Party in Zürich de ziua femeii
Raspunsuri - Pagina 5
iren spune:
quote:
Originally posted by juliafin
`neata ,fetelor!Am vazut mesajul dar nu am avut timp sa raspund.Mai voi doua,Adela si Iren,ati putea renunta la mistouri,ca stricati totul!Mai ales ca totul a fost organizat de Ana,care e o persoana careia nu i se poate face asa ceva!Adela,din Elvetia de est scriu numai eu ,Cornelia,Ileana,Marina,Anisoara nu!Si eu am pus aici exact ce mi-au transmis ele.Stiu ca eu pot ramane la Ana,ca doar asteptam din iulie sa ne revedem,eu am scris pentru celelalte care nu se pot exprima.Voi ati sarit la gatul meu,nu voi fi simpatica,mai stii?Adela,anul trecut noi am venit la 15,40 desi am fi putut foarte bine veni cu trenul de 16,20.Deci,cand se organizeaza ceva la o ora fixa,pai sa fim punctuali,nu sa stam cu circul 40 de minute in gara mare din ZH!Ana,si eu am reflectat si trebuie sa ramana asa cum au fost informati toti.Dar uite ca eu am vrut sa va transmit si parerile celorlalte.Celor care nu pot fi puncuale din diverse motive ,ar fi indicat sa li se indice adresa.Ana,
Julia, se pare ca m-am grabit cu aprecierile mele in privinta umorului, se pare ca nu toata lumea poseda asa ceva...Si nu cred ca am jignit-o pe Ana in nici un fel, este o tipa cu mult bun simt si umor, de altfel...
Data trecuta s-a intirziat din cauza trenurilor, care nu vin toate la o ora fixa, doar nu voiai sa plecam toate la 6 si sa lasam tipele care au ajuns mai tirziu ca proastele cu ochii-n soare, respectiv acoperisul garii...
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!

Poze ian- februarie '05
juliafin spune:
Iren,de la acel mesaj s-au scris si explicat multe.Nu ai vazut?De ce te mai legi de asta?!Mie nu mi-a placut gluma ta si asta basta!Iar in ce priveste al meu simt al umorului,posed asa ceva ,dar am alte gusturi.Si conteza si persoana care imi face o gluma.Te-ai prins acum ce vreau sa-ti spun?
.
Unde vezi tu ceva de jigniri??Mai citeste mesajele de azi si poate vezi explicatia pentru fraza pe care ai subliniat-o.
iren spune:
Julia, raspunsul meu definitiv il ai pe PM.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
Adela spune:
quote:
Adela,anul trecut noi am venit la 15,40 desi am fi putut foarte bine veni cu trenul de 16,20.
io vad un tren care ajunge la 15:53. Anul asta il poti lua pe acesta!
quote:
[blue]
Si conteza si persoana care imi face o gluma.
Aaaa pai zi asa. Io nu stiam ca ai un dinte pe Iren.(poate si pe mine
?) 
Fetelor, daca mergeti in Zürich la discoteca dati o fuga si la restaurantul taste of paradise si spuneti daca va place. Taaare as mai veni si eu dar nu pot.
v-am pupat,
Adela
, mamica de Julia 
lorelei_19 spune:
Fetelor scumpelor, asta e un topic pentru petrecerea din zürich. Vom posta aici EXCLUSIV informatii referitoare la petrecerea din martie. Va multzumesc pentru intelegere.
Adela spune:
Anuska tu ai uitat de listuta noastra?![]()
O completez eu:
1- lorelei_19 (Merenschwand)
2- Iren (Andrea) (Zürich)
3- Anita (Spreitenbach)
4- Giny (Zürich)
5- Mihaela (Bern)
6- Lauraomar (Zürich)
7- Juliafin (Flawil)
8- Adela (Kt. Schwyz)
9- Florentina (Baden)
10- Dr. Simona (n-o cunosc, s-a anuntat pe email, BL)
11- Ovi si vio (la fel, nu le cunosc, s-au anuntat pe email)
12- Alina (Zürich)
13- Luminita (Zürich)
14- Irina (Zürich)
15- Ileana (Winterthur)
16- Ruxandra (Winterthur)
17- Camelia (Zürich)
18- Alina Cernat (Zü?)
Adela
, mamica de Julia 
Adela spune:
Buna fetelor
Va mai dau doua de linkuri de discoteci.
http://www.partyguide.ch/
http://www.tillate.ch/
Ati auzit de ele? Cum sunt? O fi fain? Acuma intrebare: or fi departe de gara???
ps si am mai completat iar listuta cu inca 2 persoane.
Adela
, mamica de Julia 
iren spune:
Ana, la mine s-a mai anuntat o tipa, Ildi Vana, care s-ar putea sa vina cu doua prietene, dar nu e sigura. Pina cind e termenul limita de inscriere?
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lorelei_19 spune:
Lista actualizata:
1- lorelei_19 (Merenschwand)
2- Iren (Andrea) (Zürich)
3- Anita (Spreitenbach)
4- Giny (Zürich)
5- Mihaela (Bern)
6- Lauraomar (Zürich)
8- Adela (Kt. Schwyz)
9- Florentina (Baden)
10- Dr. Simona (n-o cunosc, s-a anuntat pe email, BL)
11- Ovi si vio (la fel, nu le cunosc, s-au anuntat pe email)
12- Alina (Zürich)
13- Luminita (Zürich)
14- Irina (Zürich)
15- Ileana (Winterthur)
16- Ruxandra (Winterthur)
17- Camelia (Zürich)
18- Alina Cernat (Zü?)
19- Monica Pezzulo (Baden)
20- Laura (Luzern)
21- Ildi Vana (????)
22- Inca o Alina (s-a anuntat pe privat)
23- Syd si soacra (Geneva)
24- Simona (Zug)
25- Corina (Urs) (Zürich)
26- Emi (Rapperswil) - eventual, raspuns definitiv saptam. viitoare