Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
FELIS spune:
IrinaA ... azi noapte pe la doua (ora noastra) ti-am trimis un PM cu adresa. Sa intzeleg ca nu l-ai primit? (ca am primit acum mail-ul tau). Cum vrei tu sa faci nu se poate. Ar trebui sa ai un nr de oficiu postal daca nu ai adresa.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
FELIS spune:
IrinaA ... asteapta totusi putin. Sotul meu va deschide azi un cont si in $ (dolari).
Pozele noastre!
FELIS spune:
MAMALUIDAVID ... multumesc mult pt gandurile bune!...
Eu credeam ca la toti bebelusii le place pe burta. Al meu se intoarce singur pe burtica (cand e pe pat la noi- e de fapt canapea si e f putin inclinata catre mijloc- deci e usor daca vrea sa se intoarca) si doarme mult mai bine. Isi mai intoarce doar din cand in cand capul la dr sau la stanga.
Mie personal mi se pare mult 120 ml (daca cc este acelasi lucru cu ml) la 3 saptamani la o masa (un supt). Dra sunt si unii bebei care papa mai mult. Scria cineva acum o saptamana sau doua o formula ca sa stii cat e bine sa manance bb, dar nu o mai stiu. Stiu eu ceva , dar nu vreau sa te induc in eroare.
Pozele noastre!
roserb spune:
Felis, ce bine ca ai ajuns la doctor, acum ai un diagnostic clar. O sa vezi ca va fi bine pana la urma!
Copilasii vostri mai au colici? Eu am uitat sa-i dau lui Mihnea aseara la culcare Sab Simplex (ii mai dau doar de 2 ori /zi), si pe la 3 noaptea s-a sculat foarte suparat de durerea de burtica(el in mod normal pana al 5 nu misca). Asa ca a dormit frumos la mine in brate pana aproape de ora mesei, cu burtica lipita de a mea.
Mamaluidavid, si Mihnea regurgiteaza de destule ori, chiar si la cateva ore dupa masa, in cantitate mica, dar totusi... Cica n-ar fi nici o problema daca ia bine in greutate.Asa ca din punctul asta de vedere cred ca poti sta linistita.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
roserb spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Mie personal mi se pare mult 120 ml (daca cc este acelasi lucru cu ml) la 3 saptamani la o masa (un supt). Dra sunt si unii bebei care papa mai mult. Scria cineva acum o saptamana sau doua o formula ca sa stii cat e bine sa manance bb, dar nu o mai stiu. Stiu eu ceva , dar nu vreau sa te induc in eroare.
Formula era Greutatea(g)/10 + 200 ml.Dar sa nu se depaseasca 1 litru de lichide pe zi (adica daca copilul are 9 kg, nu se mai aplica).
Roxana&Co
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Formula era Greutatea(g)/10 + 200 ml.Dar sa nu se depaseasca 1 litru de lichide pe zi (adica daca copilul are 9 kg, nu se mai aplica).
Roxana&Co
ROSERB ... multu de promptitudine.
Pozele noastre!
FELIS spune:
Mai fetelor eu zilele astea ma mir ca nu mi-am uitat si capul pe undeva... Tare zapacita am mai fost (da nu cred ca mi-a trecut!!). Pai sa va dau 2 exemple care mi se par concludente:
1. Am mancat alaltaieri 2 patratele de ciocolata ca mi se facuse dor si am plecat in bucatarie sa pun rest de cioco la loc. Dupa o ora am aruncat ceva la gunoi si am vazut ca de fapt o aruncasem la gunoi. Da eu puteam sa jur ca am pus-o la locul de ciocolata, insa nu eram decat eu si bb acasa... Deci se pare ca eu facusem treaba.
2. Aseara dupa ce am vorbit cu cardiologul am plecat repede, pe la ora 22 asteptand in hol sa vina dr sa ma ia mi-am amintit brusc ca eu lasasem pe foc o craticioara cu apa (in ideea de a steriliza ceva). Trecuse o ora si vreo 5 min de cand o pusesem pe foc. Scot telefonul in cea mai amre viteza si imi sun sotul: "Ai ajuns acasa?" El : "Nu, sunt la mama" "Du-te repede ca ..." "Plec acum"
Si uite asa era sa dau si foc la casa...
Pozele noastre!
mamaluidavid spune:
Si mie mi se pare ca mananca un pic cam mult dar nu am ce sa fac,daca nu ii dau pana sa se sature plange si cauta pe toata lumea,si pe sotul il cauta de san..Cateodata il mai pacalesc cu suzeta dar nu mereu.Cred ca asa este el mancacios! A pus intr-o luna 1 kg.!!!!! Oricum doctorul a zis ca este OK.
Am primit de la spital o carte ca sa stiu cat trebuie sa manance si acolo scrie 1-2luni trebuie sa manance 140 ml. David are acum 1 luna si 3 zile. Dar totusi mie mi se pare cam mult.
Cand sugea de la mine de la piept manca cateodata si cate 3-4 ore si abia se satura.De cand am trecut pe formula este mai bine,se satura bine.
Stefania si David
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
andreap spune:
Buna dimineata!
Felis,esti o super mamica!Si Mihaita un cuminte!Daca era Mariuca mea,urla de foame de ne dadea afara din spital.O sa vezi ca totul va fi bine pana la urma.Iar cu zapaceala,cred ca de la nastere ni se trage ca eu si acum sunt ca si...Sa ne spui nr.contului sa te putem ajuta si noi macar cu ceva,ca greul oricum il duci tu.La ce spital se va face operatia?
In rest,nimic nou.Fata mea s-a culcat la 22.30,ca pana atunci a avut chef de "goange".Acum sta soacra mea cu ea.Astazi trebuie sa iesim afara desi aici a cam dat-o pe lapovita.
Miche,Gandacelu,Misticgirl,ierati-ma.Cu intarziere va spun"la multi ani"ptr.puiutii vostri.sa va bucurati de ei.
Roxana,si tie la fel.sa creasca mare si cuminte.
O zi buna
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
LuminitaB spune:
Buna dimineata tuturor!
Felis ai inceput o lupta mare pentru copilul tau si pentru familia ta. Noi iti suntem alaturi si incercam sa va ajutam cum putem. Te rog sa ne trimiti si noua contul Vorbesc la plural pentru ca i-am povestit si sotului de voi si mi-a zis cind scriu sa scriu si din partea lui.
N-am auzit de laptele acela FMS. Am cautat pe google si n-am gasit nimic interesant. Nu ti-a mai dat alte amnanunte ajutatoare?
Roserb si noi avem probleme cu burtica daca uitam de sab. Eu ii pun la fiecare masa si asa e ok.
mamaluidavid bine ai venit. Tudor are 8 saptamini si maninca aprox. 150 ml la o masa, de 6 ori pe zi. Pare mult pentru virsta lui dar nu vomita si acum ia bine in greutate. Poate maninca asa mult pentru ca in primele 4 sapt nu a luat in greutate si acum are de recuperat. Am ajuns si noi la 5 kg!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre