Bebelusi de iulie-august 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
mitzura spune:
Noi am primit premergator dela Mos Craciun cand avea sase luni. L-am pus din cand in cand cate doua trei minute, si era incantat. dar abia acum, can face imediat sapte luni a inceput sa mearga in el. Astazi de ex. m-a urmarit prin camera, stand in premergator.
Ciucalata, zici, Lia, exercitiu asta l-am incercat da nu da rezultate, creste burta tot mai rau!
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roxanaz spune:
hello la gagici.
Felicia, eu am vazut pozele...taare dragutza pitika mica si grasuna!
Irina, in primul rind eu zic ca Mani, lasa-i tu de mincare lui andreas. nu cred ca e bine deloc sa ciuguleasca din pizza si alte chestii din astea - in primul rind faina - ca nu prea are nevoie sa se ingrase si in al doilea rind modul de preparare. nci carnea la gratar nu e buna, mai bine o fierbe, chiar daca maninca fara legume, e mai sanatos. amesteca-i legumele cu lapte si va simti gust cunoscut si le va accepta mai usor. si cu perseverenta, nu daca nu vrea nu ii mai dau - in fiecare zi cite un pic, fara sa se enerveze, cit sa priceapa ca trebuie sa manince ce trebuie nu ce vrea el. ii poti da un galbenus fiert tare pe saptamina, chiar 2, amestecat cu ce vrei tu, dar nu cu carne. daca ii place cum zici, amesteca-l cu ceva legume, tot asa, poate o accepta.
dieta e disociata, timp de 6 zile in urmatorul fel: luni zi de carne - orice fel de carne, fiarta sau fripta, de vitzel, vita, pui, curcan. poti minca crenvursti, sunca slaba. marti - zi de legume - orice leguma fiarta sau cruda, in salata, exceptind cartofi, fasole, napi. poti pune la salate un fir de ulei si zeama de lamiie pentru acrire. miercuri - zi de lactate: lapte, lapte batut, brinzeturi mai slabe (pina in 30% grasime), iaurturi naturale. joi - zi de oua -oua fierte sau ochiuri in apa, salata de oua (cu ulei, piper, zeama de lamaie). vineri - zi de fructe - orice fructe mai putin banane, in orice cantitate. simbata - zi de peste - peste la gratar sau rasol, sardine in suc propriu, ton in apa, peste marinat. asta e tot - ai voie apa cit cuprinde, o ceasca de cafea pe zi, nu sucuri, nua lte rontaieli. cind iti e foame maninci orice e permis in ziua aceea. pierzi cam 2,5-3 kg in cele 6 zile. NU se tine mai mult de 6 zile. succes!
la noi e doar frig si ingrozitor de vint, nu se poate iesi afara. nici urma de zapad. ingrozitor.
Adema spune:
Pako, am vazut pozele noi. Ce mare a crescut Printesa si ce s-a bucalat! E o scumpa!
Voi ati pus deja bebeii in scaunele de masina? E prea devreme sau deja se poate ?!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
pako spune:
Roxana,merci de aprecieri.Reteta asta de slabit nu pare asa de "ucigatoare".Eu am zis ca mai stau cu dieta dar tot citindu-va parca as incerca si eu.Ridic si eu 2 degete in sus ca sa pun o intrebare...Da' ...toate astea fara paine???.
Felicia si Andreea
roxana1974 spune:
Pako, a tz-ashpea incercare ratata...nu se descarca nimic, nu se acceseaza nimic, poate nu ma lasa aia de la IT. eu stiu ca nu putem descarca aproape nimic de pe net...in fine, iar tu nu poti sa vezi nici link-ul "cazut la datorie"??? Am intrat si eu din afara si s-a putut....
Serban
cazut la datorie
irrinuca spune:
Hey, eu sunt tare rau de tot, am vazut si un pui cazut la datorie, si toti puii care mai au poze. frumoase. Merci ptr linkuri.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
pako spune:
Vaaaiiii...Roxana ce scump e Serban...e super poza.
Bai ma tot bate un gand de cand tot vad pozele cu prichindeii astia ai nostrii.Eu o sa aleg de la fiecare mamica pozele care mi-au placut, le scot pe hartie si le pun intr-un album pe care o sa-l numesc "mamici de iulie-august". Da, asa fac!Sunt aici niste poze cu totul deosebite.
Adema, frumoasa povestea pe care ne-ai descris-o.Sa-ti traiasca Codrut!
Felicia si Andreea
Dorsilia spune:
Felicia, te rog frumos....albumul se poate intitula si "promotia verii 2004 - puiuti de elita" "))
BLUE ANGEL spune:
Superbe pozele !!!!! niste copii minunati !
regimul acela disociat este ok ! eu am slabit 4 kg intr-o saptamana si jumatate !!
dar de ce se tine numai o sapt?? .. eu continui cu el .. pana ajung la kg pe care le aveam inainte si dupa aceea merg pe ala de intretinere !!! oricum inainte mancam mai prost .. asa mananc de toate !!! mie imi convine .. aha si inca o chestie .. eu nu am respectat zilele .. e musai ! azi mi-a fost pofta de carne , am mancat carne , maine fructe si tot asa ... e rau ?
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
pako spune:
hehehe...Lia, ai dreptate...chiar asa am sa-l intitulet "Promotia verii 2004-puiuti de elita".
Felicia si Andreea