Bebelusi de iulie-august 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata !

Adema, sfatul meu e sa-l suni pe pediatru daca ai numarul lui, daca nu ...eu zic sa mergi la spital (la camera de garda), poate ca puiul nu are nimic, dar mai bine faceti un drum degeaba pana la spital si pe urma sa stati linistiti, cel putin eu asa as face!

Mitzule, mare si dulce mai e Tudor, sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic!

Olivia, votat una bucata de Luca frumos si dragastos!

Roberta, eu i-am dat galbenus de ou de la 5 luni si moata nu a avut nimic, chiar ii place foarte mult!

ieri i-am facut si eu branzica pentru prima data, i-am amestecat-o cu piure de piersica si fructul pasiunii ...s-a lins moata mea pe botic, asa de mult i-a placut!
daca ar manca in fiecare zi cum a mancat ieri ...ar fi super bine, de cand a fost bolnavioara nu i-am mai facut piure de legume pentru ca facea diaree, asa ca ieri dupa 10 zile de pauza a mancat 150 g piure, ma uitam cu cata pofta manca si nu-mi venea sa cred, iar dupa piureul de legume i-am dat branzica, cred ca a mancat si 100 g din asta, erau niste priteni la noi si se uitau la moata asa mirati, nu le-a venit sa creada ca mananca atat!
dar nu o laud pentru ca stiti voi cum e ...dupa ce-i laudam vor sa ne contrazica!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata....

Votat ptr Luca ...pot sa votez de la acelasi computer cu mai multe adrese de email? Oricum tati lucreaza azi asa ca il trimit si lui

Mitzura...aseara ne-am prapadit de ris, pozele sunt super...dar cea mai 'efect' e cea care -i zboara mincarica din gura ...strengarul mamii!!!
ref la pus la congelator piure . eu il subtiez putin cu seama in care au fiert si apoi le pun in suporturile de gheata de la frigider...asa ca GT-ul meu il beau de 1 luna fara gheata..hi,hi,hi pina ma mobilizez sa mai cumpar altele.

Ieri si azi am fost chiauni...al nostru pitic s-a trezit din ora in ora, miiriie, daca -l lasam incepe sa urle, daca ii punem suzeta nu dureaza mai mult de 1h si incepe iarasi. Asa ca sunt suparata pe el,dar uite asa de suparare ieri i-am cumparat o jucarioara faina de la Chicco 'forest activity center' e super incintat...e ptr 6- 24 luni ...apasa pe diferite butoane si fac ca toate alea, broscuta, gargarita, greiere..etc. Si i-am luat un mic fotoliu..mai sa vedeti ce mindru sta boierul in el si-si mai pune si talpile una peste alta...parca asteapta berea !!! sa-mi beau cafea si poate ii fac o poza sa-l vedeti !!!

ref cazut parul si mie mi-a cazut luna trecuta muuulllltttttttt, dar vad ca acum s-a mai potolit..oricum am ramas cu destul in cap!

O duminica placuta


Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor... nu mai am lapte la san! cel putin nu destul....Aseara am plans ca o nebuna de se scuturau hainele pe mine, acu m-am mai linistit si incep sa gandesc. Ce ma fac? Asta nici nu vrea sa vada sticla! azi noapte nu mi-a dormit aproape de loc, din ora in ora mi-a molfait sanul bietul de el! Si pe la 7 jumate i-am dat din celalalt ca se stransese ceva si acu...dupa ce l-am chinuit iara cu sticlutza mi-a adormit cu degetele in gura!
Aseara mi-am luat inima in dintzi si mi-am muls sanii si nu am gasit 10 ml de lapte din amandoi...
uf...oare cat ii tre sa il invatz cu sticla?ca ma ia plansu iara cand il vad cum cauta sanul!
daca ieri i-am dat 3-4 linguritze de supica crema de morcovi cu cartof, azi pot sa-i dau mai mult? pana se satura? sau tot asa cateva linguritze?

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor!
Ana, eu de a doua zi dupa ce am inceput cu supica i-am dat cat a vrut pana s-a saturat si a fost superok. Nu stiu daca e bine sau nu, dar eu asa am facut. Cu laptele din sticluta, nu-ti mai face asa probleme mari, tu ti-ai facut datoria, stii ca sunt copii care de la inceput au fost hraniti asa si nu e nici un bai. Eu sincera sa fiu, primele 5 luni jumate am bagat mancare ca o sparta, sa fac lapte si in plus mai beam ceai de fenicul, chimion si anason cam un litru pe zi. A ajutat, dar acum am zis gata! si atata mai am cat bea el dimineata si seara.
Nu stiu ce am facut, dar m-a durut rau de tot un san. M-am gandit ca poate nu l-a golit bb, insa nu avea nici un nodul sau vreo galma mai umflata cum era la inceput cand trebuia sa ma mulg. M-am speriat fiindca ma durea foarte tare si vroiam sa intre daca e posibil sa faci mastoza (asa se zice?) la 7 luni?

Am citit la celalalt capitol ca ceaiul de anason e toxic. Cum adica e toxic? De ce? Eu nu i-am dat baby drink fiindca avea musetel si nenea homeopatu nu ne-a lasat insa i-as fi dat...plus ca si eu am o prietena in Germania care 6 luni i-a dat ceai de anason pentru colici si tipul are acum 3 ani si e supersanatos...sunt curioasa de ce e toxic si daca e nemernicii de ce nu l-au pus pe eticheta...


Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`neatza !!!
Mitzura - super poze !
Ana - incearca reteta mea pt par: 1 galbenus+1 lingura ulei ricin+1 lingura zeama lamaie+1 lingura miere+10 picaturi spirt med. Este reteta pe care o foloseam cand aveam parul pana la ... si pe care o aplic si acum si sa stii ca da rezultate foarte bune. Pe parul umed pui si masezi amestecatura, apoi pui o punga si un batic sau prosop si lasi 2 ore, apoi speli foarte bine cu sampon. Supica da-i cat vrea, parerea mea, daca nu ai observat efecte negative !
Roberta - mie pediatra mi-a spus de galbenus sa-i dau la 7 luni ... ca nu e nici o graba ... fiecare face cum crede, mie mi se pare corect. De la 6 luni mi-a spus iaurt din comert si biscuiti, ca diversificare.
Kim - votam de pe pc si laptop-uri !!!

Gata, am fugit. Aveam si noi poze cu Giulia la 5 luni ! E gagica de gagica !

duminica placuta !!!





Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ana - ia de la farmacie galactogil! este stimulator al secretiei lactate. si incearca sa nu te stresezi, sa te odihnesti si sa gandesti pozitiv. pupici.
olivia - votat luca mic si scumpic!

mamici dragi - am creat un subiect in capitolul "la bucatarie" unde sa strangem retetele, ca sa le gasim mai usor cand avem nevoie. monica - am pus acolo retetele tale . asteptam retete de la mamici cu experienta aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40866

o duminica frumoasa tuturor!


marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Giulia e tare draguta, asa e, gagica de gagica! Stii ma mir ca se pune spirt medicinal in chestia aia...nu credeam ca e bun la par...
Bey ziceti-mi si mie ce-i cu anasonul ala...

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata fetelor!

Ma bucur ca v-au placut pozele!

Adema, poate fi urticarie sau poate fi altceva. Eu nu as indrazni sa-i aplic nici un tratament pana nu am parerea unui doctor, asa ca si eu zic sa mergi sa il vada un medic.

Fetele, poate stiti, de cate ori pe saptamana pot sa-i dau iaurt? Daria, poate ti-a spus tie medicul.

Eu sunt in pana de ide, ca nu prea stiu ce sa-i dau la gustarea de seara. ca dupa ce se trezeste din somnul de dupa amiaza, aproape intotdeauna vrea sa pape ceva. Fructele i le dau dimineata si cum acuma nu prea se gasesc multe feluri de fructe sunt in pana de idei. Intr-o seara i-am facut mar copt cu cereala si cu zeama de portocale, ieri seara i-am dat iaurt cu putina banana. Da deja nu mai stiu. I-as mai da iaurt ca ii place foarte mult dar nu stiu daca e bine asa de des. Mi-am cumparat si o carte ceva de genul "Retete pentru copilul de la 0-3 ani", foarte faina, dar e buna pentru copiii mai maricei, parerea mea, de pe la 9 luni incolo, cand poti sa-i faci mancarici mai variate. Pe la 6-7 luni, seara, sunt numai retete de genul gris cu lapte, si budinca de orez si nu vreau sa bag atata fainos in el. Poate aveti voi idei.

Acum am vazut adresa pentru retete, Vrabiuta, ia sa ma duc si eu acolo, poate gasesc ceva nou, daca nu poate scriu vreo una doua.

Olivia, l-am votat si eu pe Luca!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mamagiuliei, multam de reteta!
Marcela, am incercat de 2 saptamani tot felul de treburi, ceai de mi greatza, nutrinatal...da cred ca nu mai are rost sa ma mai consum ca nu cred ca vor mai fi sanii mei plini degraba...oricum, sper sa ramana si atata cat e acuma, macar de sete.
Super subiectu de la bucatarie, si eu am vrut sa initziez unul, daca ar vrea moderatorii sa-l faca in asa fel sa nu se piarda...parca stiky ii zice,ar fi mai super pentru noi astia incepatorii.Am sa scriu si eu din ceea ce mi-am salvat prin calculator.

http://photos.yahoo.com/ana_77net

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

SALUTARE LA MAMICI SI PUISORI!
Azi Matei implineste 5 luni si de emotii s-a trezit la 3 dimineata si n-a mai dormit pana acum...Cred ca se gandea ce cadouri va primi...

OLIVIA, l-am votat cu drag pe puiul tau, tinem pumnii in continuare!
ANA, incearca sa nu te stresezi, am patit-o si eu, m-am calmat si am mancat mai bine, am baut bere la greu si acum am lapte en gross dar Matei nu mai suge decat noaptea, asa ca ziua prestez muls de urlu!
ADEMA, mergi la un medic, poate e vreo boala a copilariei, nu sta!!!
Ca tot vorbim de retete, eu nu stiu ce sa-i mai dau sa pape, am incercat tot ce-i posibil la varsta lui dar nu mai vrea si pace, papa cateva lingurite si apoi incepe circul cu scuipicii. Cred ca e si foarte nervos ca in curand intra si el in clubul iepurasilor, incisivii superiori mai au foarte putin pana ies la lumina, asa ca Matei va fi chiar iepuras- nu vrea el sa fie ca si ceilalti copii!


http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput