebei?
va pupa
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
dana d spune:
Buna mamici!
Azi am fost cu Ilinca la tuns la Ciufulici. Adica acolo unde alta data era Ciufulici ca acum e un coafor obisnuit. Totusi, daca am batut drumul pana in centru am hotarat sa o tund si acolo daca cineva se incumeta sa se apuce de asa corvoada. O coafeza, saraca, nu stia ce o asteapta, a venit binevoitoare si ne-a poftit pe scaunul ei. A stat ea cam un minut pana s-a prins despre ce-i vorba, apoi a inceput sa se fereasca, sa se zbata, sa planga, sa urle... cam in ordinea asta. Intre timp m-am tuns si eu daca tot eram acolo si cochila trebuia lasata sa ia pauza de racnete. Pana la urma am plecat mai mult ciuntita cu ea, sa mai ajustez eu acasa ca nu s-a putut mai mult. Eu insa, am stat cuminte si m-a tuns frumos.
Apoi am mers in Cismigiu la "utza" si ne-am plimbat, ne-am dat utza, am alergat dupa "pui" (porumbei, vrabiutze), am incercat sa le luam "atze" adica in brate, dar nu au vrut sa stea. A alergat Ilinca mea pe aleile parcului asa de fericita de ne-a convins sa o scoatem mai des in parc si mai ales sa o lasam mai des sa mearga pe jos. Dupa plimbare am mers la Mc Donald's sa luam masa ca lui Alexa "ii chioraiau matzele", si Ilica a fost incantata si de Mc Donald's, a mancat cartofi prajiti, s-a plimbat cu scaunelul ala cu rotzi, a balanganit din balon pana l-a spart si am plecat acasa convinsi ca va adormi in masina. Nu a adormit pana am ajuns dar am mers in plansete de oboseala. In momentul cand am pus-o in pat a si adormit si a dormit de la ora 15:30 pana la 20. Nu stiam ce sa fac, daca sa o scol sau sa o las cat vrea ea. Mi-era teama ca nu o sa se culce seara pana dupa 12 noaptea, dar la 10:30 a adormit fara scandalul din alte seri.
Cristiana, si eu ma gandesc ca nu e bine sa doarma afara, in primul rand ca afara trebuie sa admire si ea peisajul ca doar de aia o scot, dar am capatat un asemenea program din care nu reusim sa iesim: o astept pe Alexa sa vina de la scoala, ii pun sa manance si abia apoi ies afara cu Ilinca, asta insemnad aproape ora 14. Macar cand o sa se mai incalzeasca o sa incerc sa ies si mai devreme afara, eventual sa o luam si pe Alexa de la scoala cum faceam asta toamna.
Corina, si eu cred ca exagerezi putin cu supozitorul. Inca nu e cazul sa recurgi la solutii atat de drastice. Vad ca majoritatea copiilor nu fac la olita pana la 2 ani, e adevarat ca exceptiile "ne baga in boala", dar trebuie sa avem rabdare si sa asteptam sa se intample in mod natural doar cu mici indemnuri din partea noastra. Eu iar am doua zile de cand nu am mai pus-o la olitza. Ieri a facut si caca in chilotze, lucru care m-a facut sa ma las de sportul asta cu lipsa pampersului. Inca nu e timpul, cel putin la noi.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004
maria2mami spune:
Dragele noastre, .....ne primiti si pe noi in gasca voastra?
Am o ingerasa de 1 an si 10 luni (29 mai 2003), si cred ca indeplinim conditiile necesare pentru a ne face noi prieteni si prietene!!!
Maria bb & mami Mihaela
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami
http://www.babiesonline.com/babies/m/maria2mami/
mmiha
dana d spune:
Bine ati venit Mihaela! Ai o dulceata de fetita si seamana leit cu tine. Din socotelile mele Maria abia a implinit un an si 9 luni pentru ca Ilincuta mea are un an si 10 luni fiind nascuta pe 28 aprilie. Nu conteaza asta, aici e locul vostru si asteptam sa aflam mai multe despre voi si sa facem schimb de experienta.
Craciun 2004
Aalina spune:
Bun venit Mihalea. Scumpa foc creata ta :)
Fetelor sa aveti o primavara frumoasa. Eu m-am topit in clipa in care mi-a adus Dori un buchet de ghiocei :))
Va pup
poze cu Dorian
oLo spune:
hop si io ca n-am mai fost de mult pe aici
KiKi a fost numita la cresa: Dancing KiKi . Asta pt ca ieri, au pus muzica (de la radio) si copilasii ignorau total muzica, numa KiKi s-a dus in mijlocul salii si s-a rupt in figuri (cum de altfel face si acasa, numai ca acasa imi cere sa-i pun CDul cu valsuri)
Fetele! NINGE!!! Si avem zapada in curte! E incredibil!
Cresa este dotata pt astfel de evenimente, cu niste combinezoane verzi, pentru iesit afara. (ca nu toti copii vin imbracati adecvat). Toate combinezoane sunt la fel, de marimi diferite ...Imi inchipui cum ies strumfii, unu cate unu in curte. Ca niste matrzieni
Mihaela: bine ai venit in . Fetele noastre-s de aceeasi varsta. Numa ca a mea-i mai mare cu... 2 zile!
Dana: eu am tuns-o pe KiKi asta vara, cu masina de tuns, la 3 cm. De atunci i-au crescut zulufii, si tati nu mai ma lasa sa bag foarfeca in parul fetelor. asa ca au parul lung si cu codite
Korina: inca o poza cu placinte si . Vrei s-a devin ???
Pupici la strumfi!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
korinna spune:
Buna fetelor!
Noutati nu prea am..Stefu creste..nu vb cine stie ce....doarme f bine
Mihaela......haha..pai..plashintele sunt totul...lasa ca marti fac mucenici..si-ti bag si o poza cu mucenicii..si cele 40 de pahare!
Angi....sa-mi dai beep daca mai intri seara!
asa..si pt ca pe 10 e ziua lui Cami...eu vreau sa fiu prima care sa-i ureze....LA MULTI ANI!48..Robi sa fie sanatos si Maia....cuminte!
cam asta e....Nu ma plang ed nik cu Stefan..e obraznicel..dar daca ii fac observatie...pune repede buza si se linisteste!
Pup u!
onuta96 spune:
Buna dragilor mamici,
sper ca ziua de 8 martie sa va aduca primavara in suflete bucurie maxima ,
liniste sufleteasca si copii cuminti si dragalasi.LA MULTI ANI.
ange mai mult ca sigur copilasul tau are o sensibilitate si atunci indicat ar fi sa nu ii dai nici un aliment alergen pana pe la 4 anisori si intre timp poti sa-i faci desensibilizare cu peritol sau clarityne (suspensie).
va pup fetelor si sa ne bucuram de ziua noastra asa cum ne dorim
denisa mama de doua bambilici
dana d spune:
Fetelor, se intampla lucruri ciudate pe aici. Au disparut doua postari ale mele, imediat dupa Olo am scris eu, i-am sarpuns ceva in legatura cu tunsul si nu mai stiu ce. A doua zi adica Duminica, constatand ca nu a mai scris nimeni, iar am postat sa ma plang de dor de vremurile cand se scriau la subectul nostru cate 6,7 postari pe zi.
Azi, cand sa mai iut daca a mai scris cineva, descopar cu placere ca a mai scris Korinna si onuta96 (multumim pentru urarari), dar postarile mele au disparut subit. Nu pricep, nu ca-mi pare rau dar ma blocheaza faptul ca nu-mi explic ce s-a intamplat. Stie cineva ceva?
Craciun 2004