Bebelusi de iulie-august 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Dorsilia spune:
Buna!
Ninge si la noi....e o zapada dejaaaaaaaaaaaa, s-a depus !
hai sa va zic...Danut super agitat, musca, scuipa, plange cand e obosit, cu greu atipeste, se trezeste plangand, tresare de n-spe ori.
eu, tot grasa la burta dar ma apuc de cura Roxanei dupa vacinul programat joi, al de 6 luni :((
am intrat in sfarsit in posesia cartii multasteptate a lui Cernaianu si am ramas uimita...omul ala da cu sare si zahar in toate retetele. Plus ca baga fainos la greu: pesmet, faina prajita in unt, paine, biscuiti, cereale, taman ce stiam eu ca se da cu moderatie ca sa nu se stimuleze tesutul adipos la bebei, cel putin noua asa ne-a fost indicat, s-o lasam moale cu fainosul, la 9,5 kg, dar mai sunt si mai grasi ca noi, vezi voinicul Irinucai, Andreas, caruia nu-i place decat mancare de oamani mari. Irinuca, da-i o cupa-doua de lapte formula in pireu si vezi ca poate nu agreeaza toate legumele, fa diferite combinatii si vezi care-i plac, scrie in carti ca sunt copii ce nu agreeaza telina si patrunjelul...
pako spune:
Mi-am schimbat semnatura....si am mai pus si poze noi...
Sa vedeti "bataia lingurii".
Cand vreti sa va intoarceti din poze...dati clik pe ochii mei
Felicia si Andreea
roxana1974 spune:
Pako, io n-am putut intra pe link-ul tau. Imi apare un mesaj sa downloadez ceva si nu-mi downladeaza nimik si pagina mea e goala...
Am pus si io o poza haioasa in plus...
Serban
cazut la datorie
mitzura spune:
Lia, cum ai reusit sa faci rost de carte pana la urma? Da, cum zici tu, fainos la greu, si sare si zahar. Da retele de bebelusi mai mari sunt ok
mie mi-au placut ca sunt retete simple, ca eu nu sunt un as in ale bucatariei.
ceva idei de exercitii pentru scazut burta nu aveti?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
irrinuca spune:
Daria, merci ptr info. Andreas mananca deja galbenus de ou, l-ar manca pe tot dar nu-i dau decat un pic de tot. Am fost la cineva duminic ain vizita si ne-a facut o slaata cu ou, si piciu a intins mana spre ou, si i-am dat si lui. El intinde mainile si deschide gura si la paharele cu bere. E caraghios rau. Hai ca poate imi fac timp sa pun si eu poze mai recente.
Cum, Lia, m-ai dezamagit!!!! Credeam si eu ca Andreas mai are un fratior care mananca cot la cot cu el, dar vad ca l-a lasat in urma. Acum chiar ca ma simt paranoia. Va dau cuvantul meu ca nu l-am indopat mai mult decat cere. Lapte mananca maximum 180 l aun biberon si fructe cu branza si bisku' in jur de 100-150g. Legume 1 gram. si piept de pui cateva faramitze. In schimb mai ciugule din ce mananca oamenii mari.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
Dorsilia spune:
exercitii pt burta ? o ciucalata la pranz si una mai pe inserate....exercitiu f usor
Mitzu, sunt faine retetele dar da, pt copii mai mari de 6 luni. Pt burta cica e f bun masajul si abdomene cu rasuciri, dar sunt grele, eu m-am cam lasat pagubasa. iar masaj...de unde? mai intai o sa aplic regimul Roxanei si apoi dupa ce scad in greutate ma mai gandesc la abdomene
Dorsilia spune:
Nu, Irinuca, acum Danut se situeaza la limita superioara de greutate admisa pt dimensiunile si varsta lui, deci e ok, la 9,5 kg. Acum ii dau cereale de 3 ori pe sapt, cate jumatate din portia recomandata. Carne si legume papa cate 140-150. Fruct cu branza cam tot atat. Lapte 500 de ml e zi. Nu mananca zilnic la fel de bine, mai nou e si ff agitat, deci.....e cam cu cantec la masa. Nu-i dau decat pana deschide gura si normal, pana mai este in cescuta:) Uneori nu mananca nici jumatate, alteori manaca tot, alteori mai vrea si nu mai am, depinde de zi, depinde de cum se simte, de cat de bun a iesit pireul....
Asta e..ne-ati depasit la gabarit dar si la agilitate, grasu meu inca nu se tine pe funduc singur
irrinuca spune:
VREAU SI EU REGIMUL ROXANEI, la ce capitol si pagina il gasesc, ca am fost cam absenta....
Eu am fost prima care a vazut dintisorii lui Andreas, as ca trebuie sa-i iau ceva nou (!!!!!). I-am comandat un premergator de la Mamas & Papas, marfa rau de tot. astia sunt scumpi, mai scumpi decat Graco si Chicco, dar l-am gasit redus la un Warehouse. Ati luiat premergator, de la ce luna l-ati pus in el????? De-abia astept sa vina, in 4 zile lucratoare Uraaaaaaaaaa. Puteti sa-l vedeti la www.kiddicare.com , la walkers, e ala verde cu bord de avion. Sa fi fost mai bun ala de la Chicco cu Spacedog????
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
pako spune:
Roxana incearca acum sa vezi pozele ...de pe semnatura...poate asa merge.Si eu ma tot chinui sa-l vad pe Serban in album dar nu reusesc decat 3 poze...primele, dintre care 2 care imi plac sunt de mult si le stiu.
Cristalina... saracuta Botosica...da, sunt asa de imprevizibil, intorc capul cand nici nu-ti dai seama.Si Andreea se mai loveste cateodata de barba mea sau de frunte si incepe sa bazaie cateva secunde pana apuc sa o linistesc.
Irinnuca...si eu am ramas cu 6 kg in plus dar deocamdata nu ma stresez...inca n-a venit caldura ca sa se vada....Frumos premergatorul...d-asta vreau si eu sa-i iau...il iau de pe Ebay ca ie mai ieftin.
Felicia si Andreea