Party in Zürich de ziua femeii
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
wow ce lista mare.
Cred ca o stiu pe Ildi Vana (iren nu sta in cartier cu tine cumva???). Pe Ildi si Alin (sotul ei) i-am cunoscut la petrecerea romanilor.
Fiindca nu ti-a spus nimeni ma bag io in seama termenul limita: 5 martie. (asa mi-a zis sefa)
Adela , mamica de Julia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorelei_19 spune:
Julia, conform dorintei tale, te-am sters de pe lista. Sa stii insa ca oricand te poti intoarce, esti bine primita. Numai bine si o seara minunata (multa, multa sanatate lui Nicolas)
iren spune:
Ba da, Adela, ei sint, stau la 3 minute de mine. Multzam de raspuns
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lorelei_19 spune:
fetelor, am actualizat lista, s-au mai anuntat Emi din Rapperswil si Corina din Zürich. Mai trebuie sa vorbesc cu Valentina, dar n-am numarul ei de telefon, am inteles ca vrea sa vina si ea. Valentina e prietena cu Elisa.
va pup si un weekend placut
Adela spune:
Lista actualizata:
1- lorelei_19 (Merenschwand)
2- Iren (Andrea) (Zürich)
3- Anita (Spreitenbach)
4- Giny (Zürich)
5- Mihaela (Bern)
6- Lauraomar (Zürich)
7- Nicoleta W (Pfäffikon)
8- Adela (Kt. Schwyz)
9- Florentina (Baden)
10- Dr. Simona (n-o cunosc, s-a anuntat pe email, BL): cu inca 10 p(?)
11- Ovi si vio (la fel, nu le cunosc, s-au anuntat pe email)
12- Alina (Zürich)
13- Luminita (Zürich)
14- Irina (Düberndorf)
15- Ileana (Winterthur)
16- Ruxandra (Winterthur)
17- Camelia (Zürich)
18- Alina Cernat (Zü?)
19- Monica Pezzulo (Baden)
20- Laura (Luzern)
21- Ildi Vana (Zürich)
22- Inca o Alina (s-a anuntat pe privat)
23- Syd si soacra (Geneva)
24- Simona (Zug)
25- Corina (Urs) (Zürich)
26- Emi (Rapperswil) - eventual, raspuns definitiv saptam. viitoare
Adela , mamica de Julia
Adela spune:
Dragele mele am trecut-o si pe Nicoleta W.
Valentina da, o stiu de la ziua Elisei! M-as bucura sa vina.
Adela , mamica de Julia
milenadinu spune:
Mai ce noroc pe mine,dupa ce ca in ultima vreme ajung sa ma uit asa de rar pe aici,numeresc tocmai cand organizati o petrecere ! Mi-ar placea sa pot ajunge si eu, sa ma uit putin sa vad cum e cu trenurile astea. Voi ziceti ca ati mai fost si anul trecut la ore mai tarzii si ca nu-i nici o problema.... Trebuie sa fac pauza de bebe, abia tacuse cateva minute. O sa iau legatura cu Adela pentru listuta sper sa ne organizam si sa iasa ceva frumos... pupici
Adela spune:
quote:
Originally posted by milenadinu
Mai ce noroc pe mine,dupa ce ca in ultima vreme ajung sa ma uit asa de rar pe aici,numeresc tocmai cand organizati o petrecere ! Mi-ar placea sa pot ajunge si eu, sa ma uit putin sa vad cum e cu trenurile astea. Voi ziceti ca ati mai fost si anul trecut la ore mai tarzii si ca nu-i nici o problema.... Trebuie sa fac pauza de bebe, abia tacuse cateva minute. O sa iau legatura cu Adela pentru listuta sper sa ne organizam si sa iasa ceva frumos... pupici
Milena m-as bucura tare mult sa vii!
![](bis.gif)
Uite m-am uitat pe Internet si ai trenuri asa:
la sosire:
Fribourg-Zürich: 16:05 si ajungi la 17:28. Mai sunt si alte variante dar trebuie sa schimbi in Bern.
Una din ele ar fi:
15:34 - 15:56 ----> Fribourg-Bern
16:02 - 17:00 ----> Bern-Zürich
La intors ai asa:
22:32 ----> Zürich-Bern
23:48 - 00:23 ----> Bern - Fribourg
SAU (ultima legatura):
23:00 - 00:03 ----> Zürich-Bern
00:09 - 00:36 ----> Bern - Fribourg
O prietena vine cu masina din Bern. Daca vrei am sa vorbesc cu ea si o intreb daca te poate lua.
Mai vorbim (eventual la telefon).
pupici,
Adela
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
lorelei_19 spune:
Dragele mele, am fost in seara asta in recunoastere la restaurantul The taste of paradise. E un restaurant tare dragutz si intim, mi-a placut foarte mult. N-am mancat acolo ca abia fusesem cu Malina la MCDonalds, da mirosea, de-mi venea sa mai mananc o data. Am rezervat definitiv sala si intr-adevar avem locuri! spatziul e nitzel separat, si o sa putem sa aducem si muzica, daca dorim! Am vorbit cu directorul personal si a fost tare dragutz. Adela, ai avut perfecta dreptate cu restaurantul, fain de tot. Meniurile (m-am uitat pe cartea de bucate) sunt intre 20-30 CHF, mancare tailandeza, indiana, chinezeasca, vegetariana sau cu carne. SE poate comanda si "a la discretion", asta insemnand: supa, salata, aperitive si felul principal de mancare, totul costand doar 49,90 de persoana. Dar asta face fiecare, daca vrea. Daca ne adunam mai mult de 60, putem avea tot restaurantul doar pentru noi. Suuper, nu? Si daca mai aducem si muzica, aproape ca nici nu ne mai trebuie discoteca. Oricum, mi-a placut tare mult. Malinei i-a placut si ei tare mult si s-a inscris si ea pentru la anul, deh, va avea aproape 15 ani
Pupici si abia astept sa ne vedem. A ramas stabilit ca pana pe data de 5.03 ii dam raspunsul definitiv referitor la numarul de persoane.