cred ca l-a muscat ceva....
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Uite chiar acum mi s-a aprins un beculet... S-ar putea sa spun o prostie dar cred ca in situatii disperate se cer masuri disperate...
Ce ar fi daca ai fi un picut parsiva (in sensul bun al cuvantului - exista sens bun al acestui cuvant!?!) si sa il atragi la o partida de sex (din cate spui ii cam sticlesc ochii) si dupa asta sa incerci o discutie? Se stie ca barbatii dupa...sunt mult mai cooperanti (ca deh, trebuie sa-si arate recunostinta, nu?). Repet, s-ar putea sa fie o prostie dar incearca...poate merge...
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Irene draga mea, chiar tu spui ca uneori ridici tonul, injuri (asta nu e bine!!), etc. Nu vreau sa te superi pe mine ci sa incerci sa te gandesti mai bine pentru ca sigur raspunsul si rezolvarea pe care o cauti se afla undeva in sufletul tau. Este posibil ca tocmai asta sa fie motivul pentru care el se poarta asa. Iti spun asta pentru ca si eu de ceva vreme sunt cam posesiva, cam cu gura mare... si pe al meu il deranjeaza la culme chestia asta! Problema este ca nu mi-o spune imediat, atunci cand il supara ceva...ci tine in el (cum probabil face si sotul tau) si ca sa-l fac sa-mi spuna...vai de capul meu ce trag de el.
Nu stiu... la inceputul subiectului iti spuneam, de fapt eram convinsa, ca are pe altcineva. Acum ma indoiesc! Cred totusi ca este o problema de comunicare. Undeva... ceva s-a rupt si discutand poate se mai poate repara. Eu te rog sa incerci sa lasi toata furia deoparte si sa discuti cu el. Incearca sa stai de vorba cu el cand sunteti singuri fara sa va deranjeze nimeni! Poate nu-i mai convine ca stati cu ai tai (asta am inteles eu cel putin), poate s-a plictisit... Stii cat de dificili sunt barbatii si mereu trebuie sa vii cu ceva nou. Incearca draga mea chiar si cum a spus Alina sa-l provoci la o partida ...
Ati devenit doi straini si asta cred ca e partea cea mai dureroasa. Incercati sa deveniti VOI cei dinainte. Aminteste-ti clipele frumoase si macar pentru ele lupta!
Nu e imposibil!
E poate putin dureros dar... eu zic ca merita!
SUCCES!
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Ideea cu sexul este cum nu se poate mai proasta! Parerea mea! Este singurul lucru care mai merge bine intre voi, dar care din pacate nu va repara nimic din ceea ce nu merge!
Ca are sau nu are pe cineva nici nu mai conteaza. Ceva il framanta tare daca vine dupa nopti nedormite mirosind o bautura. Ce anume? Chiar nu puteti avea o discutie fara sa va certati?
Eu sunt de parere ca tu tragi speranta sa reinvie ceva ce nu mai este. Astepti de la el sa redevina ceea ce nu mai este si nu va mai fi niciodata, te imbeti cu apa rece. Tu nu il iubesti asa cum este el, vrei altceva, iar el nu se va schimba niciodata. Asta este motivul pentru care va veti certa vesnic, tu vei plange si il vei implora sau vei ridica tonul impunator, iar el va merge sa bea, va refuza orice discutie etc. Dar de schimbat nu se va schimba. Imi pare rau daca sunt prea directa dar eu asta cred.
Da, aveti doi copilasi si e pacat sa creasca numai alaturi de tine dar retine: asta nu inseamna ca nu vor mai avea tata. Ce sens are sa-l vada in casa zilnic si sa-si puna intrebari? Cand il pot vedea mai rar e drept dar sa aiba o relatie normala, sanatoasa.
Andreea 25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
![](images/user_woman.png)
casandra spune:
Am citit si recitit postul lui Androix si nu pot spune decat ca are dreptate. Il iubesti tu pe el asa cum este, ci nu asa cum ai vrea sa fie? Poate asta il roade, ca nu te poate multumi....
clauditzadennis spune:
Nu stiu de ce ma bag si eu in subiect. N-am fost in situatia ta dar sunt convinsa ca treci prin momente foarte grele. Sunt alaturi de tine cu sufletul si-ti doresc putere si intelepciune!Ce nu pot intelege eu este cum poti suporta situatia asta? Cum il poti asculta spunandu-ti ca nu te mai iubeste? E infiorator sa spui acest lucru omului de langa tine cu care ai fost la bine si la rau 10 ani...Si inteleg ca ti-a repetat lucrul asta de mai multe ori. Si atunci cum poti sta cu un om care nu te mai iubeste, nu te mai respecta, nu-i mai pasa?Gandeste-te putin la tine, la femeia care esti tu, care are nevoie de dragoste, de un gand bun.Gandeste-te si la copiii care poate aud cum iti spune el ca nu te mai iubeste, nu te mai suporta sau mai stiu eu ce.Decat asa, mai bine lipsa.Asta e parerea mea si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau. Si inca ceva, am vazut multe situatii cand o "pauza" mai mica sau mai mare a facut minuni...lasa-l sa plece...daca o fi sa fie va impacati si cu actele de divort terminate, daca nu...mergi mai departe.Te descurci singura de 10 ani.De ce crezi ca lipsa lui fizica va schimba ceva in rau.Poate iti va oferi ocazia sa te descoperi, sa te vezi asa cum esti de fapt si, de ce nu, sa gasesti un om care sa te iubeasca cu adevarat.Nu-ti fie teama, sunt multi oameni gata sa te sustina moral si nu numai!Zoe, fii barbata!
energy spune:
imi dau seama ca e cumplit.
Parerea mea:
1. nu-si lasa nimeni sotie de 10 ani si doi copii doar ca si-a dat seama brusc ca are rol decorativ.... astea-s prostii, sigur o mandrutza si-a bagat coada la mijloc!
2. din cate stiu eu, barbatzii care chiar au si pe altele, tzin cu dintzii de nevasta, nu se arunca o casnicie de 10 ani la gunoi pentru mofturi!
3. probabil ca domnisorica il face sa se simta mai mult decat decorativ si cu rol de postas din moment ce vine si-tzi indruga tzie chestiile astea, atunci fetele au dreptate si e bine sa fii (in masura in care mai reusesti, data fiind tensiunea) calma si sa nu injuri - eventualele diferentze de comportament dintre voi doua vor fi si mai vizibile pentru el, in dezavantajul tau.
4. se poate vedea zilnic cu ea si fara sa o faca noaptea. Nu zice nimeni ca ai program de iubit intre 22 si 06. Potzi bine-mersi sa bei pana nu mai potzi noaptea.
Sper sa gresesc, sper sa fie totul bine, eu am scris ce as crede eu pusa in situatzia ta.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
craciunitza spune:
Draga Irene,
Am citit cu atentie tot ce ai scris aici, parerea mea este ca va fi bine. Nici eu nu cred ca are pe altcineva. Cred ca sufera si insistentele tale ii fac bine. Dar nu vrea sa-ti arate. Crezi ca ai putea sa ajungi acasa, in unele seri, dupa el? Sau sa-l anunti ca in ziua X ai o problema de rezolvat si vei ajunge acasa tarziu si sa stea el cu copiii. Lasa copiii singuri cu el. Si nu-i mai vorbi urat. Cand injuri ii transmiti ca esti sigura pe tine si nu ai nevoie de el.
Iti doresc sa ai putere si speranta!
Nu certati copiii cand viseaza!
piticasigogosica spune:
Draga Irene
Eu nu inteleg ceva,tu il iubesti atat de mult incat chiar daca ar avea pe altcineva ai putea sa treci cu vederea lucrul asta si eventul sa-l accepti acasa?!
Sustii ca nu are e nimeni si chiar poate fi adevart,dar daca ai afla ca are cum ai reactiona?
Dumnezeu sa va ajute!
pitica
arianaN spune:
am citit povestea ta si indraznesc sa imi dau si eu cu parerea pentru ca sunt intr-o situatie similara cu a ta.Eu sincer cred ca nu are pe cineva
, ci pur si simplu trece printr-o stare de redefinire a personalitatii, si probabil ca isi imagineaza ca viata lui ar fii mult mai buna si mai calma daca ar pleca de linga tine si copiii. Sfatul meu este sa apelati la consiliere familiala, sunt sigura ca un psiholog v-ar putea ajuta sa va intelegeti unul pe altul,roaga-l pe sotul tau sa accepte ca o ultima favoare pentru toti anii vostrii petrecuti impreuna sau macar de dragul copiilor.Iti spun asta pentru ca pe mine m-a ajutat enorm sfatul psihologului, am inteles de ce relatia mea nu mai mergea, si de ce el s-a schimbat.Daca il iubesti si vrei sa ramineti impreuna lupta
pentru el dar asta nu poti sa faci cu nervi
, urlete si injuraturi, trebuie sa te calmezi, sa te detasezi de el si de probleme si sa privesti totul cit mai realist. Trebuie sa te gindesti ca probabil nu mai gaseste in tine fata
de care s-a indragostit si iti gaseste numai defectele nu si calitatile, trebuie sa il faci sa aprecieze persoana ta asa cum este, nu cum si-a imaginat el ca o sa devii, iar faptul ca tu strigi si injuri nu cred ca il ajuta, incearca sa duci discutiile intr-un mediu in care sa nu poti sa te manifesti asa cum o faci de obicei -la o cafea in oras-, de exempu.Tu ai incercat sa te gindesti daca il iubesti
asa cum este sau daca nu cumva ai vrea sa il schimbi? Inca un sfat nu mai implicati parintii in cearta voastra pentru ca exista posibilitatea ca voi sa va impacati dar ei vor ramine cu resentimente si totul va fii diferit, iar in ceea ce priveste copii tai
incearca sa le dai o explicatie pentru ca sunt deja mari si probabil vad ca ceva nu e in regula, iar imaginatia lor despre asta ar putea sa o ia razna. Iti doresc mult calm ca sa poti rezolva situatia.
![](images/user_man.png)
iulian1969g spune:
Uite, vreau sa-mi spun si eu parerea. Cred ca este bine sa ai in vedere si parerea unui barbat - n-am fost atent daca ti-au scris si alti barbati, dar eu cred ca este bine sa stii cat mai multe pareri...
>posted by IRENE11[/i]
corect tot ce ati spus,fetelor.
el trebuie sa faca o alegere.
Sigur ca si el trebuie sa faca alegeri. Dar sa ai si tu in vedere, ce este de schimbat la tine. Tu chiar nu ai nici un defect, nimic negativ in toata povestea asta? Adica tu chiar te vezi ca un inger, iar pe el ca pe un drac? Ce crezi tu c-ar fi de schimbat la tine pentru imbunatatirea situatiei? Gandeste-te bine si spune-i si lui ce schimbari in bine esti dispusa sa incerci sa faci asupra ta!
>mi- frica sa-l fortez,am senzatia ca-l fortez chiar si printr-o simpla discutie,devine rau si ironic,sau se uita prin mine ca prin sticla...daca ridic tonul,daca devin caustica,sau injur nu mai participa nici prin simpla prezenta...
Hm. Pai tu daca esti injurata mai participi la discutie? Seful tau, de exemplu, daca te ia la injuraturi - tu te mai poti concentra, mai poti fi calma, binevoitoare si plina de zambet? Injuraturile trebuie sa ti le excluzi din vocabularul tau neaparat! Nu te ajuta cu nimic injuraturile! Esti dispusa sa renunti la ele?
>ma innebuneste gandul ca ,de fapt, e infantil,ca e neispravit (in sensul efectiv...)complet nepregatit pentru responsabilitatile vietii de familie...
Ai o parere foarte proasta despre el. Imi pari ca nu mai vezi decat negative atunci cand te uiti la el... Cauta sa-i scrii pe o foaie de hartie toate calitatile pe care le are; daca nu gasesti nici una, intreaba-i pe copii despre calitatile tatalui lor!
>de ce face atat de bine fata la servici iar acasa da chix ?
Asta este o intrebare la care doar tu trebuie sa raspunzi! La serviciu are alti colegi! Oare tu nu te poti ridica la nivelul colegilor, pentru a se putea intelege si cu tine la fel ca si cu ei?!
Nu te supara, dar cred ca este bine sa meditezi la asta...
>a asteptat de la mine sa fac totul,de la planuri pana la indeplinirea lor fara gres...
Fii atenta ca aici lucrurile devin foarte subtile. La ce ma refer? Poate ca intr-un fel vezi tu ceea ce trebuie el sa faca...si cu totul altfel vede el lucrurile in ceea ce priveste responsabilitatile. Adica intr-un fel vede el ceea ce ii este lui bine, si in cu totul alt fel vezi tu ce e bine pentru el!
E posibil sa existe si o asemenea situatie!
>eu nu sunt asa,mai ales in ceea ce priveste planurile pe termen lung,am nevoie de ghid,de cineva pe care sa-l sustin,in care sa cred...acolo sunt buna,sunt fantastica sunt imbatabila!!!
Ai nevoie sa fi sustinuta in planurile tale, sau in planurile lui? Da-i si lui posibilitatea sa-si faureasca planuri cu privire la el, si sustine-l in aceste planuri dupa posibilitatile tale...
Inteleg ca tu te simti responsabila, ca urmaresti niste planuri...dar are si el voie sa aiba planurile lui, are nevoie de sustinerea ta in aceste planuri... Fa si tu un pas spre impacare - de exmplu, daca nu reusesti sa te abtii sa-l injuri, macar cere-ti iertare cu toata inima dupa fiecare injuratura pe care i-o adresezi! Este si asta un semn de bunavointa din partea ta! O scara se urca treapta cu treapta...
Iti doresc toate cele bune,
Giuliano
P.S. Nu in ultimul rand cred ca este foarte bine daca inmultesti rugaciunile catre Dumnezeu. Poate reusiti chiar sa va rugati impreuna lui Dumnezeu pentru binele vostru si al copiilor vostri. Roaga-te asa cum simti tu, nu te gandi la chestii complicate... Dumnezeu este pentru fiecare dintre noi cel mai bun si cel mai apropiat prieten al nostru. Nu uita asta!