Bebelusi de sept-oct 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
elyanne spune:
Multumesc pentru info. legate de sterilizator... Mihaela nici eu nu le fierb mereu, tot asa le spal bine si le fierb la cateva zile...
Nici noi nu iesim azi afara, e prea urat si vad ca bate vantu' tare. Brrrr...
La multi ani pentru piticii care mai implinesc inca o luna:
Alexia, Andrei si Amelia
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
tyaa spune:
La multi ani pt bb care mai au 1 luna in plus. M-am lamurit cu laptele de vaca, dar cu branza de vaci? De ce e voie?
O sa insistam cu lapte praf dupa ce ne vin biberoanele. Voi cat de des faceti baie la bb? Eu o zi ii fac una nu. Folositi sapun? La gurita ii e uscata pielea mereu de la balute. Le dati cu crema sau nu?
Va las ca sunt cu ea in brate si nu are stare. Pa
si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
anielas spune:
Adela- de abia astept sa va treaca raceala..si sa se faca si mai frumos afara sa putem sa ne intalnim.
Tyaa- euii fac Inei baita in fiecare zi (seara). Am observat ca s-a obisnuit asa..si daca sar peste baita adoarme mult mai greu. O spal cu sapunel de la Nivea pt bb, cu crema sau cu cel de la Sanosan, pe parut ii dau cu samponel de la Sanosan. Eu sunt multumita..are pielea curata. Dupa baita o ung pe la incheieturi cu ulei de la Sanosan.
Pe fata ne luptam si noi cu niste bubite in jurul guritei..cred ca de la manutele care stau mai mereu in gurita+ saliva. iimaidau cu crema de galbenele ..dar nu prea trec.
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
elyanne spune:
Tyaa si eu o spal zilnic, cu sapun de la Nivea pt. bb, sampon Sanosa si o ung cu ulei de masline peste tot, mai putin pe fata. Ii place foarte mult la baia, cand aude apa in cadita (mai dag eu mana si o agit) incepe sa rada, pt. stie ce urmeaza.
Mihaela multumim pentru info. despre diversificare...
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
mina spune:
Tyaa, si eu la fel fac, il spal in fiecare seara. Si noi facem dush zilnic, nu? PLus ca la Matei baita functioneaza ca un somnifer, si ca un ritual: ora de gimnastica si chiraiala cu tati, apoi baita, apoi masaj, apoi lupte de strada pana ne imbracam ca se tot suceste de pe o parte pe alta , apoi papa, apoi somnic. Daca renunt la baita mi-e ca-i piere somnul.
Fetelor, gluconatul de calciu e tot aia cu calciu gluconic? si se da tot pe gurita?
Va pup.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
crini spune:
Uram La multi ani! pentru Andrei si totii bebeii care implinesc o luna in plus.
Andrei al meu de-abia acum a adormit, era treaz de pe la 7, cu o scurta pauza de somn 8.30-9.30, cand am fost afara.
N-am reusit sa fac nimic toata dimineata, am stat doar cu el. A, l-am schimbat in timpul asta de 3 ori, ca a facut kk in asa hal de i-a iesit pana la costumas, a murdarit tot ce-avea pe el si pe el pana la gat. Dar nu dadea semne de suferinta, dimpotriva radea in timp ce il spalam in chiuveta. Eu cand face kk il spal nu doar cu apa, ci si cu un ulei de baie de la Nivea. Folosesc produsul asta, ca al meu face destul de des, cam de 2-3 ori pe zi si m-am gandit ca sapunul il poate deshidrata. Voi ii spalati la fiecare schimbat? Cu ce? Si inca ceva, cu ce ii spalati pe cap?
Mihail Andrei(16 oct 2005)
tyaa spune:
Eu ii pun de fiecare data in apa spuma de baie. Am avut de la nivea care era si sampon si o spalam si pe cap cu ea. Acum folosim un sampon de la dalin si sapun pt bebe. Asteptam sa ne vina spuma de baie de la sanosan sa vedem cum e. De iritat nu a fost iritata decat putin pe la gurita si odata a avut cateva bubite rosii pe picioare dar au disparut repede fara sa ii dau cu nimic. Creme si uleiuri pt corp nu prea am folosit decat pe la gurita cand e foarte uscata pielea.
VA las
si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
crini spune:
Scuzati, acum am vazut ca mai era o intrebare despre produse de baie, nu citisem tot ce ati scris.
Andreea, e foarte probabil sa inceapa sa-i iasa dintii.
Georgiana, esti o draguta, o sa te contactez pe pm sa ne punem de acord.
Mihail Andrei(16 oct 2005)
danyce spune:
salut,
Georgiana, pe hartia cu reteta de slabire scrie ca trebuie urmata cu strictete si eu exact asa fac ca am mai urmat eu alte cure si le-am adaptat si rezultatele nu au fost cele dorite. Nici eu nu ma omor dupa conopida fiarta sau sfecla fiarta (de aia aici am facut eu totusi o mica adaptare ca am papat cu hrean din borcan sa aiba ceva gust), dar vad ca incepe sa dea deja rezultate la mine. Imi simt pantalonii mult mai lejeri.
Crini, eu o sterg pe Alma cu servetele cu lotiune sau crema si o spal cu o manusa de finet cu apa calda de la robinet cand face kk.Dupa aceea nu o mai ung cu nimik deoarece ea nu are deloc probleme cu iritatiile. I-am dat un anume tip de scutece, de la o firma olandeza si sunt fff bune.
Acum fug ca am musafiri. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103
roandre spune:
Multumim fetelor pt urari! Alexia mea a mai crescut cu inca o luna.
Despre baita eu ii fac o zi da, una nu. La inceput a fost greu s-o obisnuiesc cu programul asta pt ca nu ma adormea dar acum nu mai are nici o problema. O spal cu sapun Sanosan si cu sampon Sanosan si o ung apoi (ii fac si masaj) cu ulei Sanosan.
Bubite mici pe barbie a avut si bebelina mea de la scuipilici si doctora mi-a zis sa nu-i dau cu nimic pe fata pt ca-i trec singure. Oricum, a doua zi nici nu mai erau.
Pana acum vreo 2-3 sapt o spalam de fiecare data cand o schimbam cu apa si sapun, dar acum o spal doar cand face kk in rest folosim servetele umede de la Pampers sau Nivea.
Offf, e chiar urat afara. Astept sa adoarma bebelina si ma duc singura sa iau paine caci nu o mai iau si pe ea.
La multi ani pt Amelia si Andrei!
Adela, a mea mai are putin si doar 24 h din 24 h....lol. S-a culcat aseara la 11 si s-a trezit la 8 dimineata a apapat si ne-am trezit amandoua apoi la 12....mai bine zis, m-a trezit ea. A papat si acum doarme iar.Mda, asa mai zic si eu cupil!
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.