Party in Zürich de ziua femeii

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Superbe fete.....superbe poze!!!

Se vede ca v-ati distrat bine! Sper ca la urmatoarea "petrecere" sa ma/ne alaturam si noi.

BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am vazut si eu pozele, am oftat si mi-a parut rau ca s-a intamplat asa..Promit ca anul viitor sunt prima pe lista!
Va pup si la cat mai multe petreceri reusite

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

pacat ca nu au iesit toate pozele,ca poznele...alea au iesit toate!Multmumesc,Lorelei

The truth could set souls free.V.V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Dragele mele, pe scurt ca-s pe fuga.
Mie mi-a placut tare mult dar as mai avea ceva de zis la adresa restaurantului care nu ne-a asigurat un microfon asa cum ne-am inteles si nici mesele nu le-a asezat cum am vrut.

Lasand astea deoparte ma bucur mult ca le-am cunoscut pe noile venite de pe forumul acesta: turturica si pistachio, pe simona_d care doar ne citeste ma bucur mult ca am revazut-o pe milenadinu , pe iren si bb julia, pe juliafin - mereu alta (anul trecut era bruneta), regret enorm ca nu am avut timp destul sa stau de vorba mult mult cu fiecare in parte.

Lorelei pe tine te-am lasat la urma si nu intamplator: aratai super in neu_look, complet schimbata si am o intrebare: cum ai reusit sa dai jos 10 ani?

Va pupici pe toate si eu sper intr-o revedere cat mai curand.

cine vrea poze sa spuna.:)

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Facuta-tzi nunta mai? Nu prea am vatzut 65 de fete in poze,mereu cam aceleasi.

Ce muzica ati avut,in restaurant,sau nimic pe fond?Romaneasca?

Poate la anul ne intalnim mai devreme,cum ati spus ,n-ati avut mult timp sa va cunoasteti.Ar fi fain la o iarba verde,un gratar,poate si cu copiii ,cand e cald afara.

In rest mi se pare frumoasa petrecerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Subiectul asta are deja 10 pagini si riscam sa fie inchis curand. Haideti sa continuam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43005&whichpage=4" target="_blank">AICI la subiectul nostru.
Nu de alta dar cred ca vom povesti inca 2 luni de acum incolo. :)))

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput